Ne yapmalıyım ? Nasıl bir çıkmazdır bu ?

ne bıcım arkadaşlarınız varmış. bıle bıle kötuluğunuzu ıstemışler. ne kadar ayıp ne kadar terbıyesızce. resmen kandırılmanıza göz yummuşlar. umarım konuşmuyorsunuzdur artık onlarla
sorunuza gelınce affetmezdım. çunku bu adama bırdaha asla guvenmeyeceksınız. yarın obur gun sızle evlı olduğunda bır başkasını sevıp onuda kandırmayacağı ne malum. bu adam ahlaksız bukadar basıt. her ne olursa olsun madem karını sevmıyorsun boşanırsın sonra yoluna bakarsın bu adam 1 yıl göz göre göre kandırmış sizi
yapmayın bu adama bu yalancıya ınanmayın bır daha. ne halı varsa görsün

ne olur kalbinin sesini dinleme seni 1 yıl kandıran adam bu kim bilir siz onla evlenince daha nelerle kandıracak seni...

belki o kadının umudu var belkı barışmayı umuyor sen evleneceksın dıye o dul damgası yemek zorunda mı[/QUOTE]

dul damgası nedir yaa nası laf o öyle.............

ay önncelikle çok uzun diye geçmiştim ama birkaç yoruma bakınca aşkkkkk oldunu öğrendim konunun hemen okudum:)
ÖnceLikLe bu aŞk gerçekten inandıırıcı :) Canım bu ilişkide önemli olan sevgiydi. .. yalanın nedeni de çok bariz ortada yani adam kaybetmekten korkuo seni... hem dedikleri yalan olsa yani gerçekten evliliği bitik durumda olmasa nasıl bukadar rahat çıkıp senle 1 sene gezip tozabilir arayıp sorabilir. .. ayrıca dediği gibi de boşanmayı hemen baslatmış zaman kaybetmeden... Sana en basta deseydiki ben evliyim ama senden çok hoşlandımm zorla evlendirildim vs vs... gülüp geçerdin umursamazdın hep bu ÖNYARGILAR yüzünden bazen yalanlar devreye giriyor evet asLında yıkıcı çok büyük bi yalan ama gerçekten bu sevgiye değer :) kesinlikle boşandıktan sonra onunla olmalısın diye düşünüyorum dakat hrmen değil biraz süründür seni nekadar incittiğinin farkına varSın... Ve uzun bir süre de cinsellik anlamında da bişe yaşama ayrıca çok içli dışlı olmadan devam ettir ilşkini... böyle aşka kapılıp okeyleriz belkide adam kişiliksiz bir tip çıkar nebiliyim senle evlenir bukezde baskasına gider vs. iyice tanı :KK16:

Pamukcum bu askin gercek olduguma inaniyormusun.Konu sahibinede sordum ama cevap vermedi konu sahibi adamin evli oldugunu bilmiyormus ve tesaduf eseri ogrenmis peki konu sahibi ogrenmeseydi bu adam bundan evli oldugunu 1 yil nasil gizledi ise aynen gizlemeye devam edecekti.Konu sahibini o adamla tanistiran arkadasa ne demeli arkadasinin kandirilmasina goz yumdu.Yilllar once dava acabilirdi o zaman aile baskisi varmis simdi dava nasil aciyor aile baskisi yokmu pek ki ortada bir dava varsa ben adamin askina inanmiyorum dedigim gibi konu sahibi evli oldugunuogrenmeseydi adam bu yalani omur boyu surdururdu.

