ne yapmalıyım ?

Herkes eşe kıyamamış ama ben olsam eşime olan kırgınlığım çok fazla olurdu.
Başından beri aynısını düşünüyorum.
Annesinin huyunu bile bile evlenirken o evi tercih ettiği için çok kızardım.
Be adam madem anne sıkıntılı,git başka yerde yaşa eşinle.
Başka ev mi yok memlekette?

Bence kaynanan okb hastasi.takintili, ya ütü takiliysa,ya isik aciksa,ocak acik kaldi vs.vs. duramaz psikolojisi bozuk bence.insana bu kadar seni evimde istemiyorum dense psikolojisi olan insan degil eve girmek.onünden bile gecmez.

kv psikiyatrik bir tedavi görmüş mü öncesinde.
sizin ev dışında takıntı yaptığı başka şeyler var mı hayatında.
hani kontrol amaçlı giriyormuş ya.
kendi evinde hayatında da böyle aşırı kontrolcü bir durumu var mı OKB sayılabilecek.
anahtarı nasıl bulduğu cidden çok ilginç.
yedek anahtarınızı bi şekilde sizden yürütüp yedeğini mi yaptırmış ki.
eşin vermediyse ne olabilir başka.
bence eşinle mutluysan bu sebepten yuvanı dağıtmadan önce yapılabilecek diğer şeyleri yapın.
başka bir yere taşının.
bir de eşinin başka kardeşi yok mu tek çocuk mu.
onlar da ilgilense anneleriye.
o evden taşının biraz uzakca bir yere.
zorla gelip kalacak değil heralde.
bir de iyi bir psikiyatriste götürün.
başedilmez biri çünkü kv.
Genelde etrafından sevgi görmemiş çok zorluk çekmiş hayatını çocuğuna adayan kadınlarda görüyorum bunu.Çocuğunu takıntı yapıyor.Güya iyilik yapıyor canından bezdirdiğinin farkında değil

Artı kadın hasta,kadın yaşlı,kadın ağlıyor, ilk evi pek seviyor vs. bunlar bahane.
Gitsin tedavi olsun.
O kilitleri görüp giremedikçe evi yakacak Allahım muhafaza...

Savaş baltalarını gömdüğümüz yerden çıkartıyoruz o zaman :) kalemizi düşmana teslim etmeyeceğiz :)

O ev senin, tabiki bırakıp gitmeyeceksin, evdeki tüm kilitleri değiştir pembesu, üstelik bunu gözünün önünde yaptır, nerden girecek allasen sihirli güçleri yoksa ya kapıdan giriyor ya balkondan ki bence balkondan girmiştir, eskiden kalma anahtarlar olabilir ki zaten pimapen tarzı ise hep uyuyor o anahtarlar birbirine. Değiştir onları da.

Ya da tüm bunları değiştirmeden önce kamera kurdur, bakalım kendini zeki sanan kv nerden giriyor eve öğrenirsin. Hem belki ilerde kanıt olarak bile kullanırsın. Valla kimin ne olacağı belli olmuyor, Allah yuvanı daim etsin tabi ama bu sebepten bitecek olursa da elinde kanıt olsun.

eşim aradı izin almış içim rahat etmedi geliyorum konuşcaz dedi ya tüm kilitleri değiştirip kamera takarsın dicem ya satılık yazısı as git anneni korkut taşınıyoruz de dicem yada beni terminale bırak ayrılalım dicem bakalım o ne dicek..
onu zor durumda bıraktıgımın farkındayım ama taşınmayacağını çok net biliyorum..
bakalım ne diyecek :/

bu saat oldu kv hala gelmedi bu arada işe gitmediğimi de bilmiyordur eğer eşim söylemediyse.. bi yandan da onu bekliyorum merakla nereden girecek acaba diye.

Kv yüzsüzlükte master levele gelmiş vallahi neler varmış böyle. Bence eşin bu kadar anlayışlıyken boşanmak iyi bir fikir değil. Herkesin dediği gibi bir çözüm üretilebilir.

kocan sana karşı çok anlayışlı okuduğum kadarıyla. O yüzden kocanı arada bırakma laflarınla kocanla aranı bozma bence.. Sonrasında adam gerekeni yapacaktır zaten

Herkes eşe kıyamamış ama ben olsam eşime olan kırgınlığım çok fazla olurdu.
Başından beri aynısını düşünüyorum.
Annesinin huyunu bile bile evlenirken o evi tercih ettiği için çok kızardım.
Be adam madem anne sıkıntılı,git başka yerde yaşa eşinle.
Başka ev mi yok memlekette?

aynen öyle benimde eşime öfkem bu yüzden daha 2 aylık evliyken bu adam bana çok abartıyorsun benim için alttan al dedi diye bugün bu halde bu evlilik.

