ne yapmalıyım ?

zaten evi kontrol etmek nedir ki, kaçımızın evi kontrol ediliyor bu şekilde, kimin evinde yangın çıkmış su basmış.
elbette olur bu tarz olaylar da binde bir...

tum suc adamda.bu kadar taviz verirsen basta anacigi yuz bulur simdide tinlamaz oglusunu.kv arada size gelse siz gitseniz evinize de girmiyverse mutlu mesut yasarsiniz.bunu yapmak cokmu zor.gelin ayni apartmana gelmeyi kabul etmis basinin taci edecegine.babasina soz vermismis.banane benim hayatimdan huzurumdsn calinacaksa.esiniz annesinin karsisinda saglam durmadigi icin yasiyorsunuz bunlari.

zaten evi kontrol etmek nedir ki, kaçımızın evi kontrol ediliyor bu şekilde, kimin evinde yangın çıkmış su basmış.
elbette olur bu tarz olaylar da binde bir...
yok kontrol değil gohacım. temizlik yapıyodur yaptırmadı. yemek yapıyodu yaptırmadı. geriye bu bahane kaldı. yok ev değerliymiş falan filan hikaye. kadın herşey kendi kontrolünde gelişsin istiyor. fena baya

pembesu nun konusu beni çok etkiledi. hassaslaştım bu konuda. kayınvalidem oğluma kendi evinde bakıyor, anahtarı bırakmış eşim bir şey lazım olur diye,ertesi gün eşime gidip aldırdım. korktum yemin ederim alışmasın diye vermiyorum.

ben pembesunun eski konularına hep anahtarı alma diye yorum yaptım,
bence yakın oturan akrablarda anahtar bulunmalı, dünyanın binbir türlü hali var diyerek.
evime bir kargo gelecek olsa izin almak zorunda kalıyorum ben mesela, eski oturduğum evde komşum aile dostumuzdu, ona vermiştim anahtar, içim de hiç huzursuz olmadı yıllar boyunca.
ama pembesunun kv çok çok ayrı bir tür kişilik, bence siz kv nize bir şans verin.

Kayınvalidenizin niyetine bağlı bu bence
Buradaki yorumlardan etkilenmeyin. Konu sahibinin kv ruh hastası.
Eğer siz de yanlış bir davranış görürseniz o zaman alın. Eve habersiz girme, çekmece karıştırma, düzeni değiştirme gibi.

bir de neden evleri birisi kontrol etmek zorunda olsun ki

benim anahtarım kimsede yok

karşı apartmanda görümcem var

yaptıralım bir anahtar unuturuz vs gider alırız dedik hala yaptıracağım

geçen sene onlar tatile giderken çiçek sulayalım diye bize bıraktılar anahtarı

sonra onlar geldi ben annemde iken eşim de geldi

bizim anahtarı ablanlara bıraktın mı dedim yoo dedi, hani bir şey olur bıraksaydın dedim

şimdiye kadar ablamlar mı vardı yakında dedi ve sustum

bir de bir kere çok yağmur yağdı içeri girer mi diye düşündüm anahtar olsa gidip camı kapatırdım dedi ama samimi idi bence sakıncası da yoktu

konu sahibinin kv si bu samimiyette değil ki her gün gelip kontrol eder eksik ararım

kombiyi kısarım vs vs diyor

kombilerin kısılacaksa iki yetişkin bunu akıl eder bir gün unutur bir gün yapar vs vs

risk var malesef, geçmişte yaşadıklarımdan dolayı temkinliyim.

pembesu en başından beri konularını takip ediyorum. eşini çok seviyorsun bunu çok iyi biliyorum nasıl bir çözüm bulursun bilmiyorum ama sakın boşanma. dualarım seninle...

Kapına peynirli gözleme koyup yemek yapmakla uğraşma yavrucuğum diye yazması çok normal bir davranış gelmedi bana.Vicdanına oynuyor.Duygu sömürüsü yapıyor.Seni gerçekten bu kadar düşünüyorsa,durumu bu raddeye getirmez.

Kayınvalidenin bu yaptığı eve girme olayını istemsiz yaptığını düşünüyorum.Apartman onun için çok kıymetli.Tek güvencesi belkide.Sizin ufoyu açık unutmanız,düzleştiriciyi açık unutmanız onda güvensizlik oluşturmuş.Heee normal mi?Hayır değil.Yıllar önce hırsız girmesi de bir etken.Diyorsun ki 20 yıl önce olmuş.Ama 50 yaşında bir psikolojik hastanında çocukluğuna inerler.
Pencerede saatlerce hırsız gelir mi diye beklemek daha vahim bir durum.

Eşin olgun bir insan.Fakat bu konuda eşine yüklenmen,olayı onun çözmesini beklemen yanlış.Birlikte adım atacağınız bir durum bu.Kayınvalidenin takıntıları var.Kendi evladını nasıl emanet edeceğini bilemiyorum.Bir de öte yandan sabaha kadar oturup akşama kadar uyuyan başka bir genç evladı var.Onun durumu da normal değil.Kayınvaliden hepinize çocuk muamelesi yapıyor.
Bu kadar hiddetlenme.Biraz sakin kal.Gereken bütün önlemlerini al ve sessizce bekle.Ve lütfen bir psikoloğa gitmeye ikna edin.Bağırmayla kızmayla konuşmayla blöfle çözülecek bir iş değil.

Birde kadın altı üstü 45 yaşında .Eşinde anneside söz verildi diye ne çok abartıyorlar .

Neyin duygu sömürüsünü yapıyorsun.Kadın maşallah enerjik genç kız gibi senin evini temizliyor yemek yapıyor .Elden ayaktan düşmemiş, 60-70 yaşında kadın değil .

Obsesifliklerine ,kontrol manyaklılarına katlanabilecek adam bulursa evlenebilirde.

Kene gibi yapışmış sizlere.Bırak gençler huzur içinde yaşasın sende git gez dolaş hayatını yaşa.
Evime bir şey olacak diye ödü kopuyor kadının.Alsın evini başına çalsın.
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…