• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım yardim edin.

Neden kızların çoğunluğu serseri ilgisiz acı çektiren adamları illa sever ve hatta unutamaz anlamam. Mesela benim bu yaşıma kadar serseri tipli ilgisiz ben bir numarayım yaa diye dolaşan adamcıklar bir kere bile dikkatimi çekmemiştir. Konu sahibi ben olsam asla mesaj atmam. Bence telefonunu kır

denenmişi deneme bnce canım eskisi gibi olmuyor guven sorunu da varsa hiç kalkışma derim ama sen bilirsin yinede seni uzen insan yine üzüyor çünkü bende böyle oldu barışmıştım ama yaptiği hatalrı yine yapıyorlar ve değişmiyorlar genlde.aradan baya uzun zmn geçmiş bide bu zmana kadar aklına gelmemişsin.

Neden kızların çoğunluğu serseri ilgisiz acı çektiren adamları illa sever ve hatta unutamaz anlamam. Mesela benim bu yaşıma kadar serseri tipli ilgisiz ben bir numarayım yaa diye dolaşan adamcıklar bir kere bile dikkatimi çekmemiştir. Konu sahibi ben olsam asla mesaj atmam. Bence telefonunu kır
Ben de öyle derdim. Ama allahın belası öyle bir rol yaptı ki. Dünyanın en mütevazı en kibar en tatlı insani rolünü oynayıp bi güzel aşık etti kendine. Sonra maskesini düşürdü

Back