Pamukcum bu askin gercek olduguma inaniyormusun.Konu sahibinede sordum ama cevap vermedi konu sahibi adamin evli oldugunu bilmiyormus ve tesaduf eseri ogrenmis peki konu sahibi ogrenmeseydi bu adam bundan evli oldugunu 1 yil nasil gizledi ise aynen gizlemeye devam edecekti.Konu sahibini o adamla tanistiran arkadasa ne demeli arkadasinin kandirilmasina goz yumdu.Yilllar once dava acabilirdi o zaman aile baskisi varmis simdi dava nasil aciyor aile baskisi yokmu pek ki ortada bir dava varsa ben adamin askina inanmiyorum dedigim gibi konu sahibi evli oldugunuogrenmeseydi adam bu yalani omur boyu surdururdu.

canım hakLısın belki ama ßen çevremde bu tür olaylara çok şahit oldum çok yakınlarımdı buyüzden :) ve gerçekten şimdi evlendiler mutlular hepsi :) yani o adam belkide iyice emin olmak istedikten sonra sölemeyi bekledi yada evlilik konusu açıldığında... hemen sölese kaybedicekti . arkadas konusunda elbetteki çok yanLış saklaması ona birşey diyemem.
ama cümlenin sonunda belirttim hani belkide bu adam eşine ypatını sanada yapabilir dikkatli ol diye:)

Bir insan 1 yıl boyunca nasıl yalan söyler? En kritik nokta burası. Evli olup olmaması, boşanması/boşanmaması, onu sevmeniz veya sizi gerçekten sevmesi hep tali kalıyor bu sorunun yanında. O kişi eşiyle gelse ve bu evliliğin formalite olduğunu ikisinden duysanız bile sevdiğiniz erkeğin 1 yıl boyunca sizi kandırmış olduğu gerçeğini değiştirmeyecek hiçbiri. Söylemesi kolay belki ama ben olsam yaşadığım şeyi tecrübe olarak görür, unutmaya başlardım derhal. Çürük temele sağlam bina inşa edilir mi hiç?

Davadan önce görüşmek dediğiniz gibi daha doğru sanırım. Fakat; ben eşine ulaşmak için, onu aramam. Şu an onunla tekrar bir iletişim içine girmek istemiyorum. Ayrıca; eşiyle görüşeceğimi, biz görüşene kadar bilmemesi daha doğru olur diye düşünüyorum. Bu şekilde eşi daha rahat konuşabilir gibime geliyor.

Yarın iş yerindeki ortak arkadaşımıza sevdiğim kişinin eşiyle görüşmek istediğimi söyleyeyim mi, diye düşünüyorum. Sadece onun aracılığıyla eşine ulaşabilirim. O ortak arkadaşımızla aram bu olay yaşandığından beri iyi değil, oldukça soğuk davranıyorum ama bunu bana borçlu. Gerçi onun eşiyle görüşmek istediğimi ortak arkadaşımıza söylediğimde, gidip bunu ona söylemeyeceğinin bir garantisi de yok. Fakat; farklı bir yolda gelmiyor aklıma. Her ne kadar hiç gitmemiş olsam da nerede yaşadığını biliyorum, büyük ihtimal eşi de oradadır ama pat diye karşısına çıkmak yanlış olmaz mı ?

bence direk karşısına çıkma önce bi telefonla görüş durumu anlat kandırıldığını filan
kadın isterse yüz yüze bi kafede görüşün
pat diye karşısına çıkman çok uygunsuz olur

ay önncelikle çok uzun diye geçmiştim ama birkaç yoruma bakınca aşkkkkk oldunu öğrendim konunun hemen okudum:)
ÖnceLikLe bu aŞk gerçekten inandıırıcı :) Canım bu ilişkide önemli olan sevgiydi. .. yalanın nedeni de çok bariz ortada yani adam kaybetmekten korkuo seni... hem dedikleri yalan olsa yani gerçekten evliliği bitik durumda olmasa nasıl bukadar rahat çıkıp senle 1 sene gezip tozabilir arayıp sorabilir. .. ayrıca dediği gibi de boşanmayı hemen baslatmış zaman kaybetmeden... Sana en basta deseydiki ben evliyim ama senden çok hoşlandımm zorla evlendirildim vs vs... gülüp geçerdin umursamazdın hep bu ÖNYARGILAR yüzünden bazen yalanlar devreye giriyor evet asLında yıkıcı çok büyük bi yalan ama gerçekten bu sevgiye değer :) kesinlikle boşandıktan sonra onunla olmalısın diye düşünüyorum dakat hrmen değil biraz süründür seni nekadar incittiğinin farkına varSın... Ve uzun bir süre de cinsellik anlamında da bişe yaşama ayrıca çok içli dışlı olmadan devam ettir ilşkini... böyle aşka kapılıp okeyleriz belkide adam kişiliksiz bir tip çıkar nebiliyim senle evlenir bukezde baskasına gider vs. iyice tanı :KK16:

