ay önncelikle çok uzun diye geçmiştim ama birkaç yoruma bakınca aşkkkkk oldunu öğrendim konunun hemen okudum:)
ÖnceLikLe bu aŞk gerçekten inandıırıcı :) Canım bu ilişkide önemli olan sevgiydi. .. yalanın nedeni de çok bariz ortada yani adam kaybetmekten korkuo seni... hem dedikleri yalan olsa yani gerçekten evliliği bitik durumda olmasa nasıl bukadar rahat çıkıp senle 1 sene gezip tozabilir arayıp sorabilir. .. ayrıca dediği gibi de boşanmayı hemen baslatmış zaman kaybetmeden... Sana en basta deseydiki ben evliyim ama senden çok hoşlandımm zorla evlendirildim vs vs... gülüp geçerdin umursamazdın hep bu ÖNYARGILAR yüzünden bazen yalanlar devreye giriyor evet asLında yıkıcı çok büyük bi yalan ama gerçekten bu sevgiye değer :) kesinlikle boşandıktan sonra onunla olmalısın diye düşünüyorum dakat hrmen değil biraz süründür seni nekadar incittiğinin farkına varSın... Ve uzun bir süre de cinsellik anlamında da bişe yaşama ayrıca çok içli dışlı olmadan devam ettir ilşkini... böyle aşka kapılıp okeyleriz belkide adam kişiliksiz bir tip çıkar nebiliyim senle evlenir bukezde baskasına gider vs. iyice tanı
Pamukcum bu askin gercek olduguma inaniyormusun.Konu sahibinede sordum ama cevap vermedi konu sahibi adamin evli oldugunu bilmiyormus ve tesaduf eseri ogrenmis peki konu sahibi ogrenmeseydi bu adam bundan evli oldugunu 1 yil nasil gizledi ise aynen gizlemeye devam edecekti.Konu sahibini o adamla tanistiran arkadasa ne demeli arkadasinin kandirilmasina goz yumdu.Yilllar once dava acabilirdi o zaman aile baskisi varmis simdi dava nasil aciyor aile baskisi yokmu pek ki ortada bir dava varsa ben adamin askina inanmiyorum dedigim gibi konu sahibi evli oldugunuogrenmeseydi adam bu yalani omur boyu surdururdu.
Davadan önce görüşmek dediğiniz gibi daha doğru sanırım. Fakat; ben eşine ulaşmak için, onu aramam. Şu an onunla tekrar bir iletişim içine girmek istemiyorum. Ayrıca; eşiyle görüşeceğimi, biz görüşene kadar bilmemesi daha doğru olur diye düşünüyorum. Bu şekilde eşi daha rahat konuşabilir gibime geliyor.
Yarın iş yerindeki ortak arkadaşımıza sevdiğim kişinin eşiyle görüşmek istediğimi söyleyeyim mi, diye düşünüyorum. Sadece onun aracılığıyla eşine ulaşabilirim. O ortak arkadaşımızla aram bu olay yaşandığından beri iyi değil, oldukça soğuk davranıyorum ama bunu bana borçlu. Gerçi onun eşiyle görüşmek istediğimi ortak arkadaşımıza söylediğimde, gidip bunu ona söylemeyeceğinin bir garantisi de yok. Fakat; farklı bir yolda gelmiyor aklıma. Her ne kadar hiç gitmemiş olsam da nerede yaşadığını biliyorum, büyük ihtimal eşi de oradadır ama pat diye karşısına çıkmak yanlış olmaz mı ?
