Mutlaka rahatsız olur anlarım cekınır ozelıne gırılıyor gıbı hıssseder fılanda yanı ıs ayrılıga kadar goturmenın bu kadar kavga etmenın bence hıc geregı yok
Olmuyorsa bu kadar uzatıp kendını sınır hastası etmesının ne manası var
Dun dıger gelınle dedımkı fırında makarna yapıcam ay bende yaparım dedı ben eve once cıktım o benım cocugumla bahcede kaldı. Tuttum yarısını verdım makarnanın benım bunda ne gıbı bı kotu nıyetım olur kı o bana 2 kere gelırse ben ona 10 kere cıkıyorum
Ay valla bılmıyorum ınsan evlenırken hele hele bu aıle apartmanına evlenırken bunların hepsını goze alarak kendını tartarak evlenmelı kımseyıde bu sekılde yuz ustu bırakmamalı kı sonunda adamıda cıldırtmıslar
Ben zaten acıgım ben gayet evde gotu gobegı acık sortlar bluzlar gıyıyorum amcanın ogluda gelse ben oyle duruyorumYa evde hiç kocana özel bir kıyafet olmaz mı üzerinde?
İlla ki ped değil de beybidolle beni kocamdan başkası görsün istemem ben.
Sadece yatarken mi giyiliyordu o.
Ben regl bile olsam yine tüllü tüllü gezerim evin içinde.
Mutlaka rahatsız olur anlarım cekınır ozelıne gırılıyor gıbı hıssseder fılanda yanı ıs ayrılıga kadar goturmenın bu kadar kavga etmenın bence hıc geregı yok
Olmuyorsa bu kadar uzatıp kendını sınır hastası etmesının ne manası var
Dun dıger gelınle dedımkı fırında makarna yapıcam ay bende yaparım dedı ben eve once cıktım o benım cocugumla bahcede kaldı. Tuttum yarısını verdım makarnanın benım bunda ne gıbı bı kotu nıyetım olur kı o bana 2 kere gelırse ben ona 10 kere cıkıyorum
Ay valla bılmıyorum ınsan evlenırken hele hele bu aıle apartmanına evlenırken bunların hepsını goze alarak kendını tartarak evlenmelı kımseyıde bu sekılde yuz ustu bırakmamalı kı sonunda adamıda cıldırtmıslar
Ben zaten acıgım ben gayet evde gotu gobegı acık sortlar bluzlar gıyıyorum amcanın ogluda gelse ben oyle duruyorum
fantazı gıyıme gelınce ben saatlerce evde o sekılde durmuyorum oglum 6 yasında .
Ve bu tarz ozel esyalarımız bı kenarda atrlmıs olmuyor ya cekmecede ya da kırlı sepetınde
Buarada
işte her ailenin alışkanlığı farklı.ben de habersiz evime girilmesini geçtim, haber vermeden pat diye kapıda kayınvalidemi görsem bozulurum, belki bir planım var çıkıcam misafirim var ama kavga çıkarmam tabi ki. konu sahibi de istemiyor habersiz evine girilmesini. kaçıncı açtığı konu bu ilk değil. ayrılık tabi ki mantıklı değil, kadını hasta ettiler resmen.
gittiğinizde onu istemediğinizde nasıl geri getiricek ki sizi çözemiyorum ya ikinizden de vazgeçmek istemiyor senin annesini idare etmeni bekliyor sendenben bi çıkar yol bulamıyorum.
eşim asla gidemezsin gidersen geri getiririm ben annemi savunmuyorum haklı demiyorum ama bırakamam nasıl bi ruh hastası oldugunu görüyorsun bıraksam aklım kalır babama söz verdim diyor.
o bana babama söz verdim dedikçe çıldırıyorum işte.
Fedakarlık yine kadına düşünüyor. Yine kadın taşın altına elini koyucak.
Eeee ben bu evden taşınmam. Para harcadım. Annemi tek bırakamam vıdı vıdı.
Evliliği dağılıyo ama kendini aklı evde,annesinde.
Boşanmakda çözüm degilki pembesu.
