Merhaba konu sahibi, benzer seyler yasadim. Senin kendini ifade edis sekline bakilirsa iletisime cok acik bir insansin ve mantiklisin. Bende bu ikisi eksikti. Esimin de dogrusu bana cok deger verdigini dusunmuyorum. Sana diyecegim evliliginin geleceginden emin olmadikca sinirina saygi duymalarini saglamadikca her ne olursa olsun sakin cocuk dusunme. Mesela saglik sorunun olursa yumurta dondur embriyo dondur, panige kapilip kontrolunu yitirme. Cocuk olduktan sonra muhtemelen kayinvaliden cocugu kendisi dogurmus gibi davranacak. Torununu bir gun gormese uc ay gormemis gibi davranacak. Bir de su var emin ol her gun gitsen o bile yetmeyecek bu insanlara. Hep daha fazlasi var olabilir onlar icin. Bunun malesef sonu yok. Umarim her sey senin icin iyi olur. Birilerinin bu sorunla guzel basedip kendi benligini koruyabildigini okuyunca ben de teselli buluyorum neticede diyorum ki bir yerlerde birileri bunu basarmali ki ileride baskalari bunlari yasamak zorunda kalmamali. Bir de onceki kusak kadinlari icin cok uzuluyorum bazen. Ben yasadiklarimi dusununce hala gece uykularim kaciyor. Guzel gelismeler olursa arada yazabilirsen en azindan birini cok mutlu etmis olursun, sevgiler:)