canım bu yazdıklarına cidden inanamadım nasıl böyle düşünüyosun
bi kere adam ortama girdiği andan itibaren evli olduğunu hiç belirtmemiş arkadaşı da bu evli dememiş
demek ki bunlar sürekli bu şekilde çapkınlık peşinde bu şekilde kızlarla takılıyo
bunu nasıl gözardı edersin
ilk zamanlar kızdan hoşlanmıyodu ki sonradan ilişkileri olmuş
mutlu olmasa filan çoktan boşardı karısını
bu kızın öğrenmesini mi bekledi boşanmak için
neden o kadını yedekte tutup sonra birini bulunca terketti
niye konu sahibini tamamen yuva yıkan ikinci kadın durumuna düşürdü
seven insan bi kadını bu konuma düşürmez bile bile
bunun üzerine bu kadar yalanın üzerine nası bi evlilik kurulabilir
ortada güvenebileceğin bi ilişki yok ki
ortada usta bi yalancı var
üstelik evlilik kurumuna zerre kadar saygısı olmayan bi insan bu
sen nasıl bu adam seni seviyo onunla birlikte olmalısın diyebiliyosun anlamadım
aşkın gözü bu kadar kör olmamalı bence

Son düzenleme:
Evli adam gerçekten konu sahibine aşık olsaydı, onun gerçeği öğrenmesini beklemeden karısından boşanırdı.

Ne zaman ki konu sahibi öğrendi, boşanmak ondan sonra aklına geldi, hayret!

Karısıyla boşandıktan sonra görüşmeniz daha iyi olur bence. Boşanma aşamasında konuşursanız ne kadar suçsuz olsanız

da yuva yıkan kadın olarak anılırsınız ve olaylar ummadığınız kadar büyüyebilir. Dertsiz başınıza dert almayın derim.

ben burada çıkmaz bir durum göremedim :26: tabi ki evli bir erkekle görüşmemelisiniz hatta size yalan söyleyen bir erkekle boşansa dahi görüşmeyin derim ben, eğer düzgün, kişilik sahibi ve karakteri oturmuş bir insan olsa ne zorla evlendirilebilirdi ne de evliyken başka kadınlarla ilişkiye girerdi, siz bu ilişkiyi sürdürdüğünüz her an kendinize yazık ediyorsunuz, yorumları okumadım ama son sayfada gözümün iliştiği birkaç yoruma bakarak kendi içinizde adama hak verip aklamak isteyen bir tarafınız var çok yazık gerçekten sizin için üzüldüm bence kendi değerinizi bilin

Son düzenleme:
Herkese yorumları için çok teşekkür ederim.

Bugün ortak arkadaşımıza (aynı zamanda benimle aynı yerde çalışan kişi) "O"nun eşiyle dışarıda bir yerde, baş başa görüşmek istediğimi ama bundan kesinlikle "O"nun ( "O" sevdiğim kişi oluyor) haberinin olmaması gerektiğini söyledim. Madem bu gerçek bir evlilik değil diyorsunuz, eşi benimle görüşmeyi kabul edecektir dedim. Ortak arkadaşımızda, sevdiğim kişinin eşini arayacağını ve benim görüşme isteğimi ona ileteceğini söyledi. Ayrıca; benimle görüşeceğinden kesinlikle emin olduğunu falan söyledi. Ben ortak arkadaşımıza yeminler ettirerek, bu görüşmeden sevdiğim kişinin haberi olmayacağına dair söz aldım. (Umarım sözünü tutar, bu kadarını bana borçlu)

