Saçlarınızla başladığınız güzel olmuş. Sağlıklı saçlar her zaman güzel görünür,bakımlı olduğunuzu belli eder. Makyaj yapıyormuşsunuz ama çok abartmıyorsunuzdur umarım. Ben makyajın fazlasını bakım olarak görmüyorum çünkü. Sıkıntılı dönemlerinizi atlattıktan sonra küçük bir alışveriş yapabilirsiniz. Hafif dekolte hoş durabilir. Topuklu ayakkabılar her zaman kadınsı bir hava katar :)
Kendi yaptıklarımı söylersem,ben daha çok cilt bakımıyla ilgileniyorum. Sabah sürdüğüm kremler ayrı,gün içindekiler ayrı,yatmadan öncesi ayrı. Kokuları da önemli mesela eşim hep söyler "elini oynatsan senden güzel bir koku geliyor" diye. Tırnaklara önem veririm,çok uzun değil ama törpülü olmalılar. Parfüm konusu da çok önemli mesela parfümünüzü değiştirebilirsiniz. Şu sıralar ağır değil daha hafif,ferahlık verici kokular tercih edebilirsiniz. Yani bu bakım olayını kıyafete falan indirgemeyin de kendiniz için bir hayat tarzı oluşturun. Ayda en az 2 kez kuaföre gidin bakıma mesela. Ufaktan başlayıp daha sonra tamamen oturtabilirsiniz. Sevgiler.