ne yapmalıyım ?

su an esiyle konusuyor sanirim ayip ama ev sahibleri istemiyor razi degiller niye giriyorsun.ev sahibinin izni olmadan evine girilmez gunahtir.bu yasa gelmis ogrenememis..hatta evin erkegi bile seyehate gitti kendi evine geldiginde esinin haberi olmasi gerek paldir kuldur girilmez.musait olmaz sac bas daginik olur esi oyle gorulmek istemeyebilir..

Ya bu ne, hanimlar biraz abartmiyor musunuz, polis , yuz tanima sistemi, kamera vs. Bu kisi esinin annesi. Kimse hoslanmaz evine girilmesinden, hele ki esyalar degisirse ben de cok sinir olurum ki benim kayinvalidemin de evimi degistirmisligi vardir ama bu kadar da degil. Hasta ruhlu demissiniz, diyelim hasta, kadinin tek evladi varmis, sahip cikmasi lazim degil mi, bizler de anneyiz uarin bi gun ne halde olacagimizi kim biliyor, var mi garantiniz. Belki kadin gercekten yaslaninca psikolojisi bozuldu, yalniz yasayan bir kadin sonucta. Girme dersin kizarsin da kirk kat yabanci gibi polis molis, cok insafsizca geldi bana. Yatak odani kilitle, tek anahtar olsun anahtari yaninda gotur, ozel dolaplarin varsa onlari da ayni sekilde. Onun disinda artik karistirmiyormus, girsin isigi kapatsin artik, gazi kissin, bi sey olmaz, bunu engelleyemezsiniz cunku.

Bence yaptirmista olabilir.bir adam yuvasinin yikilacagini bile bile boyle yapmaz
eşi pembesunun yanında fakat bi taraftan da babası olmadığı için annesine fazla sorumluluk hissediyoo yüzden gizlice vermiş olabilir diye düşündüm. Bence pembesunun boşanmak istiyceğini düşünmedi şimdi de korkuyo eşinin ayrılmasından

Ya bu ne, hanimlar biraz abartmiyor musunuz, polis , yuz tanima sistemi, kamera vs. Bu kisi esinin annesi. Kimse hoslanmaz evine girilmesinden, hele ki esyalar degisirse ben de cok sinir olurum ki benim kayinvalidemin de evimi degistirmisligi vardir ama bu kadar da degil. Hasta ruhlu demissiniz, diyelim hasta, kadinin tek evladi varmis, sahip cikmasi lazim degil mi, bizler de anneyiz uarin bi gun ne halde olacagimizi kim biliyor, var mi garantiniz. Belki kadin gercekten yaslaninca psikolojisi bozuldu, yalniz yasayan bir kadin sonucta. Girme dersin kizarsin da kirk kat yabanci gibi polis molis, cok insafsizca geldi bana. Yatak odani kilitle, tek anahtar olsun anahtari yaninda gotur, ozel dolaplarin varsa onlari da ayni sekilde. Onun disinda artik karistirmiyormus, girsin isigi kapatsin artik, gazi kissin, bi sey olmaz, bunu engelleyemezsiniz cunku.

Kadının tek evladı yok

Eşinin tavrı, annesine kendini net şekilde ifade etmesi hoşuma gitti. Bravo!!

Kaynanaya gelince... Ben olsam eve gizlice pronet kurdururdum, kaynana evegirince de alarm çalar, on dkya polisler gelirdi ve şikayetçi olurdum:)))

Cinnet sebebi..
Yemin ediyorum saç baş dalasım geldi kaynananıza!!!

Ama eşiniz iyi konuşmuş napsın adam, çok üstüne gitmeseydiniz..
Şu sorun dışında probleminiz yoksa eşinizden vazgeçmeyin, bağırmadan konuşun bir karar verin, çözün şu işi.

Vallahi kafasını yemiş kadın! Kontrol memuru mu nedir, her gün ne b.k işi var evinizde.
Milyonlarca insan sabah evden çıkıp işe gidiyor, eve ne oluyorki?? Yangın deprem gaz gibi olağanüstü şeyleri de o engelleyecek değil ya, laf işte.. Iyyy nefret nefrettttt

Eşinin tavrı, annesine kendini net şekilde ifade etmesi hoşuma gitti. Bravo!!

