ne yapmalıyım ?

ya niye bilmiyorum eşimide parçalayasım var.
kadından hırsını alamadın çünkü o yüzdendir..
ama bence en sakin olabilen kazanır.gerçekten eşinin suçu yok..o kadından doğmak dışında tabi...:)
önce sakinleş cidden bak..git eşine sarıl...bu kadında artniyet var kesinlikle..eğer ki amacaı sadece kontrolse neden söyledi bunu..söylemesine hiç gerek yoktu,üstelik de diğer misafirler varken..o yüzden artniiyet arıyorum ben..
kendisi zamanında kv ye bakmış falan dedin ya belki senin de rahat olmanı kıskanıyor,illa sorun çıksın istiyor...ayırmak değil nyeti belki ama huzursuzluk çıkması...
aksi halde evi kontrol eder giderdi,sizin de ruhunuz duymazdı,ki duymamış bunca zaman..

valla nasıl başlayacağımı bilmiyorum..
gözüme uyku girmedi bütün gece sabah işe de gidemedim. evdeyim eşim işe gitti söylene söylene sanırım bende ailemin yanına gitcem bugün çünkü 1 dakika bile durmak istemiyorum bu evde..

dün kayınvalidemin annesi ve kardeşleri çaya geldiler.. normalde hafta içi misafir kabul etmiyorum ama hadi neyse gelmişler ne olacak 2 saat hizmet etsem diye düşündüm.geldiler oturduk sohbet vs ederken kayınvalidem sabah ütü yapmışsın herhalde salonun ışığı da açık kalmış kapattım dedi.

ben ilk başta algılayamadım eşim hemen nasıl kapattın anahtarı nerden buldun deyince ben içimden oha eve girmiş nasıl girdi diye geçirmeye başladım direkt kalbim sıkıştı yine mi aynı şeyler yaşanacak diye..

ne demek ışığı kapattım neyle girdin dedim anahtarım var benim dedi nerden buldun diyorum var işte hergün uyanınca girip bakıyorum sadece kontrol ediyorum evinize hiç bişey yapmıyorum yemin ederim dedi tabi kendi annesi kardeşi falan neden üstüne gidiyorsunuz ne var yani oğlunun evine girip kontrol ediyor kötü bişey mi yapıyor diye benim üstüme gelmeye başladılar.

bende burada mesele eve girip kontrol etmesi değil eğer en baştan beri yaptığı şey bu olsaydı ben zaten bu kadar paronayakça davranıp kilidi değiştirmezdim dedim. eşim nerdne buldun anahtarı bak bişey söyle pembesu benim verdiğimi sanacak ben tartışmaktan bıktım artık dedi kv de ne var sen vermişsen hayır yani ben ne yapıyorum size ışığınızı kapattım doğalgazınızı kıstım diye mi suç bende faturalarınız az geliyor diye mi bana anahtar vermiyorsunuz dedi.

sabırla tekrar aynı şeyleri söyledim eğer sen eşyalarımı değiştirmeye kalkmasaydın sana girme dedikte sen girip evimizin düzenini bozmasaydın bunlar olmayacaktı ben ahatarı da almazdım senden dedim.

ee tamam çocuğunuz olunca napacaksınız dedi bende o zaman bilcem evde olduğunu böyle hırsız gibi eve girip biz yokken kontrol etmek nedir ikisi arasında dağlar kadar fark var dedim.
sonra anneanne başladı ağlamaya vay benim kızım neler çekiyor kocası da yok zaten bi anahtarı çok görüyorlar bu kız size ne yaptı ömür boyu kv kp baktı şimdi tam hayatı yaşama zamanı , şimdide oğlu bile ona ters vay başıma gelenler.

o an gerçekten alıp çaydanlığı kafasında yamultmak istedim.. vura vura ve ben artık insanların nasıl delirip birilerini yada kendilerini parçalayabildiğini çok iyi anlıyorum dün gece sinirden kendime zarar verecektim artık.
teyzesi çok fazla olaya müdahale etmedi ama olayın onların yanında ortaya çıkması da hiç hoş olmadı zira kv kendine arka bulmuş oldu ağzından kaçırmasa belki ben yine saf saf girmiyor sanacaktım.

