- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi melegimsin34
-
Cinsiyeti belli olacak kadar buyumus bi bebegi nasil aldirdin.Babasiz buyudugum icim kizimin da ayni kaderi paylasmasini istemiyorum
Rabbim hepinizden razi olsun rabbim buraya bana yardimci olmak icin cvp yazan herkezi cok mutlu etsin inslh rabbim benim kizimida bana bagislasin cunku 5 yasina kadar bakarsin 5 yasinda baktiginla kalirsin diyolar kizimi benden alicaklar biliyorum o yuzden tekrar esimi kendime baglamam lazim yada gelpisipisi84 un dedigi gibi yapmam lazim
Yanlis anlamisim kusura bakma.Tam 4 haftaya girmemisti sinirdaydi
nasıl alıcaklar kızını 5 yaşında ?Rabbim hepinizden razi olsun rabbim buraya bana yardimci olmak icin cvp yazan herkezi cok mutlu etsin inslh rabbim benim kizimida bana bagislasin cunku 5 yasina kadar bakarsin 5 yasinda baktiginla kalirsin diyolar kizimi benden alicaklar biliyorum o yuzden tekrar esimi kendime baglamam lazim yada gelpisipisi84 un dedigi gibi yapmam lazim
Kanuna gore okul cagina gelen cocugu baba alabiliomus ondannasıl alıcaklar kızını 5 yaşında ?
bence gözünü korkutmaya çalışıyolarKanuna gore okul cagina gelen cocugu baba alabiliomus ondan
Yok öğle bir kanun uydurmayinKanuna gore okul cagina gelen cocugu baba alabiliomus ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?