• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önce yaptığının suç olduğunu devam ederse savcılığa gideceğini söyle.

Polise gitme polis bişey yapmıyor. Olur öyle şeyler sen de kaydetmeseydin falan der gönderirler. Resmi yol izlemek istiyorsan direkt savcılık.
Tamamdır, bu evimi çektiği videoyu hala silmemiş ona cevap verip yazayım mı yoksa bir hareketini daha mı bekleyeyim?

hata diye söylenenlere şu açıdan katılıyorum
ülkemizde çok psikopat var, allah korusun başınıza/başımıza bir şey gelmemesi için maalesef biz çok dikkatli olmalıyız.
baksanıza işi mesleği olan kocaman adam gidip gencecik kızı katletti daha bugün.
İşsiz güçsüz serseri bir tip bile değil. İnanın artık kimin ne olduğu belli değil memlekette.
ruh hastası dolu etraf çok ama çok dikkatli olmak lazım.
hemen engelleyin hemen hemen
Hata diye söylenenlere asla kızmadım.
Hepsine kendimi açıkladım, zaten konuda da yazdım benim hatam olabilir ama bu ona benim evimi çekme, beni ısrarla rahatsız etme hakkı vermez.
Bir üyeye aşırı tepki gösterdim, çünkü neredeyse beni suçladı adama hiçbirşey yazmadı.
Engellemedim ama hareket bekliyorum, savcılığa gitmeyi düşünüyorum polisten daha etkili olur.

Bende kargocuların nosu yok kim getiriyor dikkat etmiyorum hiç galiba hep aynı kişiler mi getiriyor 🤔 neyse kaydetmek önemli storylerine baktığın için ünitlenmiş
Beni hep aynı numaralar arıyor kargocu olarak, o yüzden kaydediyorum. Çoğu kayıtlı bende.
Ben hata yapmış olabilirim storylerine bakarak ama ben reddettiğim halde evimin videosunu çekmenin bir anlamı var mı? İyi niyetli bir hareket olduğunu düşünmüyorum.

Ablacım bu vizyona sahip biriyle daha fazla muhatap olmak istemiyorum.
Zaten bszı insanlar bir insan tacize uğradığında tacizi gerçekleştirende değil tacize uğrayanda suç bulurlar, sende onlardan birisin.
Seninle daha fazla yorumlaşmayı kendime hakaret sayarım.
Konuyu nekadar dramatize ettin ya üfff sana haketmissin diyen yok adam hatali diyorm ama sende hatalisin bana diklenecegine adama nie diklenmedin kendin diosun kibar oldum die

Konuyu nekadar dramatize ettin ya üfff sana haketmissin diyen yok adam hatali diyorm ama sende hatalisin bana diklenecegine adama nie diklenmedin kendin diosun kibar oldum die
Anladım, okuduğunu anlama problemi yaşıyorsun. Sanmıyorum ama hayatta başarılar.

Bence kargoya şikayet edin sizin evi çekmek ne demek manyaklık:KK57: Bugün bir kızı 5 parçaya ayırdılar bana olmaz deme, öldürüyorlar yakıyorlar her şey oluyor önlem al mutlaka

Son düzenleme:
Narcissa çok büyük bir yerde yaşamıyorsa ve kargoya çok işi düşüyorsa numarasını eklemesi çok normal, ben İstanbul 'da yaşıyorum, artık gerek olmuyor. Memleketimde gerek oluyordu, bir tane şirketin şubesi yoktu ve dağıtımını da bir kırtasiyeci yapıyordu. Numara eklemek karşılık vermek ise ben yandım desenize, bütün emniyetin numarası bende. 🤣
Valla numara eklenir de kimin numarasini ekleyecegini bilirsin bu kibar hanim kiz eklemis ustune bunlar yasanmis ama bu hanim kiz numarayi silmeyip hala durumlari takip etmis sora kadin kadinin dusmani die bana ahkam kesiliyor🤦‍♀️

Yav benim evimdede zil yok ben kaydetmiyorm ama numaralarini her kargo geldiginde ariyolar zaten kargo getirdik die allah askina kendinizi aklamaya calismayin sizde.Evet halden anlamiyor adam ama sizde bu adami engelleyip önunu kesebilirdiniz yada bukadr kibar olmiycaksinz demekki valla ben haddimi bilirim kime nerde ne yazacagimi soyliyecegimi.siz haddini bildirceginiz kisiyi yanlis sectiniz oyuzden konu acmissiniz
Az kaldı konu sahibinin de kargocuda gözü var diyeceksiniz. Pesss

Yok takip etmedim
Durumlara bakıyorum öyle, gördüm birkaç defa özellikle bana atıldığı bariz belliydi.
Ondan sonra dikkatimi çekti, çünkü mesela ben gördüm 5 dk sonra sildi birkaç defa denk geldim dikkat ettim. Zaten sonra tersledim, diyorum ya benimde hatam olabilir ama hayır dediysem hayırdır. Zorlamanın, benim evimi video olarak araba storysi çekmenin anlamı nedir? Bu da mı benim suçum?
İlgilendiğimi düşünmesi saçma tarih yazıyor orada.

Durumuna bakmak, telefonu kaydetmek vs karşı tarafa taciz hakkı vermez.
İnsanlar bir yerde birbiriyle tabi tanışır. Ama hayırdan anlamıyorsa şu anda sizi taciz ediyor demektir.
Direkt silip engelleyin numarasını.
Daha ileri giderse şikayet edersiniz

Valla numara eklenir de kimin numarasini ekleyecegini bilirsin bu kibar hanim kiz eklemis ustune bunlar yasanmis ama bu hanim kiz numarayi silmeyip hala durumlari takip etmis sora kadin kadinin dusmani die bana ahkam kesiliyor🤦‍♀️
Çünkü yabancı numaraları açmıyorum dedi, kargoyu belli bir kişi dağıtıyor dedi, hep belli bir numara aradığı için kaydettim dedi, çok mu zor anlamak? Çözüm numara silmek değil, adamın ayağını denk alması. Biz kaçmayacağız artık, onlar duracağı yeri bilecek.

Kargocu diyorum kargocu, onu kaydettim.
Yabancı no açmıyorum genel olarak, çünkü satış için arıyorlar, internet bağlatmak için arıyorlar zırt pırt rahatsız edilmek istemiyorum. Anlama probleminiz mi var?
Benim hatam ona beni taciz etme hakkı verir mi? Anlamıyor musun sen?

Zilin calismamasiyla kargo sirketinin numarasini kaydetme geregi duymaniz arasinda bi baglanti kuramadim hadi kaydettin niye durumlarini takip ediyorsun elin adaminin! Kusura bakmayin o herif hatali ama sizde en az onun kadar hatalisiniz
Pardonda çoğu insan kaydeder hem zil çalışmaması ile telefon kaydetme arasında bağlantı kuramamanız nasıl bir akıl tutulması duman yoluyla mı iletişim kuracaklar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back