Neticede birbirinizi seviyosunuz. Sorununuz 3.tekil şahıs
Fare zehrimi katsanız yemeğine
o günden beri hala yemek yapıyomu size, berabermi yiyosunuz yine. en son kapıya gözleme bırakmıştıben bi çıkar yol bulamıyorum.
eşim asla gidemezsin gidersen geri getiririm ben annemi savunmuyorum haklı demiyorum ama bırakamam nasıl bi ruh hastası oldugunu görüyorsun bıraksam aklım kalır babama söz verdim diyor.
gittiğinizde onu istemediğinizde nasıl geri getiricek ki sizi çözemiyorum ya ikinizden de vazgeçmek istemiyor senin annesini idare etmeni bekliyor senden
evet çocuk olunca daha kötü olur hiç işin içinden çıkamazsın gibi geliyor bana da. çünkü bu sefer bunu yemesin diyceksin yediricek en basitindengetiremez zaten.. hani orada bana seni bırakmam demeye çalışıyor ve evet eskisi gibi değil nasılsa idare et demeye getiriyor..
anneme söylenmesi gereken herşeyi söyledim döveyim mi daha ne yapayım diyor..
taşınma hariç herşeye varım diyor bende daha orada durmam..
düşünsene çocuğumuz oldugunda herşey daha beter olacak.. bakıcı bile baksa yada ben işten çıksam bile torun diye hep bende olacak.. işler daha da beter hale gelecek.
Öyle gidemezsin,geri getiririm seni vs. bu cümleleri ciddiye almıyorsundur umarım.ben bi çıkar yol bulamıyorum.
Evden uzaklaşıp ailende kalsan.yok ama çözüm inanır mısın dua ediyorum birine aşık olsun evlensin diye..
diyorum ki kadın evliliğe özeniyor da bize musallat oluyor daha 45 yaşında bi de düşünsene bir ömür bunla uğraşcam..
ee düşündükçe diyorum çık git başka türlü delireceksin burada..
insanların nasıl delirip saçma sapan şeyler yaptıgını artık çok iyi anlıyorum..
o günden beri hala yemek yapıyomu size, berabermi yiyosunuz yine. en son kapıya gözleme bırakmıştı
Canım çok üzüldüm bu duruma gelmesineeşin kolay yolu seçmiş, baştan beri yanında olmadığını göstermiş ne yazık ki. Bundan sonrası için kendini nerleştirmen gerek, nasıl devam etmek istiyorsun önce buna karar ver. Belki bir müddet kafanı dinlemen iyi olur.
Eşinin senin yanında olup evi taşıması gerekirdi hatta ben öyle olacağını tahmin ediyordum ama sanırım senin onca emek verdiğin evini bırakmayacağına çok emindi o yüzden istersen taşınırız falan diye koftiden sallıyordu. Sen ciddi olarak taşınmak istediğini söyleyince gerçek fikrini söylemiş oldu. Şimdi ne yapacağına karar vermelisin. Belki ailenin yanına gidip biraz kafa dinlersin.
Sen zaten anasının alt katına taşınarak yeterince büyük bir fedakarlık yapmışsın. Şu an fedakarlık yapma sırası eşinde.
Ben olsam o evde artık yaşamak istemezdim ama eğer o evde devam edeceksen çok büyük değişim yapman lazım anasıyla ilişkilerinizde.
Evden uzaklaşıp ailende kalsan.
Hadda eşinede dava acıcagını söyleyip blöf yapsan.
Dediğin gibi bu kadın bi ömür tepenizde olucak.
Laftanda anladıgı yok.
Yarın bi gün çocuk olursa dahada sıkıntı.
Öyle gidemezsin,geri getiririm seni vs. bu cümleleri ciddiye almıyorsundur umarım.
Ama eğer sen gitmek istemiyorsan yapacakların belli.
Yeniden kilitler değişecek,ferforje yaptırılacak her cama,balkon kapısına,sokak kapısına da demir kapı gelecek.
Sonra da o kadına ömrü hayatın boyunca selam bile vermeden yaşanacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?