• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım?

yalnizcicek1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
12
5
1
35
öncelikle herkese merhaba uzun olacak şimdiden sabır gösterip okuyanlara teşekkür ederim.
5 yıllık birlikteliğin ardından 1 yıl önce evlendik. eşim dışardan sakin ılımlı komik biri gibi görünür ama içini gelin bana sorun.. çok sinirli en ufak şeyde üste çıkmak için bağırıp çağıran biridir. sesi gürültüyü sevmediğim için o sinirliyken alttan alan taraf olmaya çalıştım ama ben sinirliyken onun böyle olmadığını gördüğümden beri ben de sessiz kalmıyorum artık...
gelelim asıl mevzuya eşimin inanılmaz rahatsız olduğum bir iş arkadaşı var elle tutulur bir sey görmedim ama ben rahatsız oluyorum kızın hal ve hareketlerinden eşime bunu defalarca anlattım kızın düzgün bir insan olmadığının oda farkında söylüyor ama muhabbet şamata gırla devam ediyor.. neyse evlendiğimizden bu yana bu konuyu tekrar sorun olarak hiç sokmadım aramızda ama bugün yine beni hiç şaşırtmadı eşim sağolsun.

normalde eşimle kızın ofisleri ayrıydı ama son iki yıldır aynı ofisi paylaşıyorlar ben bunu çok sorun yaptım çünkü o kızın sürekli dışardan arkadaşları geliyor ofiste gün yapıyorlar resmen eşime bu durumu bildiğim için en başından git kiminle konuşuyorsan konuş odanı değişsinler demiştim oda artık aynı odayı paylaşıcaz öyle dışardan arkadaşları gelemez gelirse yöneticiye söylerim demişti ama tabi ki öyle bir şey yapmadı kızın devamlı arkadaşları geliyor. eşim işe bisikletiyle gidip geliyor bugün ofise gelen kızın arkadaşı eşimin bisikletine biniyor eşimde yanında gülüyor arkadaşı da bu anları video olarak paylaşıyor ben fake hesaptan kızın paylaştıklarına bakarken bunu gördüm inanılmaz sinirlendim. eşim eve gelince bisikletini begendi mi sürenler dedim ne sürmesi dedi bilmem sana sormalı dedim ofis arkadaşının adını vererek ... mı sürmüş ben görmedim ki ne diyosun dedi üzerine gittim ısrarla görmedim demeye devam etti genelde yalan söylediğinde ve yakalandığında inkar eder ama bu sefer yakalandı ben de ekran resmi aldığım için hemen gösterdim sen kör mü oldun şu sen değil misin niye yalan söylüyosun dedim tabi hemen napıyım doğruyu söylesem de kavga ediceksin dedi sanki şuan etmeyeceğiz mi kimi kandırıyosun sen dedim bağırış çağırışlar devam etti ben de hiç altta kalmadım çok ağır laflar ettim .
şimdi benim sizlere sormak istediğim eşim olacak şahıs o kıza mesaj atarak kanka benimle ilgili bir şey paylaşma ... görmüş yarım saattir agzıma ... yok niye veriyosun yok niye dışardan birisiyle muhatap oluyosun yazmış kızda aa ben ikinizde ekli değilsiniz diye paylaşmıştım özür dilerim yazmış. tabi ben bunu görünce yine delirdim resmen kıza fake hesaptan baktığımı söylemiş oldu. ben de ya neden yazdın beni ne konumuna düşürdün farkında mısın diye kızdım ama beyfendi bilsin yalan mı bakıyosun dedi ama kendisi de kızın yüzüne kanka arkadasında or.... diyen birisi hatta bi gün basına bir iş gelecek atacaklar bi kenara bunu dediğinde kızdım ne saçma sapan konuşuyosun diye terslemiştim. şimdi saatlerdir içim soğumuyor ben de kıza arkadaşın sana kanka diyor ama arkadan or.. diye bahsediyor diye yazsam mı?

Eşinizin zihiyeti leş.
Hem arkasından söyledikleri için, hem yüzüne farklı davrandığı için.
Hem size yalan söylediği için
Ne demek atacaklar kenara?
Kıza neden yazıyorsunuz ki ne alaka?
Sizin sorununuz yalancı kocanızla.

