Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi çok iyi anlıyorum, normal bir şey yaptığınız ama NORMAL bir dünyada. Malum, daha bugün yeni bir kadın cinayetimiz oldu…
Erkek görünce kaçmamız lazım gibi hissediyorum artık çünkü “hayır” kelimesini idrak edebileni çok az.
Rica ederim, iyi günler 🌺
Anlaşabildiğimize sevindim.
Dediğim gibi belki durumlarını takip etmek onda bu hissi uyandırmış olabilir, yanlış anlaşılmış olabileceğimi kabul ediyorum.
Beni rahatsız eden tavır teşekkür ederim nişanlım var dediğim halde takıntılı gibi davranması. Benim yanlış bir hareket yapmam ya da nazik davranmam onun böyle davranmasını gerektirmez. Umarım anlatabilmişimdir kendimi.
Keşke kadınlar ölmese, özgürce dolaştığımız eşit olduğumuz bir dünyada yaşasak.
Tekrar destek için teşekkürler, Sağlıklı doğumlar sağ sağlim alın kucağınıza. 🙏

Yaptığı kvkk kapsamında suç. Devam ederse şikayet edeceğinizi söyleyin
Hiç haber vermeden direkt polise gitsem abartı olur mu?
Kargo firması bir yaptırım uygularsa oraya da gidebilirim. Adamın daha da takması tek çekincem.

Anlaşabildiğimize sevindim.
Dediğim gibi belki durumlarını takip etmek onda bu hissi uyandırmış olabilir, yanlış anlaşılmış olabileceğimi kabul ediyorum.
Beni rahatsız eden tavır teşekkür ederim nişanlım var dediğim halde takıntılı gibi davranması. Benim yanlış bir hareket yapmam ya da nazik davranmam onun böyle davranmasını gerektirmez. Umarım anlatabilmişimdir kendimi.
Keşke kadınlar ölmese, özgürce dolaştığımız eşit olduğumuz bir dünyada yaşasak.
Tekrar destek için teşekkürler, Sağlıklı doğumlar sağ sağlim alın kucağınıza. 🙏
Takıntılı olduğu kesin zaten.
Keşke, umarım bizim yetiştirdiğimiz çocuklar sayesinde bi 20-25 yıl sonra kadınlara hakettikleri değer verilecek..🙏🏼
Ben teşekkür ederim.🙏🏼

Hanımefendi ne diyorsunuz, siz ne biçim konuşuyorsunuz? Yabancı numaraları genellikle açmıyorum diyorum okuma yazmanız yok mu? Adama küfür mü etseydim daha da takardı belki bu nasıl bir mantık allah aşkına ya. Adam beni rahatsız etti diye kendimi aklayan oldum vizyona bak 😂 bak mesela size çok güzel haddinizi bildiriyorum ama ona yapamadım hani evimin adresi telefon numaram olduğundan kibarca reddetmeyi seçtim, utanmasanız kargocu haklı siz haksızsınız diyeceksiniz rezalet ya.
Kiz sen had bildirme ne onu bilsen yerinde duramazsin😂

Yaptiklarini kaydedin ve calistigi yere gidip sikayet edin.
Numarayi silin durumlarina bakmayin. Numara kayitli olmak zoruda degil, hep ayni numarayi gorunce tanirsiniz zaten.
Durumları sona aldım, numarasını silmedim. Görüşmeler arşivde zaten hiçbirini silmedim, o video storysini de ekran kaydı aldım. Sanırım gitmekten başka çarem yok.

Calcifer adam beni hiç görmedi desem.
Devamlı kardeşim iniyor ben evden dışarı çıkmıyorum bile. Wp profilim herkese açık oradan mı gördü naptı bilmiyorum. Acayip sinir oldum.

aa ruh hastasına bak
lütfen durumlarını da izlemeyin adam bak hikayelerimi izliyor deyip iyice gaza geliyor bence.

Kiz sen had bildirme ne onu bilsen yerinde duramazsin😂
Ablacım bu vizyona sahip biriyle daha fazla muhatap olmak istemiyorum.
Zaten bszı insanlar bir insan tacize uğradığında tacizi gerçekleştirende değil tacize uğrayanda suç bulurlar, sende onlardan birisin.
Seninle daha fazla yorumlaşmayı kendime hakaret sayarım.

Yok abi, bunlara hayır'ın hayır demek olduğunu kafalarına vura vura anlatacağız..
Hala yok neden durumuna baktın neden güldün neden kaydettin hepsi aynı noktaya geliyor : "sen kuyruk salladın"
O kuyruğumuzu kafalarına vura vura..
Çok sinirleniyorum ya.. gerçekten whatsap durumuna bakmak nasıl bir "yüz verme" eylemi olarak tanımlanabilir. Geçen gün nakliyeciyi kaydettim, durumlarına da bakıyorum. Bakkalın manavın durumuna bakıyorum. Can sıkıntısı, işsizlik.. Bakıyorum yani, kime ne ?
Öğrencilerim durum paylaşıyor bakıyorum. Ben paylaşıyorum millet bakıyor. Bunda ne var ya ?