ay önncelikle çok uzun diye geçmiştim ama birkaç yoruma bakınca aşkkkkk oldunu öğrendim konunun hemen okudum:)
ÖnceLikLe bu aŞk gerçekten inandıırıcı :) Canım bu ilişkide önemli olan sevgiydi. .. yalanın nedeni de çok bariz ortada yani adam kaybetmekten korkuo seni... hem dedikleri yalan olsa yani gerçekten evliliği bitik durumda olmasa nasıl bukadar rahat çıkıp senle 1 sene gezip tozabilir arayıp sorabilir. .. ayrıca dediği gibi de boşanmayı hemen baslatmış zaman kaybetmeden... Sana en basta deseydiki ben evliyim ama senden çok hoşlandımm zorla evlendirildim vs vs... gülüp geçerdin umursamazdın hep bu ÖNYARGILAR yüzünden bazen yalanlar devreye giriyor evet asLında yıkıcı çok büyük bi yalan ama gerçekten bu sevgiye değer :) kesinlikle boşandıktan sonra onunla olmalısın diye düşünüyorum dakat hrmen değil biraz süründür seni nekadar incittiğinin farkına varSın... Ve uzun bir süre de cinsellik anlamında da bişe yaşama ayrıca çok içli dışlı olmadan devam ettir ilşkini... böyle aşka kapılıp okeyleriz belkide adam kişiliksiz bir tip çıkar nebiliyim senle evlenir bukezde baskasına gider vs. iyice tanı
Herkese yorumları için çok teşekkür ederim.
Bugün ortak arkadaşımıza (aynı zamanda benimle aynı yerde çalışan kişi) "O"nun eşiyle dışarıda bir yerde, baş başa görüşmek istediğimi ama bundan kesinlikle "O"nun ( "O" sevdiğim kişi oluyor) haberinin olmaması gerektiğini söyledim. Madem bu gerçek bir evlilik değil diyorsunuz, eşi benimle görüşmeyi kabul edecektir dedim. Ortak arkadaşımızda, sevdiğim kişinin eşini arayacağını ve benim görüşme isteğimi ona ileteceğini söyledi. Ayrıca; benimle görüşeceğinden kesinlikle emin olduğunu falan söyledi. Ben ortak arkadaşımıza yeminler ettirerek, bu görüşmeden sevdiğim kişinin haberi olmayacağına dair söz aldım. (Umarım sözünü tutar, bu kadarını bana borçlu)
Biz bunları sabah iş başlangıcında konuşmuştuk ve bir daha akşama kadar onunla konuşmadım. Zaten o olaydan beri yüzüne falan baktığımda yok, bundan sonrada pek bakabileceğimi zannetmiyorum. Akşam iş çıkışı yanıma geldi ve sevdiğim kişinin eşiyle konuştuğunu, görüşmeyi kabul ettiğini söyledi. Ayrıntılı bir şekilde neler konuştular bilmiyorum, zira önemli olan benim onunla neler konuşacağım, onların ne konuştuğu değil. Yarın akşam iş çıkışı, "O"nun eşiyle baş başa görüşeceğiz. Ortak arkadaşımız bana o kişinin resmini gösterdi, tanıma problemi yaşamayacağım. Gerçekler her ne olursa olsun, umarım bu görüşme hem o kadın açısından, hem de benim açımdan yararlı olur. Yarın onunla görüştükten sonra, buraya neler olduğunu yazacağım.
Tekrardan fikirleriyle bana destek olan herkese teşekkür ederim.
valla ben o arkadaşına güvenmiyorum açıkçası belki de söylemiştir bile eski sevgiline
hatta kadının konuşmalarını bile yönlendirebilirler yani
benim üzülüğüm nokta sen eğer kadından beklediğin şeyleri duyarsan onu affedip devam edeceksin
yaptıkları da yanına kar kalıcak
maalesef sen affetmek için bişey bekliyosun gibime geliyo
affetme diyorum çünkü affedersen onun burnu çok fena havaya kalkacak ve artık vazgeçilmez olduğunu sanıcak
haksız da olmaz tabi bu düşüncede eğer ona geri dönersen
kararını kendin vereceksin ama bence kendi değerini bil ve affetme
ama seviyor napsın,ya ömür boyu içinde keske affetseydim derse o zaman daha kötü değil mi? Bence bir sans vermeli,güvenmesin ama en azından son bir şans versin..Yolunda gıtmezse ben elimden geleni yaptım der,keskesi de kalmaz içinde..Tabii yine kararı verecek olan kendisi
Çoook uzunn okumaya üşendimm :97: