içimi boşaltım bu hanıma mesaj atarak beni es geçerek sen benim arkamdan üstünü başını düzelterek kocamın yanına dikil ki çok zoruma gitti..kocam dan şüphem hiç olmamıştır..yani bu tarz bir olay başıma hiç gelmedi..Kendimi çok ezik hissettim..taşra kızlarını yanına yakıştırdı ya..bayan olarak ilk defa içimden bir ses bu kızın eşimi tlf aradığı yönünde ama çok zor anlamam eşimin paçası tutuşdu..benim sakinleşmem için pilatese yazdırmış nike spor ayakkabısı almış ne yapacağımı şaşırdım..zilli beni hasta etti gitti ya..
Az önce bi,r şey farkettim bence çok önemli bir detay..Eşimin tlf çidt hatlıydı..Geçen haftalarda bozulnuşdu..Tamire werdi..Çıkması bir haftayı bulurmuş..Oda kendine yeni bir tlf almışdı..Neyse şimdi..Onu kullanıyodu..Yeni tlf şimdi aceleyle bataryasını çıkardı..Dolabına koydu..Bende sen .bir hatmı aldın dedim..oda saçmalama dedi.Alsam avea alırım dedi .Ben avea kullanıyorum..Bende o belli olmaz karşı taraf ne kullanıyorsa onu alırsın dedim..oğluma gelmiş oğlum ben bu kadından çok korkuyorum diyo..sinir oldum yine kabullenmedi yaaaa
böyle kızlara deli oluyorum var ya..
bu ne rahatlık ya..
eşinin yalan söylemesi garip geldi bana..
durup dururken söylemedi heralde o yalanı.
madem onlar çocuk çocukları gezdirdim biraz deseydi niye saklıyo ki?
kızı faceten kabul etmeyin bence.
bugün sizi ekler yarın eşinizi..Allah korusun evliliğnizi..
canım senin elinde kesin delilin yokki bu ne şiddet ne celal. sadece şüphelerin var ve bu şüphe üzerine ailenin temeli olan saygıyı yok etme aşamasına gelmişsin. sen bence eşine güven. erkekler neden aldatır ya bir kadına aşık olur ya da kaçamak yapmak ister değil mi? senin eşin aşık oldu desek bir günde mi oldu bu imkansız. kaçamak yapacaktı desek kız samsuna ailesiyle gelmiş dönmüş yapacak olsa ortalık zaten karı kız kaynıyor üstelik maddi durumunuz da iyimiş bula bula o kızı bulmazdı. bence sen dediklerimi bir düşün bu olayı fazla kafana takmışsın kendi psikolojini bozucaksın sonunda..
Arkadaşlar akşam ki sinirimle doğru bir açıklamada yapamadım sanırım sizlere..Şimdi biraz daha sakinim ve olayı şöyle özetliyorum..Eşimin zaten çift hatlı bir tlf vardı..Bu tlf bozulmuşdu ve eşim tamiri beklemeden yeni bir tlf almışdı..Buraya kadar normal diyorum..Çünkü eşimin işleri çok yoğun ve tlf duramaz..Yeni aldığı tlf kullandı sonra tlf tamirden geldi ve bu yeni tlf ortadan kayboldu..sanırım işe götürüyor.Bende fazla takılmadım bu konuya..Şimdi akşam bu aceleyle yeni tlf bataryasını çıkartıp paldır küldür dolaba atınca ister istemez kuşkuandım..Kadınsı bir his belki ama 3.bir hat aldığından oldukca şüpheliyim..avea telsim ve turkcel i aradım üzerine 3.bir hat gözükmüyor..Sana güvenmiyorum dedim..güvenimi kırdın benim dedim.Oda bana karıcım ben ne yapdım..Alt tarafı bir misafir gezdirdim bumu ayıp dese inanın sewinicem..Ama bana bunu söylemiyo..Karrşım da ezik gibi durması beni daha çok üzüyor..Suçsuz insan olsa çok ala kendini arslanlar gibi savunur benim bildiğim yanlışmıyım sizce:?Sabah da kayınvalidem oğluna asla toz kondurmaz bana dediği lafa bakın aynen şöyle..Kızım kimseye güvenme bir gözünden diğerine görünme..Ne kızlar var gelirler seni kıskanırlar..neler yaparlar neler diyor..Açıklaması bu kadar oda benim gözümü açıyo aklınca..Oda oğlunun bizi ewe bırakıp düğünde kızla konuşup masada yalnız oturmalarından şüphelenmiş kanatindeyim..haksızmıyım yoksa paranoyak mı oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?