evden giderken eşim anahtarı ver anne dedi vermicem istiyorsanız yine değiştirin ben kötü bişey yapmıyorum sadece korkuyorum ev yanacak su basacak hırsız girecek diye kontorle giriyorum ne sizin eşyalarınızı karıştırıyorum ne de bişeyin yerini değiştiriyorum yerde yumurta görsem bile üstüne basar geçerim müdahale etmiyorum dedi. eşimde ben senin yüzünden karımla kavga mı edeyim ayrılayım mı onu mu istiyorsun gel o zaman pembe gitsin burada yaşa yoksa seni bırakayım taşınayım mı bu işi niye bu hale getiriyorsun ben nasıl arada kalıyorum görmuyor musun dedi. pembeden ayrılırsan sana hakkımı helal etmem salak salak konuşma ne ayrılması ben onu sevdiğimden yapıyorum dedi eşimde ayrılacağımdan demiyorum zaten ama kız istemiyor işte sen böyle yaptıkçada bizim aramız açılıyor kavga ediyoruz dedi kavga edecek bişey yok anne olunca anlar o da dedi. kapı eşiğinde konuşuyorlar özellikle müdahale etmedim ki eşim annesine ne diyecek merakımdan.

kadın çıktı gitti anahtarı da vermed bir daha da girmicem demedi.
eşimle tabiki kavga ettik Allah benim canımı alsında kurtulayım artık dayanamıyorum bıktım diye bağırdı en son bana bende defol git annenin koynunda yat diye attım odadan.
gece boyu ağladım sinirden bu iş bu kadar büyüdüyse sebebi annesinin laf anlamaması yaptıklarının başka biri tarafından hoş karşılanmayacak olmasını sindirememesi..

gerçekten ayrılmayı düşünüyorum çünkü eşim asla bu evden taşınmaz.. kaldı kı ben bile evi baştan aşağa yaptırdım daha yeni bitti borcum nasıl kıyıpta başka yere giderim bilmiyorum diye düşünürdüm şimdi bırak evi eşimi bırakma noktasına geldim.

sabah işe giderken lütfen biraz sakinleş ne yapabiliriz bi düşünelim dedi bende yine bir sürü laf saydım bağırdım çağırdım kapattım suratına kapıyı.

eşyalarımı toplayıp gitmeyi düşünüyorum.gerçekten çünkü bunun bi çözümü yok biliyorum.
ve ben bugüne kadar eğer evime gerçekten sadece bu şekilde girip çıkmış olsa asla bişey demezdim.
ne zaman ki eşyalarımı değiştirdi mutfagıma müdahale etti evime misafir çağırdı ben o zaman delirdim dayanamadım ve bugün hala o anahtarı nasıl aldığını bilmiyorum ne var bu evde nasıl bir takıntı yaptı bilmiyorum ama artık tahammül edemiyorum..

kardeşimle konuştum bırak ayrıl gel kendi paranı kazanıyorsun kimseye ihtiyacın yok nasılsa diyor.
annem bırak girsin yiyor mu eşyalarını kocan seni seviyor zaten çocuğa o bakacak ne bu sinir sen sözün dinlenmiyor diye bu kadar öfkelisin ben biliyorum diyor.
babam da iş kocan da bitiyor dicem ama oda elinden geleni yapıyor gibi karşında senden daha manyak biri var bırak düzenini bozma.. ama bırakcam ayrılcam baba dersen biz arkandayız ama eşinin seni ne kadar sevdiğini de biliyorum iyi düşün eğer buraya dönersen bir daha evine göndermem çocuk oyuncağı değil bu diyor..

ne yapacağımı bilmiyorum. Allah aşkına bana bişey söyleyin. daha 2 gece önce tatil rezervasyonu yaptık bebek için tahliller yaptırdık vs vs hayatımız gayet yolundaydı. ben şimdi ne yapcam bırakayım akışına diyorum bırakamıyorum sinirden bi yerleri yumruklayasım geliyor artık eşim bişeylşer yapıyor gibi gözüküyor ama içimden istese taşınır diyorum adam nasıl bırakcam annemi hadi bıraktım gittiğim yere gelmez mi sanıyorsun gelir kalır evinde çok iyi biliyorum kaçamazsın kovamazsın kovsan gitmez diyor. beni bırak diyorum ben seni niye bırakcam yıllarca biz bunun hayalini kurduk şimdi herşeye sahibiz niye senden vazgeçeyim diyor. delircem..
ayy ne salaklar var yahuu bildigin salak