Yazarsan iş boşanmaya gider tepkinizi vermişsinz bir süre konuşmayın. Oda hatasını anlar umarim ama eşin biraz sankim daha adini koyamıyorum tam detay yok karaktere yas kac bu arada

Yapmayın öyle bir şey, o uyanık kocanız ne doldurmuştur kadını. Kadın size değil ona inanır. Yüzüne canım cicim yapıp, arkasından o..diyorsa ona ulaşamadığından zaten, yani kadına bilenmenize hiç gerek yok, donunu koklatmaz sizin sümüklü kocanıza. Rahatsız olmanız gereken şey kadının tavırları değil, kocanızın onun ağzının içine düşmesi, bunu da kabul ederseniz iyi olur. Kadına bilenmek sizi hiçbir yere götürmeyecek, kadının adı Ayşe diyelim, Ayşe gider Fatma gelir, Hatice gelir, kadınlar değişir kocanız değişmez.

Evlilik biribirine uymayı, hassasiyetlerine saygı göstermeyi gerektirir. Bunu başaramayanlar asla mutlu bir evlilik sürdüremez. Huzur istiyorsanız bu adam o kadınla aynı iş yerinde çalıştıkça imkansız. Ki bu gider başkası gelir. Yormayın kendinizi, ya görmezden gelin, ya da çocuk sahibi olmadan çekip gidin

Evlilik biribirine uymayı, hassasiyetlerine saygı göstermeyi gerektirir. Bunu başaramayanlar asla mutlu bir evlilik sürdüremez. Huzur istiyorsanız bu adam o kadınla aynı iş yerinde çalıştıkça imkansız. Ki bu gider başkası gelir. Yormayın kendinizi, ya görmezden gelin, ya da çocuk sahibi olmadan çekip gidin
o kadar haklısınız ki... 1 yıldır ses gürültü harici günümüz sayılı geçmiştir... hani evliliktir olan türden şeyler değil gitmek istiyorum ailem arkamda durur ama ben iş durumumun kesinleşmesini bekliyorum şimdilik

o kadar haklısınız ki... 1 yıldır ses gürültü harici günümüz sayılı geçmiştir... hani evliliktir olan türden şeyler değil gitmek istiyorum ailem arkamda durur ama ben iş durumumun kesinleşmesini bekliyorum şimdilik
Bu stres altında ders falan çalışamazsınız. Beklemekle hata ediyorsunuz. Eşiniz memur mu, sizin atandığınız yere gelecek mi? Zorunlu hizmetten 2 yıl banko ayrı kalacaksınız. Bu ayrı kalma sürecinde aklınızı kaçırırsınız. Bitirecekseniz hiç beklemeyin

Kendisi rezil olunca size "teessüf ederim hayatım" mı diyecek?

Size bir sey yapmasindan korkmuyor musunuz?
korkuyorum ama içim soğumuyor. kızla her gün yüz yüze gelen kendisi yarın hakkımda nasıl konuşacaklar merak ediyorum. en azından yüzüne kanka dediği arkadaşının ne mal olduğunu kendisi de görsün istiyorum

Eşiniz uyanıkgillerden ama sizdede gizli psikopatlık var. Ne diye fake hesaplarla
Uğraşıyorsunuz. Sorun o bayanmı ki ? Değil. Sorun eşiniz. O bayan gider başkası gelir.Bide kendinizi o hanımla muhattap edip iyice küçük düşürceksiniz. Siz eşisiniz. O ise ofis arkı. Siz eş olarak kadına yazıp resmen kadının varlığını ilan ediceksiniz. Sizin böyle evham yapmanızın nedenide eşinizden sezinledikleriniz.eşinize ayar verin.

Bu stres altında ders falan çalışamazsınız. Beklemekle hata ediyorsunuz. Eşiniz memur mu, sizin atandığınız yere gelecek mi? Zorunlu hizmetten 2 yıl banko ayrı kalacaksınız. Bu ayrı kalma sürecinde aklınızı kaçırırsınız. Bitirecekseniz hiç beklemeyin
çok zorlanıyorum ama kendini kurtarmak için ders çalışmaktan başka bir yolun diyerek oturuyorum masanın başına... kendisi hep gelirim diyor ama ben gelmesini istemiyorum bunu ona da hep söylüyodum hatta bugün tartışırken ben sana fazlayım atanıp kendi mesleğimden birini bulurum sende rahatça .....'nın arkadaşlarıyla zaman geçirirsin dedim evet ağır laftı şimdi düşününce ben de pişman oldum ama öfkeden gözüm bir şey görmüyodu sonra kendiside demek boşuna değilmiş sen gelme demelerin altında bu düşüncelerin yatıyormuş dedi. ooff inanılmaz yüz göz olduk inanamıyorum şu hallere düştüğümüze

Back
X