Kayınvaliden bugün evde olduğunu biliyor mu? Bilmiyorsa az sonra eve kapıdan mı balkondan mı camdan mı giriyor öğrenebilirsin :P şaka bir yana kayınvaliden gerçekten hasta olmalı bunun başka açıklaması yok çünkü... eşin de çok zor durumda kalmış, annesi sonuçta. Kim böyle bir anneye sahip olmak ister ki? Bence sen de biriken olaylar yüzünden bu kadar tepkilisin eşine yoksa gerçekten eşin bu sefer gayet doğru bir tavır sergilemiş (hem de bir ton akrabasının önünde)

Sonuç olarak bir çözüm var mı bilmiyorum. Kendimi yerinize koyup yapabileceklerimi düşündüm. Eşimle konuşup eve kamera taktırıp eğer annesi biz yokken eve girerse o görüntülerle polise şikayet edeceğimizi söylerdim. (blöf tabi) ya da eşimle beraber kayınvalideme bir oyun oynardım. bir kaç günlüğüne baba evine gidip boşanacağımızı filan söylettirirdim. Eğer gerçekten kızı gibi görüyor ve boşanmamızı istemiyorsa kadın araya girer ve barıştırmaya çalışırsa tedavi olması ve bir daha ev yansa bile eve girmeye kalkmaması üzerine anlaşarak dönerdim. Zaten kadın barıştırmaya çalışmıyorsa eşin de annesinin kötü niyetli olduğunu görüp taşınmaya karar verir heralde...

Bu arada kızı gibi gördüğü için eve giriyormuşya gerçekten öz kızına da aynı şeyleri yapar mı çok merak ediyorum? Ya da damadı eve gelme dese gelebilir miydi? Hiç zannetmiyorum...

as
kadından hırsını alamadın çünkü o yüzdendir..
ama bence en sakin olabilen kazanır.gerçekten eşinin suçu yok..o kadından doğmak dışında tabi...:)
önce sakinleş cidden bak..git eşine sarıl...bu kadında artniyet var kesinlikle..eğer ki amacaı sadece kontrolse neden söyledi bunu..söylemesine hiç gerek yoktu,üstelik de diğer misafirler varken..o yüzden artniiyet arıyorum ben..
kendisi zamanında kv ye bakmış falan dedin ya belki senin de rahat olmanı kıskanıyor,illa sorun çıksın istiyor...ayırmak değil nyeti belki ama huzursuzluk çıkması...
aksi halde evi kontrol eder giderdi,sizin de ruhunuz duymazdı,ki duymamış bunca zaman..
Asıl sinsi kötü niyetli bir insan olsa söylemezdi.Yaptığının normal olduğunu zannediyor adı üstünde hasta.Belkide kayınvalde kayınpedere bakıyormuş yıllardır kontrol amaçlı anahtarları ondaydı istediği gibi girip çıkıyordu sizde de aynısı yapacağını sandı.

Hep yaşlı,yazzzzzzıııkkkk derler ya bu konularda ondan dedim.
Maşallah az sıksa genç kadın olacakmış.
Atlamıştır da o camdan,balkondan he!
Vardır gücü kuvveti.

ya diyorum ya eve yardımcı alıyorum Allah aşkına camları ben sileyim nolur tuvaleti ben akıtayım diyor.. yardımcı yarım gün gelsin kalan işleri ben yaparım diyor.. o evde duvara elini sürse bile ohh çekiyor kadın.. nasıl bir tutku ne düşünüyor hangi akla hizme böyle şeyler hissediyor ben anlamadım. en baştan beri anlamadım..

bana biri sadece 1 kez evime girme rahastsız oluyorum dese misafirliğe bile gitmem evinin önünden geçmem. bu başka bi tür.