ya hale bak Lale,kadın resmen hırsızlık yapmış yahu..gelin de ne yapsam diye düşünüyor...
o zaman taktik şöyle olsun mu: madem bu bir güç savaşına döndü;
önce sakin olunacak
kapıya yeni bir kapı yaptırlıp,kilit sayısı 3 e çıkacak
kv ile kilit muhabbetine asla girilmeyecek
çok sakince konuşulacak
sorarsa kv yeni kapıyı falan,bu aralar hırsız çokmuş buralarda o yüzden yaptırıldı denecek:KK66:
balkon kilidi değişecek
en önemlisi de kocadan özür dilenecek ve hasta anası için adama kırılmayacak.neticede bu bir gelin kaynana mücadelesi..:KK66:
Ayyy yok ben yine konuşmam ya.:63:
Boşanmayacaksam,taşınmayacaksam yeni demir kapıyı,kilidi yaptırırım.:temizlik:
Ama cidden konuşmam artık.
Buradan bakınca vııyyyyykkkk vııyyykkkk bağıran,ağlayan anne,teyze,anneanne tablosu görüyorum.:KK11:
Yok cidden katlanamam ben daha fazla.
Kadın kendi kardeşlerini,annesini alsın evine ağırlasın,ben kendi evimide sessizlik ve huzur isterim.:anneadayı:

Kayınvalideniz normal değil onu anladık da siz de pek makul davranmıyorsunuz. Adamın suçu ne de bağırıp çağırıp kovuyor, boşanmaya kalkıyorsunuz? Biraz sakinleşin. Eşiniz bir özrü hak etmiş.

Eşiniz tek çocuk mu

ya niye bilmiyorum eşimide parçalayasım var.

en başta yapması gerekenleri şimdi yaptı en başta bu kadar susmasaydı yada benim gördüklerimi görseydi iş buralara belki hiç gelmeyecekti. çok öfkeliyim onada.
evet bu konuda çok haklısın bizde anneme çok yüz verdik şimdi ne yapsak kadın değişmiyor

Ayyy yok ben yine konuşmam ya.:63:
Boşanmayacaksam,taşınmayacaksam yeni demir kapıyı,kilidi yaptırırım.:temizlik:
Ama cidden konuşmam artık.
Buradan bakınca vııyyyyykkkk vııyyykkkk bağıran,ağlayan anne,teyze,anneanne tablosu görüyorum.:KK11:
Yok cidden katlanamam ben daha fazla.
Kadın kendi kardeşlerini,annesini alsın evine ağırlasın,ben kendi evimide sessizlik ve huzur isterim.:anneadayı:

bu lafı ağzından çıkarana kadar yine aramız çok iyiydi hatta bak lale sana bişi diyim mi içten içe ya bu kadına it gibi davranıyorum arada bir evime giriyordu ne vardı sanki diye geçiriyordum içimden ameliyat oldugunda anahtarı takrar vercektim üzüntüden. benim için yaptıgı yemekleri aldıgı şeyleri görsen dersin ki ya bu kadın hasta mı..
hani desem ki sevmiyor yok öyle de değil adım gibi biliyorum çok seviyor benim yaşadıklarımı ben gelinime yaşatmam diyor sağda solda beni övüyor kendi yüzüme neler diyor.

hani bu olanları da o kadar sakin söylüyor ki hani biri bağırır çağırır diğeri tatlııım sakin ol ne var bunda der ya orada bağırıp çağıran deliren kişi benim işte.. anne olunca anlarsın diyor bide.

zaten bu kadın mal ben iyice anladım aklı biraz çalışsa zaten böyle dalaverelere gerek kalmaz ben kendim derim gel rahat ol burası seninde evin diye.. benim hazmedemediğim başka bişey ego savaşına döndü iş.

Kendimi gördüm bir an...
Sinek küçük mide bulandırıyor.
Bizim de en son kavgamız kayınvalidemin benden habersiz evde misafir ağırlaması oldu.
Aslında ağırlamasında da sorun yok, ben bu tarz şeyleri sorun etmem fakat ben bu konuyu bambaşka birinden duydum. Kendisi bana veya eşime söyleme lütfunda bile bulunmadı "kızım filancalar geldi, haberin olsun, bende mecbur ağırladım veya geçerken uğramışlar bende gelmeyin diyemedim" dese canımı yesin...
Misafirler gelmiş gitmiş üstünden günler geçmiş, bam başka birinden "aaa senin haberin yokmuydu" tarzında duyunca benim ev otomatikman "dingonun ahırı" durumunu aldı...

