ne yapmaliyim?

Olan aldırdığın bebeğe olmuş.durduk yerde günaha girmişsin.yat kalk şükret Rabbim yine nasip etmiş...

kürtajla tehdit etmek yerıne ayrılmakla etseydın ya?
evi ayırmadıgı ve kürtajına göz yumdugu için geri dönmeyecektın. orada sevgısı bellıydı yani
ama kopamayan o değil sensin belli.. kendi düşen ağlamaz.

Kızlar söylencek her şeyi söylemişler zaten eee aklın yolu bir.. yalnız şunu söylemezsem içimde kalırdı.. kaynanan olcak adi başkasındandır diyo eşin hiçbi şey demiyo gayet normal bi şey demiş gibi anası.. sen gidip çocuğu aldırıyosun bu lafı yuttu diye ve üstüne gidip barışıyosun.. kusura bakma ama bu lafı yiyen adamdan her şey beklenir sen nasıl anlamadın bunu ailende mi uyarmadı seni..

Annem çok uyardi beni ama insan aşık olunca allahin hıyarını pasta diye yiyiyo malesef annem hep sen çektigin aciya asiksin derdide inanmazdim ama su son çocuk olduktan sonra iyice anladim ki bu adamdan bana hayir yok kizim kendisini cok seviyo oda kızıni cok seviyo konusuyorum anlatiyorum cok konusuyosun diyo artik bir kizimiz var gecmiste hata yaptik bu kizin gelecegi icin benimle iyi gecin cunku mutsuz bir aile ortaminda oda mutsuz olur diyorum ama nafile kaynanam artik benimle ugrasamiyo ayagini kestim sukur ama bu seferde esim benden sogudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…