- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Ben seni seviyorum ayrilmayacak im ayrılmak yok diyor.
Yaşı küçük değil. .
İşi de var. .
Daha neyi bekliyor. .
Oyalıyor. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben seni seviyorum ayrilmayacak im ayrılmak yok diyor.
Tabii ki büyük haksızlık yaptığı.Benim hakkima girmiyor mu şimdi, ben ayrılıp gitsem bu sefer hep aklımda kalacak ayrılmayı p bekleseydim evlenecek miydik diye. Üzülüyorum artık çok.
E zaten hersey Allah'ın takdiri değilmi? Dügün günü bile ayrılanları duyunca gelin ata binmiş ya nasip Demiş Hesabı, hicbir şeyin garantisi yok. Özel olacak ama cinsel anlamda yakınlaşmanız oldumu? Hersey istedigi gibiyse aman neden evleneyimde basım ağrısın diyede düşünebilir
Anlatamıyorum galiba.Bütün kararı neden benim üzerime bırakıyor. Gitsin o zaman. Yaşımda küçük değil beklesem nereye kadar. Ayrilsam bekleseydim olur mu diye üzülecegim Hep.
sende haklısın kendince açık açık konuş o vakit hissetiklerini söyle
Anlatamıyorum galiba.
Onun bir derdi yok.
Evlenmek istemiyor, zaten bekar.
Niye ayrılsın ki?
Mutsuz olan sensen senin ayrılman gerek,
Bekleseydim cümlesi de çok komik, kaç sene bekleyeceksin, garantisi nedir?
Benim anladıgım kadarıyla güven vermiyor sana bu konuda. Belkide önceden evlenmek istemediğini söylediği icin hala inanmıyorsun ona! Mutsuz ve kafanda cok soru işareti varsa ayrılmanda fayda var, 1-2 ay üzülür sonra yoluna bakarsın. İş güç sahibiyseniz beklemeyi gerektirecek bi durum yok bana kalırsa. Nişan yapılır, söz yapılır yine ev icin para biriktirilir sonuctaÖyle yakinlasmamiz yok. Benimle evlenmek istemiyorsa o da tamam, böyle koyun gibi mutsuz oluyorum.
Benim anladıgım kadarıyla güven vermiyor sana bu konuda. Belkide önceden evlenmek istemediğini söylediği icin hala inanmıyorsun ona! Mutsuz ve kafanda cok soru işareti varsa ayrılmanda fayda var, 1-2 ay üzülür sonra yoluna bakarsın. İş güç sahibiyseniz beklemeyi gerektirecek bi durum yok bana kalırsa. Nişan yapılır, söz yapılır yine ev icin para biriktirilir sonucta
Nişandan bir ay sonra dügün olmaz. Söyle 4-5 ay sonra anca. Ev, gelinlik, eşyalar vs bunlar 1 ayda halledilebilecek seyler degil tatlım Realist olsun sevgilin. Üzmek istemem ama su saatten sonra bende oyaladıgını düşünmeye basladımBen de öyle diyorum hemen nişan bir ay sonra düğün yapacakmis
Ben olsam neden ileri attiginin sebebini ogrenirdim.
Sebep paraysa hllolur, o kolay. O zmn bekle derim.
Ama mesela sebep ailesiyle, o zmn dusun derim. Belkide ailesi sorun cikariyor senle evlenmesini istemiyor? Ilerde ailemi ikna ederim diye umit ediyodur belki sevgilin.Iste o zmn tum su bekledigin seneler heba olabilir.
Çok emek verdim, gelse dese Hayır şu sebeple olmaz yine çok üzülürüm ama bilirim gerçeği. Sadece çok uzak demişler ama anlaşıyorsa n olur demişler. Ben tamam desem onlar bir şey demez diyor.
Ve seneler gectikce dahada baglanicaksin maalesef.
O yuzden sebebi onemli.
Aynen tatlım bu saatten sonra askından ölsende somut bişeyler olsun istersin, seni cok iyi anlıyorum, bende 27 yaşındayım ve medeni durumumuz aynı. Benim son Senem okulumda, mezun Olmayı bekliyoruz, erkek arkadasımda maddi yönden biraz daha birikim yapmak istiyor o Yüzden bi adım atmıyoruz. Ama bana evlenmek icin emin olmadıgını hatta evlenmek istemediğini söyleseydi sanırım devam etmezdim. Sen bu konuda cok baskı yaptıysan, seni kaybetmemek icin, kısacası dır dır etmeni kesmen icin evleniriz demiştir. Yoksa neyi bekliyor, evlenenlerin hepsi bir koc, Sabancı, Ali agaoglu vs değil herkesin maddi sıkıntısı olurBir de zaten evlenmeyecekse söylese de ayrilmayacagim ki çok seviyorum aynı is yerindeyiz değiştirince ayrilirim, sadece aptal yerine konmak istemiyorum dürüstlük istiyorum, evlilik evlilik diyormusum yaşım erken değil ki diyorum 28 ya yaşım, seven insan evlenmeyebilir ama dürüst olur. Ben önceki sevgilimden evlenmek istemedigim için ayrilmistim boşuna seneleri heba olmasın, uygun birini bulsun diye.
