Evet babası istedi hayır diyemiyor aynen öyle onu net anladım bana baskı yapıyor.Evet babalarimiz annelerimiz canımız ama sevgilim herseyin en ucuzunu beğenmediği halde alip babama bin tlye hediye almazdim. Hediyeyi babasi istemiş anladığım kadarıyla, demek ki ailesine hayır diyemiyor, gerci babasinin istemeside tuhaf, haklısınız. Acaba biraz dahamı bekleseydiniz nisan için?
Haklısınız bende kendimi ikna etmeye çalışıyorum böyle şeyler düşünme daha çok ayrıntı var başın ağrır diye. Ama aptallık benim işte hesap bile ödetmedim ben ona borcu var diye.Aynen sanane babalar günü senede bir geliyor alabilir ister ucuz ister pahalı
Siz şimdiden kime ne alınıyor hesabı icine girmeyin karşılaştırma hiç yapmayın yaparsanız bu işin sonu gelmez benim yüzüklerim elbisem ucuz derseniz olmaz
O hediye mevzusu babasıyla arasında nisan mevzusu senle sevgilin arasında
Nişanlın borcu olduğunu sana açık dürüstce söylemiş ev kurulucak düğün dernek bunlar ortak yapılacak şeyler boyle takıntı yaparsanız isin başında işiniz iş
İnanın takım elbise alsa 5 katı fiyatına bunları düşünmezdim ihtiyaç şuan derdim babasına yani. Ama spor ayakkabı şuan bu fiyata olmasaydı olmaz mıydıÖncelikle bir yıllık ilişkide nişan geç kalmamış
5000 maaşı var kredi borcu var ne almış o kredi borcu ile yiyip içip gezmiş mi
5000 maaş ile 1.5 k elbise de pahalı 1 k hediye de
Tektaş alyans vs zaten maaşı geçer nişan için kıyafet de alınacak vs
Sizin maaşınız kaç tl
Yani evi nasıl kuracak nasıl geçineceksiniz
10000 olsa çok rahat geçinilir derim çoğu yorumumda ama 1000 tl hediye alan birisi için zor
Babasına yahut baba oğul ilişkisine sözüm yok ama bana 1000 tl ayakkabı çok geldi profesyonel sporcu mu bu adam daha ucuz model giysin
Bu miktar uçak bileti, sağlık harcaması vs olsaydı yorumum farklı olurdu
Ben kendim ödiycem diye beğendim o fiyatta elbiseyi. Araba bedeli askerlik kredisi borcu var. Ayrıca babasına isyerse araba alsın ama şuanda masraflı bi süreç içerisinde zaten almıştık bi tane hediye bana babasının düşüncesizliği garip geldiSiz 1.5 k nişan kıyafeti beğeniyorsunuz, ucuz olsun diye aldığınız şeyleri beğenmiyorsunuz ama babasına senede bir hediye alamıyor. Ayrıca gerçekten ne kredisi bu böyle 5bin maaşın ne kadarı gidiyor?
Ama senin yaptığında yanlış hesap ödetmedim demek ne demekHaklısınız bende kendimi ikna etmeye çalışıyorum böyle şeyler düşünme daha çok ayrıntı var başın ağrır diye. Ama aptallık benim işte hesap bile ödetmedim ben ona borcu var diye.
Araba kredisi ve bedelli askerlik kredisi borcu ödüyor. Aslında çocukta değil de babası istedi hayır diyemiyor. Gerçekten ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.Bunca borcun icinde babasina bin tlye babalar gunu hediyesi alan adamla evlenmezdim neden okadar borcu oldugu belli ayrica maasida cok az iyi düşünün
Ben galiba yazık sıkıntı yaşamasınlar diye diye kendimi hafife aldırdım ama elimde değil durumları yok olsun dedim ben destek olurum ailem olur dedim ama iyi niyetimi suistimal etme dedim ona yine edildi işte. Bana baskı yapıyor evet pahalı şeyler beğenince biraz pahalı değil mi diyo ya ne bileyim ben evleniyorum en özel günlerim 100 liranın hesabını yapıyorum adam 900 TL ye keyfi bi harcama yaptı ben gerçekten bu olayı nasıl atlatcam bilmiyorumAma senin yaptığında yanlış hesap ödetmedim demek ne demek
Sen herşeyine evet dersen borcu var diye sineye cekersen ilerde sorun olur
Düğün seneye kaldıysa düğüne yakın nisan yapın borcu biterse daha çok tanımış olursunuz bu arada acele etmeyin o zaman nişanı erteleyin ne bileyim
Size borcum var baskısı yapıp diğer taraftan düşüncesizce harekat ediyorsa buda doğru değil
Araba kredisi ve bedelli askerlik kredisi borcu ödüyor. Aslında çocukta değil de babası istedi hayır diyemiyor. Gerçekten ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Sırf bu huyundan dolayı evliliği ertelemelisiniz bence. Hayır diyemiyorsa ailesi tarafından çok kolay bir şekilde yönlendirilebilir. İleride ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz.Evet babası istedi hayır diyemiyor aynen öyle onu net anladım bana baskı yapıyor.
Erteleyin nişanı düğünü baba baskı yapıyor dediginiz bir kişiyle ne yola çıkılır ne evlilik olur sonu olmazBen galiba yazık sıkıntı yaşamasınlar diye diye kendimi hafife aldırdım ama elimde değil durumları yok olsun dedim ben destek olurum ailem olur dedim ama iyi niyetimi suistimal etme dedim ona yine edildi işte. Bana baskı yapıyor evet pahalı şeyler beğenince biraz pahalı değil mi diyo ya ne bileyim ben evleniyorum en özel günlerim 100 liranın hesabını yapıyorum adam 900 TL ye keyfi bi harcama yaptı ben gerçekten bu olayı nasıl atlatcam bilmiyorum
Ben kendim ödiycem diye beğendim o fiyatta elbiseyi. Araba bedeli askerlik kredisi borcu var. Ayrıca babasına isyerse araba alsın ama şuanda masraflı bi süreç içerisinde zaten almıştık bi tane hediye bana babasının düşüncesizliği garip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?