- 19 Nisan 2016
- 77
- 14
- 3
- 33
- Konu Sahibi melegimsin34
-
Çok mutsuzum sevdigim hemde çok sevdigim bir insanla evliyim ama o artik beni sevmiyo annesi yüzünden hiç bize huzur vermedi 6 yildir evliyim 15ay askerde bekledim annesi bana yapmadigini birakmadi çok çektirdi bana o sene kabusum oldu ewt hatalarimi kabul ediyorum askerden once evlendim hataliyim ama ben artik hatamin bedelini ödedigimi dusunuyorum 2.5 sene ailesiyle oturdum evimizi ayirmak istedik diger kardesinin de askere gidip gelmesini beklememi soylediler ben maddi olarak birsey beklemiyorum dedim esimde onlari tuttu esimin askerde facebook kullandigini ogrendim onun yuzunden tartistik ve anneme gittim ayrilmak istedim ve 1 aylik hamile oldugumu ogrendim kaynanam baskasindan dir dedi ogle agirima oyle zoruma gittiki anlatamam ve esime ya evi ayir yada ben bu cocugu aldiricam dedim ve evi ayirmadi bebegimi canimi aldirdim cok pismanim obur dunyada nasil vericem hesabini bilmiyorum gitti geldi barisalim dedi istemedim cok vaat verdi ve beni kandirmayi basardi baristik calistik birlikte esyalarimizi aldik sonra bize yine yaklasmaya basladilar kizim dogdu kaynanmin yuzunden lohusayken dikisli dikisli dayak yedim is yerinken kadinin biriyle surekli muhabbet ediyodu kadinla konusma dedim yine devam etti is hakkinda dedi kadina bir daha aramamasini soyledim bir gece tel baktim ve kadinin numarasi baska bir isimle kayitliydi ve ben bu adam la hala evliyim ama cok mutsuzum kizim icin bu adama sabrediyorum sizce ne yapmaliyim?
Eskiden 25 kez ariyan adam simdi 1 kez bile aramiyo tmm gecmiste cok buyuk hatalar yaptik inanin her gece ruyalarima giriyo psikiyatrik ilac kullaniyorum unutmak icin obur dunyada nasil vericem hesabini bilmiyorum birine kiydik bari kizim mutlu olsun diye herseye gogus germeye calisiyorum ama cok mutsuzum
Eskiden 25 kez ariyan adam simdi 1 kez bile aramiyo tmm gecmiste cok buyuk hatalar yaptik inanin her gece ruyalarima giriyo psikiyatrik ilac kullaniyorum unutmak icin obur dunyada nasil vericem hesabini bilmiyorum birine kiydik bari kizim mutlu olsun diye herseye gogus germeye calisiyorum ama cok mutsuzum
ben gereksiz yere olmadıkça aldırmaya karşı bir insan degişlim.durumlara göre bebeği aldırman iyi olmuş da ikinciyi yapmasaydın cok daha iyi olurmuş.Çok mutsuzum sevdigim hemde çok sevdigim bir insanla evliyim ama o artik beni sevmiyo annesi yüzünden hiç bize huzur vermedi 6 yildir evliyim 15ay askerde bekledim annesi bana yapmadigini birakmadi çok çektirdi bana o sene kabusum oldu ewt hatalarimi kabul ediyorum askerden once evlendim hataliyim ama ben artik hatamin bedelini ödedigimi dusunuyorum 2.5 sene ailesiyle oturdum evimizi ayirmak istedik diger kardesinin de askere gidip gelmesini beklememi soylediler ben maddi olarak birsey beklemiyorum dedim esimde onlari tuttu esimin askerde facebook kullandigini ogrendim onun yuzunden tartistik ve anneme gittim ayrilmak istedim ve 1 aylik hamile oldugumu ogrendim kaynanam baskasindan dir dedi ogle agirima oyle zoruma gittiki anlatamam ve esime ya evi ayir yada ben bu cocugu aldiricam dedim ve evi ayirmadi bebegimi canimi aldirdim cok pismanim obur dunyada nasil vericem hesabini bilmiyorum gitti geldi barisalim dedi istemedim cok vaat verdi ve beni kandirmayi basardi baristik calistik birlikte esyalarimizi aldik sonra bize yine yaklasmaya basladilar kizim dogdu kaynanmin yuzunden lohusayken dikisli dikisli dayak yedim is yerinken kadinin biriyle surekli muhabbet ediyodu kadinla konusma dedim yine devam etti is hakkinda dedi kadina bir daha aramamasini soyledim bir gece tel baktim ve kadinin numarasi baska bir isimle kayitliydi ve ben bu adam la hala evliyim ama cok mutsuzum kizim icin bu adama sabrediyorum sizce ne yapmaliyim?
Babam yok annemin durumu ortada eşimin ailesinde sgkdan tut belediyeye adliyeye her yerden tanidiklari var ben hem maddi hemde manevi olarak cok zayifimbasa cikamamaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?