Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Babasına onu alabiliyorsa sanada istediğin yüzükleri eminim alırdı. Sen fazla ince düşünüp maddi anlamda zorlamak istememissin. Biz eşimle nisanlanacakken yüzük almaya gittik istediğini beğen dedi ben 8 yıl önce aldığım yüzük 1000tlydi eşimin beğendiği 350tl nasılsa altın takmam falan dedi snra eve gidince ablası ve annesi beğenmemiş çok ince demişler bilmem ne ben aldirmadimki kendi beğendi demem o ki ilerde böyle mevzular açarsan sanada derler kendin böyle aldın diye biz seni zorlamadik diye anlatabildim mi

nişan organizasyonunu kız karşılar tabii ki ama kıyafet ve ayakkabıyı erkek tarafı alır biz öyle yapmıştık.hatta ailem düğün ücretinin de yarsısını karşıladı ama nişanlık, gelinlik bunları damat alır.

Teşekkür ederim sağolun ama ben unutamıyorum bu tavrı bu düşüncesizliği çok mutsuzum toplayamıyorum kafamı
yani bu kadar üzülme, Allah sana evlenmeden filmin fragmanını göstermiş işte... bu kadar içine sinmiyorsa yok yakınken ayrıl.zaten bana kalırsa evlilik kararı özellikle kadın için çok düşünerek alınmalı çünkü evliliğin bir çok yükünü de kadın çekiyor maalesef.

Yıllar önce eşim için yazmıştım buraya dönüp okudum şimdi:) herkes de çok mantıklı şeyler yazmış geleceği görürcesine ama yine de kör aşık mı aptal aşık mı oldum bilmiyorum göz göre göre evlendim. Ve herkesin tahmin ettiği şeyleri artarak yaşadım. Aslında herkes herşey kendini belli ediyorda biz görmek istemiyoruz. Zaman içerisinde herkesin söylediklerini yaşadım gördüm hem maddi hem manevi son günlerde de o çok durumu olmayan aile yine yaptı yapacağını bencilce bize hiç bir şekilde yardım etmeden evlerine 100/150 bin TL lik mobilya aldı :) biz bütün düğün borçlarımızı öderken onlar eşimden para istemeye devam etti hediyeler devam etti :) biz birbirimizi yedik şahit oldular ama Vazgeçmediler. Neyse ki eş kişisi ilk zamanlar da ki gibi değil akıllandı az çok ama bende de bir şey kalmadı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…