• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmaliyim?

Çocuğunuz için durduğunuzu sölemişsiniz ama çocuğunuza daha çok yazık ediyorsunuz.Siz yetişkin haldeyken bu ortamda psikolojiniz bozulmuş yarın bugün çocuğun aklı ermeye başlayınca ne olacak peki?Şimdiden çocuğunuz için içim burkuldu.O baba çocuğunuzu haketmiyor ama ne yapalım Allah vermiş bi kere.Bu ilşki sağlıklı bir şekilde yürüyeceğe benzemiyor.En iyisi daha fazla yıpranmadan al çocuğunuda hayatını düzene koy ama bunu hemen yapma biraz birikim yap.

Rabbim hepinizden razi olsun rabbim buraya bana yardimci olmak icin cvp yazan herkezi cok mutlu etsin inslh rabbim benim kizimida bana bagislasin cunku 5 yasina kadar bakarsin 5 yasinda baktiginla kalirsin diyolar kizimi benden alicaklar biliyorum o yuzden tekrar esimi kendime baglamam lazim yada gelpisipisi84 un dedigi gibi yapmam lazim

Gözünü korkutmaya çalışıyorlar , kızınla tehdit ediyorlar akılı ol çocuğunu alırız diyorlar çünkü seni sahipsiz görüyorlar ama unuttukları bir şey var sen sahipsiz diilsin Allah senin ve kızının sahibi bunu unutma ! Elini güçlendirmeye bak duygsal hareket etme mantıkla hareket et. ELİNİ GÜÇLENDİR.

Rabbim hepinizden razi olsun rabbim buraya bana yardimci olmak icin cvp yazan herkezi cok mutlu etsin inslh rabbim benim kizimida bana bagislasin cunku 5 yasina kadar bakarsin 5 yasinda baktiginla kalirsin diyolar kizimi benden alicaklar biliyorum o yuzden tekrar esimi kendime baglamam lazim yada gelpisipisi84 un dedigi gibi yapmam lazim
nasıl alıcaklar kızını 5 yaşında ?

Birini aldirmissiniz birini dogurmussunuz.
Keske bunuda dogurmasaydiniz yada korunsaydiniz.

Katlan katlan
Cocugun az ele avuca gelsin onu da dovsun esek sudan gelinceye kadar
Bitirmeye cesaretiniz yoksa cocugu bahane sunmayin artik allah askina

Kiradayken esimle cok mutluyduk kaynanamlarla ayni binada oturuyoruz kizimin dogmasina 1 ay kala tasindik esimle kirada oturup birlikte calisirken cok mutluyduk ve hersey duzeldi sandim kizimida o yuzden dogurdum esim araba aldi cok degisti taksiye cikiyo ve gecenin 4unde arkadan muzik sesleri kadinlar ariyo ve bana karsi ilgisiz hic ilgilenmiyo hep calisiyo anlatmaya kalksam roman olurr cok dertliyim cokk

Babasız büyüdüğünüz için kızınızın da aynı olmasını istemiyorsunuz ama sizin hayatınız yitip gidiyor maalesef. Kendi kıymetinizi kendiniz bilin. Ayrıca böyle bir ortamda o çocuğun büyümesi babasız büyümekten çok mu daha iyi?

oyle bır babanın oldugu ortamda buyumemesı daha ıyı evet haklısınız belkı 2. cocugu mutluluk getırsın aramız daha ıyı olsun dıye yaptın ama unutma MUTSUZ AILEYE YAPILAN COCUK EMANET DEGIL KULFETTIR ama o gecmıs artık onune bakman gerek yokmu hıc baska tanıdıgınız amca dayı hala vs bırılerı sızı ayaga kalmak ıstedıgınızde yardım edecek ALLAHta oyle kaynananın yaptıgını onune getırsın dunya burdan ıbaret degıl ALLAHA versın hesabını RABBIM SANADA YARDIM MELEKLERINI GONDERSIN

Allah binlerce defa razi olsun baba tarafimdan kimsem yok annem hem babalik hem annelik yapti bize erkek kardesim askerde sahip cikicak kimsem yok kizim buyuse calisirim 16 yasindan beri calisiyodum bilgi islem ve labrantlik yaptim ama kizim cok kucuk

Bi yuvanin dagilmasina kesinlikle karsiyim ama malesef ortada bi yuva goremiyorum.lutfen once yavrunuza sonra kendinize aciyin ve kurtulun bu adamdan ne o kayinvalideden ne de o adamdan bi cacik olur.en kotusu cocugunuza olur problemli bir birey olarak buyur.ayrilin sevgiyle buyutun yavrunuzu

ilkini aldırıp adamdan ayrılıyosun,sonra adama dönüp tekrar çocuk yapıyosun.Ne mana ben anlamadım şahsen.Bu adama yapılıcak en iyi şey boşanmak.Annesi babası boşanan tek çocuk sizin çocuğunuz olmicak sonuçta.

Çocuğu aldırmışsın ama sonra barışmışsın sonra bidaha çocuk yapmışsın aferin.
Önünüzü görmeden şu adamlara güvenmeden neden çocuk yapıyorsunuz bi anlasam.
Şimdide yapmadığı kalmamış olan bu adamdan (lafın gelişi) çocuğu bahane ederek ayrılmıyorsun hayırlısı.

Back