Eşim kamuda mühendis çewresinde çok saygın biri..maddi durumumuz gayet yerinde..bahçeli müstakil ewde oturuyoruz..bu taşra kızıda geldi ve bunlardan etkilendi diye düşünüyorum..ne sandı acaba beni postalayıp burayamı yerleşicekdi..o biraz zor olur..ben 8 senedir kayınvalidemle yaşayıp 2 tane pırlanta gibi ewlat yetiştiriyorum..ama asla kendimi salmadım..çok bakımlıyım..bunlar herkezin görüşü kendimi övmüyorum..ama bir açıklarını yakalarsam ki hiç bir şey gizli kalmaz o zaman yurtdışına kaçsın pislik anca kurtulur benden..
belkide gerçekten arkadaşça sohbet etmişlerdir düğünde bunu bilemeyiz
bence bundan sonrası için gözünüz üzerinde olsun
emin olmadığınız konular içinde hiç ağız dalaşına girmeyin
kayınvaliden de ne olursa olsun senin yanında olmalıydı oğluna karını üzme demeliydi konuşma yapmalıydı
ama nedense insanlar o yaşlarına gelince kendi gençlik yıllarını unutuveriyorlar
bana dediği lafa bakın daha fazla uzatırsan kendini annenin ewinde bulursun..ben de ona aynen şunları söyledim..2 tane ewlat yetiştirdim..huysuz ananın kahrını çekdim..gidicek biri varsa sens,n dedim..evlerini kızımın okul taksitlerini, nafakamı verirsin bende giderim..beni bir kalemde atamazsın hayatından sende o..getir ne yaparsan yap dedim..cvp bile veremedi o.. Lafıma kız hanım hanımcık bir kız olsaydı eşim bana neler derdi..sen benim ünv.okuyan hanım hanımcık akrabama ne dedin derdi..ama savunamadı bile oda farkında kızın ne mal olduğunun..
öncelikle şunu belirtmek isterim ne olursa olsun kimseyi küçük görmeyin taşrada olsa varoşta olsa insan insandır.siz bence biraz insanlara tepeden bakan birisiniz alımlı bir kadınım beni kıskandı gibi.....laflarınız var...benim anladığım kadarıyla bu olayın öncesi var eşinizi de küçümsüyorsanız eşiniz dolmuş olabilir fırsat bu fırsat adamcağız yapmasa bile azıcık kıskandırmakta fayda var deyip size kendisini kanıtlamaya da çalışmış olabilir....bu madalyonun öbür yüzü birde madalyonun diğer yüzü ise başka gözle bakarsak olaya ben bu akrabalrın birbirlerini ilk defa gördüklerine inanmıyorum ilk defa olsa bu kadar samimiyet olmaz eşim beni asla annemin evine gönderipte evde miafir hele genç kız misafir varsa ben gitmem kimseye güven olmaz hele erkeklere gözüm üzerinde olur davet edilecek ilk kişi ben olurum eşime ilgimi bu tarz kişilerin yanında daha çok gözteririm ki karşı tarafa iyi bir mesaj olarak gider ha eşim beni sepetlemeye çalışırsa olay çıkarırım ya da eşimi alır karşıma açık açık konuşurum bu ne diye kıza mesaj atmışsın cevap yazmayan kişi bazı şeyleri kabul etmiş demektir.kendinizi o kızın yereine koyun suçnuz yokken suçlanıyorsunuz ne yaparsınız??? ben olsam bana mesaj yollayanın alnını karışlarım ben genç kızım benim namusuma dil uzatıyor diye....eğer böyle birşey varsada eşinizde bu anı bekliyormuşi derim...umarım yoktur...ve çok mutlu olursunuz 2 yavrunuz var onun hatırı için inşallah böçyle çirkin iğrenç bişr durum yoktur........alsanaalsanasmile
Eşim kamuda mühendis çewresinde çok saygın biri..maddi durumumuz gayet yerinde..bahçeli müstakil ewde oturuyoruz..bu taşra kızıda geldi ve bunlardan etkilendi diye düşünüyorum..ne sandı acaba beni postalayıp burayamı yerleşicekdi..o biraz zor olur..ben 8 senedir kayınvalidemle yaşayıp 2 tane pırlanta gibi ewlat yetiştiriyorum..ama asla kendimi salmadım..çok bakımlıyım..bunlar herkezin görüşü kendimi övmüyorum..ama bir açıklarını yakalarsam ki hiç bir şey gizli kalmaz o zaman yurtdışına kaçsın pislik anca kurtulur benden..
Ben kendimi ewewt biraz beğeniyorum..Her insan kendini beğenir..Bu bence doğaldır..Ama ben eşimi küçük asla görmedim..sewiyordum kendisi..Çok da güveniyordum da o yüzden düğün dönüşü bizi ewe bırakıp akrabalarını alması için salona dönmesin de bir kötülük görmedim.Ha birde şu var..Hepimiz kadınız.karşım da ki çok cazibeli alımlı bir bayan olsa idi zaten bende huylanıp boş bırakmaz düğüne
eşimle geri gelirdim.Karşım da gördüğüm ewet kocamın dikkatini çekecek derecede biri değildi..Ama bu hanımın içini bilemedim..Ewet bence benim arkamdan iş çewirdi pislik..Bütün gece masada sindi ezik ben ewe dönünce eşimin yanına üstünü başını düzelterek zıpladı..Yazık utanmaz insanlar.eşimde böle bence...Eşimle konuşdum..akarabamız vs düğünde kimse kalmadı yanıma geldi gibi laflar zırvalamaya devam ediyor..Buna benim 8 yaşında ki kızım bile güler..ya aklım almıyor nasıl kimse kalmadı kızın babası kardeşi başka masada benim kayınvalidem görümcem başka masada..Bu allahın cezası insanlar başbaşa oturuyor..Benim tam salak olmam lazım ki bunları yutmam için..Oda bende yok ..Eşime sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum dedim ki bu eşime çok etki, yapmış akşam namazı kılmaya başladı..Vicdanını bile rahatlatıyo..Yeni aldığı tlf ortadan kayboldu işe götürdü ve bu hasbayla görüşmek için..Sonrada 2 gün önce tlf benim gözümün önünde dolaba fırlattı.....O kıza msj çekdim oda kendini savunamadı ewet banada ewli bir kadın msdj çekse bende bekar olsam eğer masumsam kendimi çok ala savunurum..Ablacım kusura bakma o benim abim keşke sende bizimle gelseydin..derdim..Maalesef bunuda yapamadı..çünkü ezik ...eşimede anlattım..masum olsa bunları yapardı dedim...haksızmıyım dedim cvp vermedi konu değiştiriyor..Allaha havale ettim..bilen gören Allah.dır...Ama benim çok tehlikleli olduğumu anladılar paçalar tutuşdu...Annen bile anlamış bana böle böle diyor dedim....eşim yine cvp veremedi...Konuşmuyorum onunla aklşı başına gelsin iyice..bana açıklamaları tatmin edenene kadar küsüm onunla..çok canım yandı..kendimi çok hırpaladım yıprattım...Annemle konuşmuş annemde ona karını niye yanına almıyosun oğlum demiş..Oda hiç içimden gelmedi almak demiş yuh diyorum kendisine..karınla neden kısık sesle konuşuyorsun bilet almaya gittim demişsin kısık sesle demiş..V e ne beni ne çocukları sormadı bu diyaloğda cvp verememiş anneme susmuş..Ayrıca onlar küçük akrabam ayıp falanda dememiş...eşime bana tlf açma seninle artık diyaloğ kurmak istemiyorum..bişey olursa msj çek dedim..böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?