Ne yapmalıyım

şüphe en kötü şey sanırım bu durumlarda yaşanan...
olsa veya olmasa bi şekilde bi karar verip yoluna devam eder insan, ama içinde şüpheyle hem kendini yer bitirir, hem karşısındakini...
keşke hiç bu şüpheyi içine sokacak durumun oluşmasına izin vermeseydin... madem ilk başta bu kızdan hoşlanmamışsın, düğünde çocuklar husuzlaştı diye gidilecekse eşin de seninle gelseydi veya gitmemektew ısrar etseydin, ertesi gün de eşinin ensesinde bitseydn o çağırsın çağırmasın, sen ayrılmasaydın peşlerinden...
en azından içinde bu şüphe olmazdı...

neyse sonuçta olan olmuş şu durumda yapacak pek te bişey yok... kendi kendini yiyipo bitirmeden takibe al eşini... için içini yemesin ama buna izin verme...
herhangi bişi yapmışsa da bunu sana değil kendisine yaptığını düşün, ve bi şekilde biyerde açık verecektir mutlaka böyle bişi varsa...

Allah yardımcın olsun...

ben hala eşinin suçlu olduğuna inanmıyorum ve af dilenecek bir durum olduğunu da düşünmüyorum. kızın içinde kötü bir niyet olsa bile -ki bunu da sadece senin 6. hissine dayanarak söylüyorum çünkü hiç bir kanıt yok- eşinin kıza kötü bir niyetle yaklaşması bence mantıksız. olsa olsa evime gelen misafir diye düşünüp ilgi göstermiştir gezdirmiştir bu da çok normal bence.

canım seni çok iyi anlıyorum.ve ben senin yerinde olsam tabi içinde hala böyle şüpheler varsa kendimi ondan üstte görmeye başlardım.hayatında o olmadan da mutlu olabileceğini ona ihtiyacının olmayacığını göstermeye başla.ve mesafeni böyle koy,gözlemle tabi bu sırada telefonlarına falan bakmayı ihmal etme gerçi birşey bulcağını zannetmiyorum çünkü varsada yok edebilirler.herşeyden önce akıllı,güzel,zeki,güçlü bir bayan olduğunu ona göstermeye çalış,ona ihtiyacın olmadığıını göster bak o zaman bir başkasıyla sana haber vermeden gezebiliyor mu.tüm erkeklerde bu böyledir hep kacacaksın hayatım hep değerli olursun o zaman.ayrıcada sana evine git diyemez gideceksede kendisi çıksın gitsin bence.

eşini takibe al bence hala görüşüyolar mı napıyolar telefonunu face ini sıkı sık kontrol et ama çaktırmadan

öncelikle şunu belirtmek isterim ne olursa olsun kimseyi küçük görmeyin taşrada olsa varoşta olsa insan insandır.siz bence biraz insanlara tepeden bakan birisiniz alımlı bir kadınım beni kıskandı gibi.....laflarınız var...benim anladığım kadarıyla bu olayın öncesi var eşinizi de küçümsüyorsanız eşiniz dolmuş olabilir fırsat bu fırsat adamcağız yapmasa bile azıcık kıskandırmakta fayda var deyip size kendisini kanıtlamaya da çalışmış olabilir....bu madalyonun öbür yüzü birde madalyonun diğer yüzü ise başka gözle bakarsak olaya ben bu akrabalrın birbirlerini ilk defa gördüklerine inanmıyorum ilk defa olsa bu kadar samimiyet olmaz eşim beni asla annemin evine gönderipte evde miafir hele genç kız misafir varsa ben gitmem kimseye güven olmaz hele erkeklere gözüm üzerinde olur davet edilecek ilk kişi ben olurum eşime ilgimi bu tarz kişilerin yanında daha çok gözteririm ki karşı tarafa iyi bir mesaj olarak gider ha eşim beni sepetlemeye çalışırsa olay çıkarırım ya da eşimi alır karşıma açık açık konuşurum bu ne diye kıza mesaj atmışsın cevap yazmayan kişi bazı şeyleri kabul etmiş demektir.kendinizi o kızın yereine koyun suçnuz yokken suçlanıyorsunuz ne yaparsınız??? ben olsam bana mesaj yollayanın alnını karışlarım ben genç kızım benim namusuma dil uzatıyor diye....eğer böyle birşey varsada eşinizde bu anı bekliyormuşi derim...umarım yoktur...ve çok mutlu olursunuz 2 yavrunuz var onun hatırı için inşallah böçyle çirkin iğrenç bişr durum yoktur........alsanaalsanasmile

ne olursa olsun kendi tarafını tutacaktır kayınvalide sen gelinsin çünkü benzer drurum benim başıma geldi sadece ne var aralarında önceden bişi mi vardı ben aralarına girdiysem vicdan azabı duyarım demiş dertleşöiştim bu aileye yayın oldu dedikoducuların sayesinde ve adım" kıskanç gelin " oldu hiç suçum yokken kayınvalidem bana kızdı hatta aptal eşim bile!! canları çıksın öyle akrabanın !!arkadaşça sohbet eden öyle karısını kıskandırmaya mı çalışır...boşver...
konu sahibi mümkün olduğunca alttan alttan iletişimi kessin onlarla eşin faceye mi eklemiş siliver gizlice facede de gizle o kişiyi yani eşinin adını arasa bile ya da eşin arasa bile bulamasın..boşver ne ekliceksin onu ya..sil gitsin..

