tnylove ben gecmıse daır ıyı bısey hatırlıyamıyorum herhalde beyın o kısmı sıldı yada hersey cok kotu bittiği için iyi ye eskiye bi özlem duyamıyorum
cok agladıgım dedıgım noktada tüm hamılelık surecımı kıoltukta yatarak gecırdım ılk bes ay falan gıbı hıkayeler mevcut ancak bıraz sert olmak gerek galıba ve casret ısı sanırım
herseyı dusun babam dusun sonra ne bılım bılemıyıorm cok karısıgım suanda ama heber vermemız lazım cunku hem esım eger bıseyler yapılacaksa ıc mımar getırtıcem dıyor dıger yandan babamlar evı kıraya ısteyen var ne yapıcaz dıyor
ege rmutlu olamıcaksak Allah bı engel cıkarsın ınsallah karsımıza ne dıyeyım
kızın erkeğin evine derken, ailelerin evlerini kast etmiştimcanım senin konularını okuyorum, tanıyorum sayılır
benim fikrim, evin enerjisi, para borç herşey bir yana,
hem kızın hem erkeğin evine belli bir mesafede olunması gerektiğine inanıyorum
akrabalarınla aynı apartmanda oturacaksınız
eşinle aranda bir yerden sonra mutlaka sorunlar çıkacağına inanıyorum
boşver, 2 sene sonra evin olsun, ama kafan rahat, huzurun yerinde olsun
konuyu öyle uzattın ki kendimi romanda gibi hissettim inan,,
o evi satıp yeni ev alamazmısınız??
açık açık konuşmamakla yanlış yapıyorsun bence.
belki senin kadar tecrübeli değilim ilişki konusunda
ama ancak açık açık aklımda ne varsa herşeyi konuşabilmeye başladıktan da sonra çift taraflı mutluluğa ve huzura erebiliyorsun.
yoksa kocan içine at at bi süre sonra hıncını başka yerden çıkarabilir bu ev mevzusunda da.
bir de çocuğun eski eşinden sanırım küçük de hiç olmadık masraflar çıkabilir
mesela kekemelik mevzusu vs gibi tedaviyle geçebilecek ama paran olmadan da tedavi olamayacak aklına gelebilecek bin çeşit şey çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?