• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım?

dimi? hayir hayalin atanıp kendi hayatini kurmaksa bosan, aile evine dön, sınava calis atan git hayatini kur. sanki atanmak icin evli olma şartı var.
keşke öyle kolay olsa... aile evinde de bir gram huzur yoktu malesef. anne babamın kavgalarıyla geçiyordu günümüz. onların kavgaları ettikleri lafları duyunca ben böyle bir evlilik yapmayacağım böyle konuşmayacağım diyordum ama tam olarak olmak istemediğim kişi oldum malesef.

keşke öyle kolay olsa... aile evinde de bir gram huzur yoktu malesef. anne babamın kavgalarıyla geçiyordu günümüz. onların kavgaları ettikleri lafları duyunca ben böyle bir evlilik yapmayacağım böyle konuşmayacağım diyordum ama tam olarak olmak istemediğim kişi oldum malesef.
sunu anlamiyorum, anne babanızın kavgasını dinlemek kendinizin sürekli kavga ettiginiz bi evde yasamaktan daha mi kötü?

Ben senin kocan tarzında adamları biliyorum. O ortamlarda ben de çalıştım. Hem iş arkadaşı olan kadın hem diğer kadınlar eşinle böyle vıcık vıcık bir ilişki yürüttüğüne göre eşin baya baya kızların ağzının içine düşüyor.

Ofis ortamında emin olun yan yana çalışan her kadın erkek ilişkisi böyle enseye şaplak kıvamında olmuyor. Kadınlarla böyle yılışık arkadaşlıkları olan erkekler genelde kadınlarla sürekli bulaşan, laf atan, flörtöz konuşan erkekler oluyor. Yani eşin hangi ortama girerse girsin kadınlarla resmi ilişki kurabilecek bir tip değil baya baya yılışık bir tip

sunu anlamiyorum, anne babanızın kavgasını dinlemek kendinizin sürekli kavga ettiginiz bi evde yasamaktan daha mi kötü?
son günler de ben de bunu düşünüyorum ikisi de beni üzen ve yoran bir durum. ama haklısınız en azından diğer taraf annem ve babam

Eşinizden yüz bulduğu için ona yakın davranıyordur. Bence hiç mesaj atmayın, eşinizle de konuşmayın. İnşallah en kısa zamanda bu insandan kurtulursunuz ve atanırsınız.

son günler de ben de bunu düşünüyorum ikisi de beni üzen ve yoran bir durum. ama haklısınız en azından diğer taraf annem ve babam
ve diger tarafta kulakliginizi takip duymayabilirsiniz, daha rahat ders calisabilirsiniz. kavga sizin kavganız degil, sizi emin olun kendi evinizdeki kadar üzmez yormaz. zaten gecici gözüyle bakacaksınız.

Yapmayın öyle bir şey, o uyanık kocanız ne doldurmuştur kadını. Kadın size değil ona inanır. Yüzüne canım cicim yapıp, arkasından o..diyorsa ona ulaşamadığından zaten, yani kadına bilenmenize hiç gerek yok, donunu koklatmaz sizin sümüklü kocanıza. Rahatsız olmanız gereken şey kadının tavırları değil, kocanızın onun ağzının içine düşmesi, bunu da kabul ederseniz iyi olur. Kadına bilenmek sizi hiçbir yere götürmeyecek, kadının adı Ayşe diyelim, Ayşe gider Fatma gelir, Hatice gelir, kadınlar değişir kocanız değişmez.
Çok güzel ifade etmişsin adamın kişiliği hakkinda , amacım polamik çıkarmak değil tartışmak da değil ama arsız kadınlar da çok inanın konu sahibinin anlattı kadarı ile kadın da bence biraz ayarsız sanki

Çok güzel ifade etmişsin adamın kişiliği hakkinda , amacım polamik çıkarmak değil tartışmak da değil ama arsız kadınlar da çok inanın konu sahibinin anlattı kadarı ile kadın da bence biraz ayarsız sanki
Ayarsız tonnla kadın var, hangi birine cıss yapacaksın, onu diyorum? Evdeki değişmedikçe o ayarsızlar ile daha çok yüzgöz olunur.

Yani kocanizin karaktersiz bir şekilde davranıyor bence
Dışarda bir çok kadın bir çok şey yapabilir
Eşiniz ayarsız davranıyor
Birde arkanızdan o kadınla konuşuyor
Ben olsam kimsenin arkasından araştırma yapmak zorunda olduğum bir evliliği yürütmem

katılıyorum. atanma aşamasındayım bir sonuçlansın o zaman görüşeceğiz kendisiyle
Boşanmak niyetiniz varsa amq şimdi beklemek zorundaysanız neden yüz göz oluyorsunuz ki. Ha boşanmaya niyetiniz yoksa da sabırlar dilerim. Dış kapının mandalı insanlarla eşinin dedikodusunu yapan adama insan ne saygı duyabilir ne sevgi ne de güven

Back
X