Biz bunları sabah iş başlangıcında konuşmuştuk ve bir daha akşama kadar onunla konuşmadım. Zaten o olaydan beri yüzüne falan baktığımda yok, bundan sonrada pek bakabileceğimi zannetmiyorum. Akşam iş çıkışı yanıma geldi ve sevdiğim kişinin eşiyle konuştuğunu, görüşmeyi kabul ettiğini söyledi. Ayrıntılı bir şekilde neler konuştular bilmiyorum, zira önemli olan benim onunla neler konuşacağım, onların ne konuştuğu değil. Yarın akşam iş çıkışı, "O"nun eşiyle baş başa görüşeceğiz. Ortak arkadaşımız bana o kişinin resmini gösterdi, tanıma problemi yaşamayacağım. Gerçekler her ne olursa olsun, umarım bu görüşme hem o kadın açısından, hem de benim açımdan yararlı olur. Yarın onunla görüştükten sonra, buraya neler olduğunu yazacağım.

Tekrardan fikirleriyle bana destek olan herkese teşekkür ederim.

Herkese yorumları için çok teşekkür ederim.

Bugün ortak arkadaşımıza (aynı zamanda benimle aynı yerde çalışan kişi) "O"nun eşiyle dışarıda bir yerde, baş başa görüşmek istediğimi ama bundan kesinlikle "O"nun ( "O" sevdiğim kişi oluyor) haberinin olmaması gerektiğini söyledim. Madem bu gerçek bir evlilik değil diyorsunuz, eşi benimle görüşmeyi kabul edecektir dedim. Ortak arkadaşımızda, sevdiğim kişinin eşini arayacağını ve benim görüşme isteğimi ona ileteceğini söyledi. Ayrıca; benimle görüşeceğinden kesinlikle emin olduğunu falan söyledi. Ben ortak arkadaşımıza yeminler ettirerek, bu görüşmeden sevdiğim kişinin haberi olmayacağına dair söz aldım. (Umarım sözünü tutar, bu kadarını bana borçlu)

Biz bunları sabah iş başlangıcında konuşmuştuk ve bir daha akşama kadar onunla konuşmadım. Zaten o olaydan beri yüzüne falan baktığımda yok, bundan sonrada pek bakabileceğimi zannetmiyorum. Akşam iş çıkışı yanıma geldi ve sevdiğim kişinin eşiyle konuştuğunu, görüşmeyi kabul ettiğini söyledi. Ayrıntılı bir şekilde neler konuştular bilmiyorum, zira önemli olan benim onunla neler konuşacağım, onların ne konuştuğu değil. Yarın akşam iş çıkışı, "O"nun eşiyle baş başa görüşeceğiz. Ortak arkadaşımız bana o kişinin resmini gösterdi, tanıma problemi yaşamayacağım. Gerçekler her ne olursa olsun, umarım bu görüşme hem o kadın açısından, hem de benim açımdan yararlı olur. Yarın onunla görüştükten sonra, buraya neler olduğunu yazacağım.

Tekrardan fikirleriyle bana destek olan herkese teşekkür ederim.

umarım güzel şeyler yasarsın ve buraya erkek arkadasının dogru soyledıgını yazarsın..gercekten cok zor ve heyecanlı bır bekleyıs..Hakkında hayırlısı neyse onu yasarsın..

valla ben o arkadaşına güvenmiyorum açıkçası belki de söylemiştir bile eski sevgiline
hatta kadının konuşmalarını bile yönlendirebilirler yani

benim üzülüğüm nokta sen eğer kadından beklediğin şeyleri duyarsan onu affedip devam edeceksin
yaptıkları da yanına kar kalıcak
maalesef sen affetmek için bişey bekliyosun gibime geliyo
affetme diyorum çünkü affedersen onun burnu çok fena havaya kalkacak ve artık vazgeçilmez olduğunu sanıcak
haksız da olmaz tabi bu düşüncede eğer ona geri dönersen