Neyse, senin konuna gelince, ne desem boş.
Tam bir araflık durum, bende aynı durumdayım çünkü.
Ben bıktım, evi taşıyorum artık ki perdelerimi bile daha yeni yaptırdım, yaptığım masrafa yazık, ama napalım... Sinir hastası olacağıma taşınmaya karar verdim. eşime de ya taşınırsın ya boşanırız damla üzülmem senin için git annenle yaşa dedim. Noktayı koydum...

karar senin, hayat senin, Allah yardımcın olsun. Ama kayınvaliden arsız, çok arlanacak gibi de durmuyor açıkçası... Ya tamamen dur denilecek, kapı duvar olacaksınız, ya da ara ara bu tarz şeyleri yaşayacaksın. Zor gerçekten zor, ben olsam çelik kapıyı dahi değiştirirdim sinirimden... Eşinin aldığı tavrı da anlayabiliyorum, kesin "ben söylüyorum ama dinlemiyor ben ne yapayım, benim suçum ne" ama işte söylemek var, söylemek var. Yumuşak kalıyor adamlar annelerine karşı...

Sizin taşınmanız imkansız gibi, taşınmayında zaten evini seviyorsan taşınma, ama böyle de çekmek zor hakikaten... İnşallah yoluna girer herşey... Çok zor gerçekten...

kadından hırsını alamadın çünkü o yüzdendir..
ama bence en sakin olabilen kazanır.gerçekten eşinin suçu yok..o kadından doğmak dışında tabi...:)
önce sakinleş cidden bak..git eşine sarıl...bu kadında artniyet var kesinlikle..eğer ki amacaı sadece kontrolse neden söyledi bunu..söylemesine hiç gerek yoktu,üstelik de diğer misafirler varken..o yüzden artniiyet arıyorum ben..
kendisi zamanında kv ye bakmış falan dedin ya belki senin de rahat olmanı kıskanıyor,illa sorun çıksın istiyor...ayırmak değil nyeti belki ama huzursuzluk çıkması...
aksi halde evi kontrol eder giderdi,sizin de ruhunuz duymazdı,ki duymamış bunca zaman..

zaten ağzından kaçırdı hatta kendi de şok oldu elindeki çağı sendeletti bi mala bağladı sonrada söylemeyecektim de neyse falan diye geveledi.
kötü niyetli mi salak mı ben daha orasını anlamadım.
benim yaşadıklarımı yaşama sakın kendini ezdirme diye sürekli bana akıl verir. hatta böyle konuşmanı dobra olmanı çok seviyorum biz ezik gibi geldik bu yaşa der durur..
ne zaman eşimle atışsak karına iyi davran ben ölüp gitcem o kalacak sana der.
diyorum ya başka bişey var kadında.. ben hayatımda böyle bişey ne duydum ne gördüm.

Eşiniz tek çocuk mu

hayır kv ile yaşayan bir oğlu daha var ama etkisiz eleman gibi çocuk bütün gece oturuyor annesi uyandıgında yatıyor.
gece balkonda falan oturuyor sebebi de hırsız girer biri ayakta dursun diye..
çocuk bi ara işe başlamıştı kv o zamanda gece belli saatlerde kalkıp kendi bakıyordu şimdi işten çıktı okul başlayana kadar böyle gece ayakta gündüz yatıyor.. neredeyse hiç görmüyorum bile çocuğu.

eşimde söyledi kamera koyalım istiyorsan izle tüm gün dedi ama izlesem ne olacak kv kendi de diyor koy kamera bak bakalım evine ne yapıyorum bakıyorum çıkıyorum akşam da bir kez bakıyorum sadece kontrol ediyorum ne var bunda diyor.

hani artık ben bu işi farklı düşünmeye başladım sanki sen mi güçlüsün ben mi durumu oldu aramızda..

kilide değişirim ama değiş yine girerim dedi dün gece laf arasında nasıl buldu nerden aldı ben anlamıyorum. çözemedim. biz yokken açık camdan giriyor desem oda çok mümkün değil üsten açıyoruz camları gerçekten aklımı oynatmak üzereyim.

Böyle bir kadınla aklımı oynatacağıma o aciz kocamı da boşar, kalan hayatımı kurtarırdım ben..

Çok şanslısın çünkü eşin bu konuda senin tarafında ki çok haklısın zaten, bu yüzden onunla kavga etme sana demiş oturup konuşalım bi yol bulalım diye daha ne istiyosun
Kayınvaliden çok yüzsüz normal biri değil ama dediğim gibi eşin senin yanındayken ayrılmayı düşünmemelisin

kime ne diyim anne onun annesi benim annem böyle şeyler yapamaz yapsa bile önünü keserim he evet görüyorum elinden geleni yaptığını ama öyle öfkeleniyorum ki nasıl kimden çıkaracağımı bilemiyorum.

eşimde söyledi kamera koyalım istiyorsan izle tüm gün dedi ama izlesem ne olacak kv kendi de diyor koy kamera bak bakalım evine ne yapıyorum bakıyorum çıkıyorum akşam da bir kez bakıyorum sadece kontrol ediyorum ne var bunda diyor.

hani artık ben bu işi farklı düşünmeye başladım sanki sen mi güçlüsün ben mi durumu oldu aramızda..

kilide değişirim ama değiş yine girerim dedi dün gece laf arasında nasıl buldu nerden aldı ben anlamıyorum. çözemedim. biz yokken açık camdan giriyor desem oda çok mümkün değil üsten açıyoruz camları gerçekten aklımı oynatmak üzereyim.

arkadaşım daha önceki konularını da biliyorum. tamam sen artık sinir konusunda zıvanadan çıkmışsın ve tahammül sınırını çok aşmışsın ama bunun için suçu olmayan kocanla lütfen aranı bozma. kv.ye kızıp kocana böyle laflar etme.
adam anasının yanında olur ne var canım felan der tamam adama etmediğini bırakma da adamda bir suç yok.
benim kv çocuğuma bakıo aynı apartmandayız. tamam seninki gibi kesinlikle değil ama çocuk için ihtiyaç halinde eve girmesine ben de sinir oluyorum. yine de bişey demiyorum.
belli ki bu kadın ruh hastası. bunun için evliliğini bozma.

Ya aslında ileride. O bakacaksa çocuğu ve anladığım kadarıyla düşman gibi davranan bir kadın değil.Alın karşınıza sakın sakin bak anne sorun eve girip çıkmanda değil ama arkamdan iş çeviriyorsun burası seninde evin sayılır ama ben yokken evime kimseyi alma,benim arkamdan iş çevirp anahtar çıkartma,eğer böyle devam edecekse ben dayanamam boşanırım boşanmamıza sebep olacaksan devam et ama ben katlanamam deyin

hayır kv ile yaşayan bir oğlu daha var ama etkisiz eleman gibi çocuk bütün gece oturuyor annesi uyandıgında yatıyor.
gece balkonda falan oturuyor sebebi de hırsız girer biri ayakta dursun diye..
çocuk bi ara işe başlamıştı kv o zamanda gece belli saatlerde kalkıp kendi bakıyordu şimdi işten çıktı okul başlayana kadar böyle gece ayakta gündüz yatıyor.. neredeyse hiç görmüyorum bile çocuğu.

Zamanında hırsız girmesi epey paranoyak yapmış

Ben olsam eşyalarımı alır anneme giderdim.
Eşime de ayrı ev açacaksan dönerim, yoksa o eve hayatta dönmem derdim.

Pembesu kardeş, hayata bir kez geliyoruz. Tamam eşini seviyorsun, o da seni seviyor ama sinir hastası olmaya değer mi?
Taşının. Hatta bence hemen bugün git olay sıcağı sıcağına iken. Evi yaptırdığın paradan kat kat fazlasını yarın doktorlara verirsin.

Bu arada çocuk baktırma işini hayatta en son düşüneceğiniz kişi kayınvalide olsun. Çocuk işini erteleyin olmazsa biraz.

Zamanında hırsız girmesi epey paranoyak yapmış

tamam haklı çok zor bi durum evde yalnızmıs falan da ee tedavi olsun o zaman ay ne tedavisi canım abartmayın oldu bitti diyor.
sonra bazen anlatıyor çocuga zarar verecek sandım bana tecavuz edecek sandım tm bileziklerimi aldı gitti yüzü hala aklımda falan diyor bende korkuyorum o öyle anlattıkça ama aradan geçmiş 20-23 yıl hem ben bizim eve de hırsız için girdiğini düşünmüyorum..

gündüz hırsız mı girer eve hem girdi diyelim karşılaştı ne yaapcak yani ?
onun arkasına sığınıyor sadece.

Kocanız böyle arada kala kala korkarım ki ciddi bir hastalık sahibi olacak. Çünkü annesi laf dinlemiyor, karısı da cok fevri.

Yeniden degistirin kilidi siz de tartışacaģınıza. Hatta kartla giris vs ne varsa yaptırın.

Ama su durunda esinize bu kadar yüklenmeniz cidden cok buyuk bi hata. Adam daha ne yapsın? Evden niye taşınsn. Hic aklınız kocanızda kalmıyor mu bu kadar stres yaşıyor bu adam kalbine bisey olacak, damarına pıhtı atacak ya da ne biliyim tansiyonh yükselip kanaması olacak.. bakın bu söylediklerim cok uç noktalar değil. Kv'ye kızsanız da esinize merhametli olun, adam cidden uğraşıyor çünkü ve onun bu yaptıklarını cogu erkek de yapamazdı.

Back
X