oh ağzına sağlık canım ne güzel demişin öyle şuna bak ya anasının kahrını çek hemde beraber yaşa anasıyla bu erkekler zaten bulupta bunuyorlar elindekinin kıymetini bilmezler vallahi okurken kızı yolasım geldi içim şişti canım sen bu işin peşini sakın bırakma ha eşinin üstüne gitme unutmuş gibi yap ama arkadaşların dediği gibi tlfsini filan araştır rabbim yardımcın olsun senide bütün evli çiftleride böyle hasbalardan korusun inşallah:teselli:

hayatim demekki kayinvaliden de bazi seylerin farkina varmis ki seni ap acik uyariyor..ee kayinvalidelerimiz kacin kurrasi, bizim yasimizin iki misli yasamislar, biz giderken onlar geliyordu..kayinvaliden ile daha bir yakinlas..esini de kontrol altinda tut..her dakka bu konuyu acma ama, gozunu acik tut canim..inan bana hic bir erkege guven olmaz..kacamak , macera, yeni bir heyecan hemen hemen her erkegin yasamak istedigi seyler malesef..bir de telefon konusunda, canim esimin adina kayitli baska bir hat bulamadim demisin ya, tr de nasil bilmiyorum ama, burada kayit falan yaptirmadan direk alip telefona takildigi anda kullanilabilen hatlar var..ama anlattiklarina bakilirsa esin bir dolaplar cevirme hevesine girmis kontrolu elinden birakma derim ..

Son düzenleme:
canım rabbim sana sabır versin kendimi koydum yerine durumum okadar iyi annesiyle oturuyorum ki melek bile olsa tabi bunlar çektiklerin
ama hatayı sende de buldum eğer beni bikere insanları küçümseme herşey tip değildir sen herşeyi verirsin düzgün ve düzenli yapoarsın harikasındır ama gönül bu otada b... yada derler küçümsediğin kişi senden daha iyide yaşayabilir ve senin en büyük hatan bence kıza mesaj yazman seni kız ilgilendirmezdiki bu koca senin bişeyden şüphelenince önce kocayı fırçalamlıydın sen kıza yazdıysan kız da eşinle görüşüyorsa tabiki eşine yazdıklarını anlatacak ve oda onu koruyacaktır çünkü oyeni olandır sana aralrında bişey var diyemem ama sen eşinle konuşsaydın ki hala geç değil kibele nin yazdıklarına katılıyorum karşına al kırıldığını ondan şüphelendiğini bukadar yıllık evlilikte üzülmediğin kadar üzüldüğünü anlat kızınca tabiki anasını çekilenleri karıştırıyoruz ama oan anlatmak istediğin şey yerine başka şeyler katınca konu başka yere gider sen ona kırıldığını hele ailenin yanına göndermek ne ozaman şuan da giderim de istiyosan ayrılırız da de bakalım ama bunları yüzüne söylüyemiyorsan yaz tabiki boşanma boşanmak okadar kolay bişey değil ama onunla konuşmadıkçada bu kızgınlık ve şüphe geçmiyecek ve karpuz kabuğunuda aklına getirme lmaz:

bide kayınvalidenin de dolduruşuna gelme gerçekten seni düşünse sana dikkat et değil oğluna bak evlisin güzel bi yuvan var dikkat et derdi bunu da bi düşün istersen