evet çok dir dir yapıyorum bu evlilik konusunda. Bu durumda mantığım şunu düşünüyor beni seviyor ama benimle evlenmek istemiyor, evlencegini bulunca ayrilacak ama böyle bir serefsizlik yapacak değil adi değil diyorum. Yani lafı öyle söylüyor ki benim niyetim belli seninle evlenmek ama Allah ne takdir eder bilemem. Bunu deyince çekip gitsem sonra kendimi biliyorum pişman olurum bekleseydim olurdu diye. Ama bu durumda beni çok çok üzüyor. Dese ki sorun şu, 10 seneye hallolur, yüz sene bekleyim. Ama bir zaman yok neyi bekliyorum tam sorun ne onu da bilmiyorum. Öyle aptal gibiyim işte.Aynen tatlım bu saatten sonra askından ölsende somut bişeyler olsun istersin, seni cok iyi anlıyorum, bende 27 yaşındayım ve medeni durumumuz aynı. Benim son Senem okulumda, mezun Olmayı bekliyoruz, erkek arkadasımda maddi yönden biraz daha birikim yapmak istiyor o Yüzden bi adım atmıyoruz. Ama bana evlenmek icin emin olmadıgını hatta evlenmek istemediğini söyleseydi sanırım devam etmezdim. Sen bu konuda cok baskı yaptıysan, seni kaybetmemek icin, kısacası dır dır etmeni kesmen icin evleniriz demiştir. Yoksa neyi bekliyor, evlenenlerin hepsi bir koc, Sabancı, Ali agaoglu vs değil herkesin maddi sıkıntısı olur
En sevmediğim şeydir benimde belirsizlik, sırf bu Yüzden Nişan attım, tabi sonra baska sorunlarda cıktı ama belirsizliklere hic gelemem. Seni sevmediğini bende düşünmedim nedense, cinsellik olsaydı farklı düşünürdüm, neden dersen bazı erkekler istekleri olunca neden evleneyim ya, zaten herseyi yasıyoruz bide sorumluluk almayayım diye karsı tarafı kullanmaya Yönelik iğrenc Düşünceli olabiliyorlar. Sen ona dır dırdan ziyade bunu aynen böyle söyle! Yaşımız artık yuva kurma yaşı, işimiz gücümüz var, somut bi adım atmıyoruz, hersey maddiyat değil seninle kuru Sogan yemeye razıyım, beklemeye razıyım, beni belirsizliğe sürükleme desen, bak bakalım sonra ne yapacak. Eger hala kaybetme korkusu yok ve tamam yeeaa hallederiz kafasındaysa bırak gitsin tatlım, sende hayatına bakevet çok dir dir yapıyorum bu evlilik konusunda. Bu durumda mantığım şunu düşünüyor beni seviyor ama benimle evlenmek istemiyor, evlencegini bulunca ayrilacak ama böyle bir serefsizlik yapacak değil adi değil diyorum. Yani lafı öyle söylüyor ki benim niyetim belli seninle evlenmek ama Allah ne takdir eder bilemem. Bunu deyince çekip gitsem sonra kendimi biliyorum pişman olurum bekleseydim olurdu diye. Ama bu durumda beni çok çok üzüyor. Dese ki sorun şu, 10 seneye hallolur, yüz sene bekleyim. Ama bir zaman yok neyi bekliyorum tam sorun ne onu da bilmiyorum. Öyle aptal gibiyim işte.
Zorla evlilik olmaz.Ya seviyorum beklerim onunda istemesini diceksin.Yada evlenemezsek benim için çok kötü olur diye düşünüp,erkek arkadaşınada bunu belirterek ayrılıcaksın.Bu kadar yani.
Sorun zaten o da bilmiyor. Benim gibi gelecekte yaşamıyor. Ben seninle evlenmeye niyet ettim Allah yoluna koyar kafasında. Hayatındaki her seyde böyle bir plani vardir ama son ana gelmeden uygulamaz. Iyi de son an neresi, onunla evlenmek en çok bana sorumluluk getirecek ben hallederim diyorum o neyin derdinde. Konuşmaz öyle her şeyi de anlatmaz içinde yaşar.En sevmediğim şeydir benimde belirsizlik, sırf bu Yüzden Nişan attım, tabi sonra baska sorunlarda cıktı ama belirsizliklere hic gelemem. Seni sevmediğini bende düşünmedim nedense, cinsellik olsaydı farklı düşünürdüm, neden dersen bazı erkekler istekleri olunca neden evleneyim ya, zaten herseyi yasıyoruz bide sorumluluk almayayım diye karsı tarafı kullanmaya Yönelik iğrenc Düşünceli olabiliyorlar. Sen ona dır dırdan ziyade bunu aynen böyle söyle! Yaşımız artık yuva kurma yaşı, işimiz gücümüz var, somut bi adım atmıyoruz, hersey maddiyat değil seninle kuru Sogan yemeye razıyım, beklemeye razıyım, beni belirsizliğe sürükleme desen, bak bakalım sonra ne yapacak. Eger hala kaybetme korkusu yok ve tamam yeeaa hallederiz kafasındaysa bırak gitsin tatlım, sende hayatına bak