Kaynanaya gelince... Ben olsam eve gizlice pronet kurdururdum, kaynana evegirince de alarm çalar, on dkya polisler gelirdi ve şikayetçi olurdum:)))

O zaman kocasıyla ipler kopar ama
Kocasını kırmadan bir çözüm bulmalı

eşi pembesunun yanında fakat bi taraftan da babası olmadığı için annesine fazla sorumluluk hissediyoo yüzden gizlice vermiş olabilir diye düşündüm. Bence pembesunun boşanmak istiyceğini düşünmedi şimdi de korkuyo eşinin ayrılmasından
Bir anne olarak düşünelim oglundan baska kimsesi yok.ogluda ona aciyor birakamiyor.burda olan geline oluyor tabi yapacak tek sey "ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek "ki ben gutmesinden yanayım bir yuva kolay kurulmuyor.kv psikolojik rahatsiz olabilir.biraz huyuna gidilip baska yöntemler bulunabilir.burada neler neler okuyoruz beterin beteri var

bekar oğlu var.

Bir gün işten izin al ama gizlice olsun, kimseye söyleme. Evde kal. Bilerek de kv.nin gorebilecegi bir yerin isigini acik birak bakalim gercekten gelecek mi ne olacak. Ben bu sekilde yuzlesmek isterdim. Hatta kilidi degistirip 'eşime bile' anahtar vermezdim.

Bir ilk sayfadaki yorumları okudum belki yazan olmuştur.

Kilidi taktırdığınız anahtarcı tanıdık mı? Ordan almış olabilir belki? Yahut markası bilindikse tek tek aramış da olabilir. Takıntılıysa yapar çünkü. Çok değişik bir anahtar sistemi alın bu sefer. Anahtarcıya gittiğinizde en az bulunan cinsten yahut Türkiye'de bulunmayan belki.

Eve girmesi üstelik açık açık belirttiğiniz halde ısrarcı olması çok rahatsız edici, hak veriyorum size. Eşinizin yanınızda olması, destek çıkmasıysa gerçekten kıymetini bilmeniz gereken bir durum bana kalırsa. Hazır o da istemiyorken bağırıp çağırmak yerine birlikte durun karşısında. 'İstese eşim taşınırdık' demişsiniz fakat sadece anlattığınızdan yola çıkarak kv nin türlü numaralarla hastalık vs gibi peşinizden gelmemesi işten değil. Zaten 'eşiniz de gelmeyeceğini mi sanıyorsun' diyerek öngörüde bulunmuş. Böyle bir durumda çok daha zorda kalırsınız.

Allah sabır versin. Umarım en güzel şekilde çözümlenir bu mesele.

Eşinize haksızlık etmişsiniz. Durumu çözemeyince ona patlamışsınız ama ne yapabilirdi ki başka eşiniz? Söyleyeceğini söylemiş zaten, sizi de savunmuş. Durumu çözmek için de elinden geleni yapmış. Eşinize patlamanız olayı daha da alevlendirir, haklıyken haksız duruma düşmeyin. Akşam sakinleşince eşinizle konuşun" tavrım sana değildi, durumu çözemeyince sana patladım" deyin, özür dileyin. Bu durumu birlikte daha rahat çözebilirsiniz, eşinizi karşınıza alarak durumu zorlaştırırsınız. Ev olayına gelince kilidi değiştirin, eşiniz ve sizden başka kimsede kopyası olmasın. Eşinize de söyleyin, anahtarlarınıza sahip çıksın, ortalıkta bırakmasın. Bir daha kapıyı açarsa seni sorumlu tutarım deyin. Kamerayı kesin koydurun, en azından kadının nasıl girdiğini, ne yaptığını görürsünüz. Belki de çilingire açtırıyor kapıyı, burası benim evim anahtarım içerde kaldı diye kimbilir. Kayınvalidenizle konuşun" burası benim evim, özelim, kimsenin özelime böyle izinsiz dalmasından hoşlanmıyorum, bir daha girmeyeceksin, yoksa taşınırız burdan, seninle de bir daha görüşmem, evime adım atamazsın deyin", aynı tavrı devam ettirirse görüşmeyin zaten, oğlu görüşsün gitsin evine siz bağlantıyı kesin. Devam ederse gerçekten de taşının. Yaptığınız masraf falan bence düşünülmesi gereken son şey, evinizde huzurunuz yoksa ettiğiniz masraf ne işinize yarayacak

Bir anne olarak düşünelim oglundan baska kimsesi yok.ogluda ona aciyor birakamiyor.burda olan geline oluyor tabi yapacak tek sey "ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek "ki ben gutmesinden yanayım bir yuva kolay kurulmuyor.kv psikolojik rahatsiz olabilir.biraz huyuna gidilip baska yöntemler bulunabilir.burada neler neler okuyoruz beterin beteri var
dul annesini km ötede bırakıp evlenen kızlar ne yapsın o zaman?
bir tek erkeklerin mi anası kıymetli?
üstelik kadın daha 45 yaşında, gayet sağlıklı, bir de bekar oğlu var.
hepsini geçelim, orası geliniyle oğlunun özel alanı. istenmiyorsa giremez. bu kadar net.
herkes kendi eviyle ilgilensin.

kendi anneniz olsa vermez miydiniz anahtarı, ne var bunda, yeri geliyor komşuya bırakıyoruz anahtarı.

Ben burada konu sahibini anlıyorum insan evinde güvende olmak ister. O gün iyi değildir mesela yatağını toplamadan çıkmıştır neden görsünler. Benim hassas bir noktamdır ne annemde ne kayınvalidemde anahtarım yok vermem asla. Uzun süre bir yere gideceksem ne olur ne olmaz diye kendi anahtarımı ödünç veriyorum. Ama eminim ki kendi öz anneniz bile sinsi gibi sürekli evinizde dolansa herkes rahatsız olur. Burada psikolojik sorunları olan bir kadın var normal bir insan da az gurur olur girmez o eve. Kadın manyak

ya tabiki de en önemli şey eşinin pembesunun yanında olması bütün konularını okuyorum en belirgin şey eşinin desteği zaten o yüzden başka yöntemler bularak evliliğinidevam ettirmesi taraftarıyım

Benim de babam hayatta değil ve benim kardeşim de yok. Annem yapayalnız yaşıyor ama sapık gibi evime girmiyor. Bu kadar normalleştirilecek bir kadın değil bu.
Girme dedikleri halde giren bir kadın, anahtar değiştirildiğinde de gizlice hırsızlık yapıp kendine kopya anahtar yapıp hala gizlice eve giriyor. Bu sizce normal mi?
Benim annem de yalnız ama normal bir insan olduğu için bir kere girme desem asla girmez, ordan burdan anahtar çalıp kendine kopya yapıp yine girmez. Eve girme inadından yuva yıkacak hala daha yüzsüzlük ediyor lütfen duygusallaştırmayın bu problemli insanı.
Ben olsam ciddi ciddi eve kamera da koyarım, alarm da takarım.

iyi de eşinizin ne suçu var .. onun annesi diye bir neden saçma değil mi sizin için de.. ailesini kendisi mi seçmiş ?
annesinin davranışlarından eşiniz neden sorumlu olsun.. ki aynı fikirde olmadığınıda belirtmiş adam .. daha ne yapsın zorla mı alacaktı anahtarı ?

sizin bu durumunuz pire için yorgan yakmaktan öte değil ..
Katiliyorum esiniz tamamen sizden taraf ama kadin anlamiyo napsnki? Ve soyledikleri gercekten seninle kavga etmememk icin calisyo adam belliki farkinda sinirini kv den cikaramdin die adamin uzerine gtmek ve sucu yok adamin onu niye terk edyosn babaniz cok dogru soylemis bencde cocuk oyuncagi deilki bence gitmek yerine esinizle cozum bulun umarim hallolur..

dul annesini km ötede bırakıp evlenen kızlar ne yapsın o zaman?
bir tek erkeklerin mi anası kıymetli?
üstelik kadın daha 45 yaşında, gayet sağlıklı, bir de bekar oğlu var.
hepsini geçelim, orası geliniyle oğlunun özel alanı. istenmiyorsa giremez. bu kadar net.
herkes kendi eviyle ilgilensin.
Evet tamm doğru ama kadin o yapida değil hasta ruhlu işte, kendine engel olamiyor belki.illa eve girip kontrol edesi geliyor.bu psikolejik bir rahatsizlik olamazmi kadini ne kadar tanıyoruz.tabiki de kimse kimsenin evine giremez kimsede istemez bunu ama boşansimmi bu yüzden

Benim de babam hayatta değil ve benim kardeşim de yok. Annem yapayalnız yaşıyor ama sapık gibi evime girmiyor. Bu kadar normalleştirilecek bir kadın değil bu.
Girme dedikleri halde giren bir kadın, anahtar değiştirildiğinde de gizlice hırsızlık yapıp kendine kopya anahtar yapıp hala gizlice eve giriyor. Bu sizce normal mi?
Benim annem de yalnız ama normal bir insan olduğu için bir kere girme desem asla girmez, ordan burdan anahtar çalıp kendine kopya yapıp yine girmez. Eve girme inadından yuva yıkacak hala daha yüzsüzlük ediyor lütfen duygusallaştırmayın bu problemli insanı.
Ben olsam ciddi ciddi eve kamera da koyarım, alarm da takarım.
ben bunlara gerek duymam psikoloğa götürürüm çünkü kamera alarm vız gelir yine o eve girer çünkü takmış bir durumda

Back
X