Ben kendimi ewewt biraz beğeniyorum..Her insan kendini beğenir..Bu bence doğaldır..Ama ben eşimi küçük asla görmedim..sewiyordum kendisi..Çok da güveniyordum da o yüzden düğün dönüşü bizi ewe bırakıp akrabalarını alması için salona dönmesin de bir kötülük görmedim.Ha birde şu var..Hepimiz kadınız.karşım da ki çok cazibeli alımlı bir bayan olsa idi zaten bende huylanıp boş bırakmaz düğüne
eşimle geri gelirdim.Karşım da gördüğüm ewet kocamın dikkatini çekecek derecede biri değildi..Ama bu hanımın içini bilemedim..Ewet bence benim arkamdan iş çewirdi pislik..Bütün gece masada sindi ezik ben ewe dönünce eşimin yanına üstünü başını düzelterek zıpladı..Yazık utanmaz insanlar.eşimde böle bence...Eşimle konuşdum..akarabamız vs düğünde kimse kalmadı yanıma geldi gibi laflar zırvalamaya devam ediyor..Buna benim 8 yaşında ki kızım bile güler..ya aklım almıyor nasıl kimse kalmadı kızın babası kardeşi başka masada benim kayınvalidem görümcem başka masada..Bu allahın cezası insanlar başbaşa oturuyor..Benim tam salak olmam lazım ki bunları yutmam için..Oda bende yok ..Eşime sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum dedim ki bu eşime çok etki, yapmış akşam namazı kılmaya başladı..Vicdanını bile rahatlatıyo..Yeni aldığı tlf ortadan kayboldu işe götürdü ve bu hasbayla görüşmek için..Sonrada 2 gün önce tlf benim gözümün önünde dolaba fırlattı.....O kıza msj çekdim oda kendini savunamadı ewet banada ewli bir kadın msdj çekse bende bekar olsam eğer masumsam kendimi çok ala savunurum..Ablacım kusura bakma o benim abim keşke sende bizimle gelseydin..derdim..Maalesef bunuda yapamadı..çünkü ezik ...eşimede anlattım..masum olsa bunları yapardı dedim...haksızmıyım dedim cvp vermedi konu değiştiriyor..Allaha havale ettim..bilen gören Allah.dır...Ama benim çok tehlikleli olduğumu anladılar paçalar tutuşdu...Annen bile anlamış bana böle böle diyor dedim....eşim yine cvp veremedi...Konuşmuyorum onunla aklşı başına gelsin iyice..bana açıklamaları tatmin edenene kadar küsüm onunla..çok canım yandı..kendimi çok hırpaladım yıprattım...Annemle konuşmuş annemde ona karını niye yanına almıyosun oğlum demiş..Oda hiç içimden gelmedi almak demiş yuh diyorum kendisine..karınla neden kısık sesle konuşuyorsun bilet almaya gittim demişsin kısık sesle demiş..V e ne beni ne çocukları sormadı bu diyaloğda cvp verememiş anneme susmuş..Ayrıca onlar küçük akrabam ayıp falanda dememiş...eşime bana tlf açma seninle artık diyaloğ kurmak istemiyorum..bişey olursa msj çek dedim..böyle işte

şüphe ne kötü bi illettir.ama Allah içine ferahlık versin.senin yerinde olmak istemezdim.Allah kimseyi kötü niyetli kişilerle imtihan etmesin..

En iyisini yapmışsın. .Bi süre küs kal.Burnu sürtsün eşiniin. Çnkü bu kızlardan nedense bende pek haz almadım ( Okur okumaz Kötü kokular geldi burnuma olumunekankayizsmile

Begüm arkadaşım ne olursa olsun sakinliğini koru, yuvanıda öyle. Belliki birşeyler başlıyacaktı ama sen farkına varınca eşinde vicdanen rahatsız oldu ve bu hatadan döndü. Ne insanlar var yarabbim, Allah o insanlardan esirgesin, evli çoluk çocuğu var demeden, birşeylere özenip yaktığı canları düşünmeyen. Bizde bekar olduk ama bazılarını anlamak gerçekten zor.

begüm konunu takip ediyorum.bence şu anki tutumun gayet güzel.aptal olmadığını herşeyi pekala anlayabilecek biri olduğunu gösterdin.şimdi de sakin ol dırdırcı gibi görünme.sessizce çaktırmadan takipte ol. ya seni tatmin edecek açıklamalar yapsın ya da açıksa söylesin ayaklarına kapansın.affedip affetmemek sana kalmış ama bence o zamana kadar bu net tavrını koru.inşallah herşey yoluna girer..

bravo arkadaşım ben de böyle bişeyi asla kabullenmezdim lmaz:eşiminde başının etini yerdim.eşin çocuk huysuz dediğinde keşke hayır gayet iyi ben gitmiyorum eve deseydin ve ertesi gün ne olursa olsun annnene gitmeseydin neyse artık olan olmuş ama sen hiiiç peşini bırakma bu işinklava:

canım yazılanları okudum..ortada hakikatten kötü bir durum var..eşin susmayı tercih ediyor.seni kışkırtıp senin hata yapmanı bekliyor.çok fazla üstüne gitme çok laf yapma , bir müddet eşini gizlice takip et sende eşinin taktiğini uygula ..susmayı ama içtende takip etmeyi ihmal etme çok yaygara yapma bir açık bulduğundada gerekeni yaparsın...kaynanalar tabiki oğullarından yana olacak kendine destek olarak kaynananı seçme eğer destek istiyorsan annene sığın o sana en iyi desteği verecek kişidir.ama işine kimseyi karıştırma akıllı davran.kadınlar istese erkeğine her istediğini yaptırır.bunuda sakın unutma...umarım herşey yoluna girer zor bir durum....beni kıçı kırık biri için aldatacak 8 yıllık emeğimi hiçe sayacak bende o adamın altından girer üstünden çıkarım yapabileceğim en büyük ezikliği de ona gösteririm gün yüzü göstermem böyle adama...ay kusura bakma çok sinirlendim...allah kolaylık versin sana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…