Düğüün ertesi günü ben anneme gittim eşimde ewe gelmiş bunları alıp bilet almaya gitmişler..Eşim beni çağırmadı çağırsa giderdim ..Kayınvalidemde onlar daha çocuk diyor ne alaka çocuksa eşime abi desin demiyor ama çocuk anlamadım
acaba en basta hoslanmadigini belli mi ettin esin gizleme geregi duyuyor?
Öyle bir davranışım olmadı kuafördem geldim kızın suratı değişdi..neyse dedim düğüne giitik benim uyuz kocam ilk defa böle bir davranışa girerek benden uzak durdu..Bir kere dansa kaldırdı soğuk durdu neyse dedim.. Ben bu davranışını haketemedim hiç bir bayanda haketmez bence
Eşim beni ewe bırkıp tekrar düğüne döndü bu bekar bayanda cd gördüm üstünü başını düzelterek benim kocamı ayakda karşılıyor..sanki karısı gibi beraber tek başına oturup konurşa ben ne yazıkki huylanırım..Aynı davranışı ben yapsam eşimde benden huylanır..Ertesi günde yedik içtik gezdik muhabbeti yapıyor..Bana abla sen niye gelmedin demedi bile..Karşında ki insan bu adamın karısı yaa
sindiremediğim de bu zaten çok bakımlıyım makyajsız dolaşmam kimse 2 çocuk annesi olduğuma inanmaz gezdirdiği kızlar da kimseyi küçümsemem ama beni zıvanadan çıkartılar tam bir köylü kızı..utanmadan birde çocuklarımı sewebiliyor.kızla samimi olmasında sorun yokta,eşini dışlaması neden?
O koca benim olacaktı varya,neler yapardım neler...
Sizde bence onu dışlayın,hergün kuaförde fön çektirin makyajsız çıkmayın,onun yanında pijamayla gezmeyin ama onun için süslendiğinizide düşünmesin,yüz vermeyin ona,biraz kıskandırın,umarsamaz davranın,o şimdi sizin onun üstüne gideceğinizi düşünüyor,ama görmezden gelin o ters bişey olduğunu anlar ona göre düzelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?