Kayınvaliden bugün evde olduğunu biliyor mu? Bilmiyorsa az sonra eve kapıdan mı balkondan mı camdan mı giriyor öğrenebilirsin :p şaka bir yana kayınvaliden gerçekten hasta olmalı bunun başka açıklaması yok çünkü... eşin de çok zor durumda kalmış, annesi sonuçta. Kim böyle bir anneye sahip olmak ister ki? Bence sen de biriken olaylar yüzünden bu kadar tepkilisin eşine yoksa gerçekten eşin bu sefer gayet doğru bir tavır sergilemiş (hem de bir ton akrabasının önünde)

Sonuç olarak bir çözüm var mı bilmiyorum. Kendimi yerinize koyup yapabileceklerimi düşündüm. Eşimle konuşup eve kamera taktırıp eğer annesi biz yokken eve girerse o görüntülerle polise şikayet edeceğimizi söylerdim. (blöf tabi) ya da eşimle beraber kayınvalideme bir oyun oynardım. bir kaç günlüğüne baba evine gidip boşanacağımızı filan söylettirirdim. Eğer gerçekten kızı gibi görüyor ve boşanmamızı istemiyorsa kadın araya girer ve barıştırmaya çalışırsa tedavi olması ve bir daha ev yansa bile eve girmeye kalkmaması üzerine anlaşarak dönerdim. Zaten kadın barıştırmaya çalışmıyorsa eşin de annesinin kötü niyetli olduğunu görüp taşınmaya karar verir heralde...

Bu arada kızı gibi gördüğü için eve giriyormuşya gerçekten öz kızına da aynı şeyleri yapar mı çok merak ediyorum? Ya da damadı eve gelme dese gelebilir miydi? Hiç zannetmiyorum...

onu sa söylicem eşime annene biz boşanıyoruz pembesu ailesinin yanına gidiyor gel aşağıda yaşa artık de dicem bakalım eşim bulduğum çözümlerden hangisine yanaşacak.. yada kendisnin daha iyi bi fikri mi var..

işten çıkıp geldiğine göre düşünmüştür bişey..

ya diyorum ya eve yardımcı alıyorum Allah aşkına camları ben sileyim nolur tuvaleti ben akıtayım diyor.. yardımcı yarım gün gelsin kalan işleri ben yaparım diyor.. o evde duvara elini sürse bile ohh çekiyor kadın.. nasıl bir tutku ne düşünüyor hangi akla hizme böyle şeyler hissediyor ben anlamadım. en baştan beri anlamadım..

bana biri sadece 1 kez evime girme rahastsız oluyorum dese misafirliğe bile gitmem evinin önünden geçmem. bu başka bi tür.
eskiden o evde yaşadığı için mi bu kadar takıntı yapıyor ya anlamıyorum çok sinir oldum kayınvalidene

eşim aradı izin almış içim rahat etmedi geliyorum konuşcaz dedi ya tüm kilitleri değiştirip kamera takarsın dicem ya satılık yazısı as git anneni korkut taşınıyoruz de dicem yada beni terminale bırak ayrılalım dicem bakalım o ne dicek..
onu zor durumda bıraktıgımın farkındayım ama taşınmayacağını çok net biliyorum..
bakalım ne diyecek :/

bu saat oldu kv hala gelmedi bu arada işe gitmediğimi de bilmiyordur eğer eşim söylemediyse.. bi yandan da onu bekliyorum merakla nereden girecek acaba diye.
Eşin aramıştır bence anasını, haberi vardır yani evde olduğundan.
Evet eşinin yüzüne öyle bir bak ki artık bezdiğini ve kredinin dolduğunu yüzünden anlasın sen konuşurken. Bir şey daha söylemek istiyorum, sen çok yufka yüreklisin pembesu, önceki olaylara rağmen çaylar davetler aynen devam etmiş. Zaten alt katında yaşıyor olmanız yeterince büyük bir fedakarlık, hergün görmeye çaya çağırmaya falan be gerek var? Bu kadın oskarlık oyuncu, sizi çok seviyorum ayağına ortalığı karıştıranlardan. Asla inanmıyorum samimiyetine!
Ayrıca kocana gösterdiğin tepki konusunda çok haklısın olayların bu şekle gelmesinin en büyük sorumlusu o.
Bak şu an elinde çok iyi koz var, kocan çok korkmuş belli, çekip gideceksin diye izin almış koşa koşa eve geliyor, sakın alttan alma bu fırsatı iyi değerlendir

hayır kv ile yaşayan bir oğlu daha var ama etkisiz eleman gibi çocuk bütün gece oturuyor annesi uyandıgında yatıyor.
gece balkonda falan oturuyor sebebi de hırsız girer biri ayakta dursun diye..
çocuk bi ara işe başlamıştı kv o zamanda gece belli saatlerde kalkıp kendi bakıyordu şimdi işten çıktı okul başlayana kadar böyle gece ayakta gündüz yatıyor.. neredeyse hiç görmüyorum bile çocuğu.
Hırsız girecek diye ailecek paronayaya bağlamışlar.Gündüz anne nöbette gece oğlu böyle ömürmü geçer .

Back
X