Aynı şey başıma gelmişti. y.mksepeti nden verdiğim yemek siparişini getiren adam yasak olduğu halde sistemden numaramı bulmuş ve yazmıştı tek başıma yaşıyordum korkumu tarif edemem taşınmak zorunda kalmıştım. Şu devirde insanlar meyve keser gibi katliam yapıyor kimden ne kötülük geleceğini tahmin bile edemiyoruz konu sahibinin yerinde kim olsa aynı tedirginliği yaşardı eminim o yüzden biraz sağduyulu yorumlar yapılsın isterdim ama kadın kadının yine en iyi düşmanı olmuş tebrikler 👏🏻

Yav benim evimdede zil yok ben kaydetmiyorm ama numaralarini her kargo geldiginde ariyolar zaten kargo getirdik die allah askina kendinizi aklamaya calismayin sizde.Evet halden anlamiyor adam ama sizde bu adami engelleyip önunu kesebilirdiniz yada bukadr kibar olmiycaksinz demekki valla ben haddimi bilirim kime nerde ne yazacagimi soyliyecegimi.siz haddini bildirceginiz kisiyi yanlis sectiniz oyuzden konu acmissiniz
Narcissa çok büyük bir yerde yaşamıyorsa ve kargoya çok işi düşüyorsa numarasını eklemesi çok normal, ben İstanbul 'da yaşıyorum, artık gerek olmuyor. Memleketimde gerek oluyordu, bir tane şirketin şubesi yoktu ve dağıtımını da bir kırtasiyeci yapıyordu. Numara eklemek karşılık vermek ise ben yandım desenize, bütün emniyetin numarası bende. 🤣

Valla hic de oyle degil burda birbirinizi gazlayacaginiza gercekleri soyleseniz🤦‍♀️Hic mi hatasi yok bu bayanin gercekten durumlarina bakmasi bile bence yeterince sacma
Okuduğunu anlayamayacak kapasitedeysen benim suçum mu?
Ben zaten orada hata yapmış olabileceğimi kabul etmişim, evet benimde hatam var demişim.
Sen gelip sen şöylesin böylesin diyip beni sinirlendiriyorsun.
Bana 10 cümle yazıp adama 1 cümle yazıyorsun.
Velev ki hata yapıp durumlarına baktım, okuduğunu anla biraz bana atıldığını anlayınca dikkatle baktım yazmışım, ekran görüntüsü aldım zaten delil olsun diye.
Ben hata yaptım diye adam benim evimin videosunu çekebilir mi yahu ne hakla?
Ben adamı reddetmişim adam benim evimiz storysini çekiyor.
Utanmasan adama hak vereceksin, sen yüz vermişsin diyeceksin. Terbiyesizlik resmen.

aa ruh hastasına bak
lütfen durumlarını da izlemeyin adam bak hikayelerimi izliyor deyip iyice gaza geliyor bence.
Durumları sona al yaptım, mesajları da duruyor şikayet etmeyi düşünüyorum.

Valla hic de oyle degil burda birbirinizi gazlayacaginiza gercekleri soyleseniz🤦‍♀️Hic mi hatasi yok bu bayanin gercekten durumlarina bakmasi bile bence yeterince sacma
İşte bu bana göre “şort giymeseydi, o saatte orada olmasaydı” zihniyetinin aynısı.

Narcissa çok büyük bir yerde yaşamıyorsa ve kargoya çok işi düşüyorsa numarasını eklemesi çok normal, ben İstanbul 'da yaşıyorum, artık gerek olmuyor. Memleketimde gerek oluyordu, bir tane şirketin şubesi yoktu ve dağıtımını da bir kırtasiyeci yapıyordu. Numara eklemek karşılık vermek ise ben yandım desenize, bütün emniyetin numarası bende. 🤣
İstanbulda yaşıyorum bende.
Ama mesela aras kargonun kuryenin numarası hep aynıdır, aynı kişi getirir. Trendyol expresste öyle, mngde öyle. Hatta mng arayıp x abla kargo ağır istersen içeri bırakalım siz alırsınız diyor adam bırakıp gidiyor. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşadım üzerine bir de ben suçlandım. Şok yani. Kargocu linci yemedim de demem.

Hiç haber vermeden direkt polise gitsem abartı olur mu?
Kargo firması bir yaptırım uygularsa oraya da gidebilirim. Adamın daha da takması tek çekincem.
Önce yaptığının suç olduğunu devam ederse savcılığa gideceğini söyle.

Polise gitme polis bişey yapmıyor. Olur öyle şeyler sen de kaydetmeseydin falan der gönderirler. Resmi yol izlemek istiyorsan direkt savcılık.

Yorumlarınıza ağlasam mı gülsem mi bilemedim ama sonra bir karar varıp kahkahalarla gülmeye karar verdim

iyi forumlar.

Durumları sona al yaptım, mesajları da duruyor şikayet etmeyi düşünüyorum.

hata diye söylenenlere şu açıdan katılıyorum
ülkemizde çok psikopat var, allah korusun başınıza/başımıza bir şey gelmemesi için maalesef biz çok dikkatli olmalıyız.
baksanıza işi mesleği olan kocaman adam gidip gencecik kızı katletti daha bugün.
İşsiz güçsüz serseri bir tip bile değil. İnanın artık kimin ne olduğu belli değil memlekette.
ruh hastası dolu etraf çok ama çok dikkatli olmak lazım.
hemen engelleyin hemen hemen

İstanbulda yaşıyorum bende.
Ama mesela aras kargonun kuryenin numarası hep aynıdır, aynı kişi getirir. Trendyol expresste öyle, mngde öyle. Hatta mng arayıp x abla kargo ağır istersen içeri bırakalım siz alırsınız diyor adam bırakıp gidiyor. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşadım üzerine bir de ben suçlandım. Şok yani. Kargocu linci yemedim de demem.
İşimi yapan birinin numarasını ekledim, herkesin durumuna bakarken sıradan onunkilere de baktım diye ümitlenen adamın aklından şüphe ederim, bir hatan yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back