kararını kendin vereceksin ama bence kendi değerini bil ve affetme

valla ben o arkadaşına güvenmiyorum açıkçası belki de söylemiştir bile eski sevgiline
hatta kadının konuşmalarını bile yönlendirebilirler yani

benim üzülüğüm nokta sen eğer kadından beklediğin şeyleri duyarsan onu affedip devam edeceksin
yaptıkları da yanına kar kalıcak
maalesef sen affetmek için bişey bekliyosun gibime geliyo
affetme diyorum çünkü affedersen onun burnu çok fena havaya kalkacak ve artık vazgeçilmez olduğunu sanıcak
haksız da olmaz tabi bu düşüncede eğer ona geri dönersen

kararını kendin vereceksin ama bence kendi değerini bil ve affetme

ama seviyor napsın,ya ömür boyu içinde keske affetseydim derse o zaman daha kötü değil mi? Bence bir sans vermeli,güvenmesin ama en azından son bir şans versin..Yolunda gıtmezse ben elimden geleni yaptım der,keskesi de kalmaz içinde..Tabii yine kararı verecek olan kendisi

Kizlar ben bu devirde kimseye guvenmiyorum.Birazda pimpirikli derler ya oyle oldum artik.Ben sizin yerinizde olsam ortak arkadasa inanmam.Belkide karsi tarafa soylemistir.Ortak arkadasiniz acaba sizi gercekten karsi tarafin karisi ile mi tanistiracak yoksa farkli bir kadinlami adamin sozlerini o kadina da ezberletirlef.Artik neler dusunur hale geldim.Hangi kadin kocasinin sevgilisi ile bulusup konusmayi kabul eder.Sen dikkatli ol yinede belkide gercekten karisi ile tanismayi beklerken farkli bir kadinda olabilir.İyice pimpirikli oldum ama bir sene boyunca sizdrn birseyleri gizleyenlere guvenilmez.

ama seviyor napsın,ya ömür boyu içinde keske affetseydim derse o zaman daha kötü değil mi? Bence bir sans vermeli,güvenmesin ama en azından son bir şans versin..Yolunda gıtmezse ben elimden geleni yaptım der,keskesi de kalmaz içinde..Tabii yine kararı verecek olan kendisi

canım sevse nolur bu adama güvenemedikten sonra
güvensiz ilişki mi yürür
daha öncede yazdık adamın aklına yeni geldi boşanmak
eğer tesadüfen öğrenmese öğrenene kadar da boşanmayacaktı öyle idare edecekti
sevmekle olmuyo herşey biz de sevdik biliyoruz nası bi duygu olduğunu mantıklı düşünemiyo biz de gerçekleri yazıyoruz o yüzden

zaten eğer gerçekten sevse çoktan boşanmıştı karısından konu sahibi duymadan yapardı bunu
ama bu adamın evlilik kurumuna saygısı yok ki
daha arkadaş ortamlarına girerken bile arkadaşıyla birlik olup evli olduğunu saklayan adamdan ne hayır gelir
belki daha önce de bu şekilde sürekli bekar hayatı yaşıyodu evli olduğu halde

hayatımız da her zaman iki yol olur ve mecburen seçimler yaparız
yaptığın seçimin arkasında durursan keşke demezsin
olayı dramatize etme bence seviyo napsın diyerek
o zaman bu tarz durumlar yaşayan herkese sempatiyle bakalım napsınlar sevmişler diyelim

Son düzenleme:
Sen onun evli olduğunu öğrendiğindeki tepkisi ve evliliğiyle ilgili söylediği şeyler çok klasik erkek lafları, genelde bütün erkekler böyle bir duruma düştüklerinde aynı sözleri söylerler. Önemli olan sen eşiyle konuştuğunda onun söyleyeceği şeyler. Bakalım evliliğiyle ilgili söylediği şeyler doğrumu. Kadının söyleyeceklerini iyi analiz etmen lazım. Boşanma aşamasına gelmelerinde senin payının olmadığından tamamen emin olman lazım. Şayet sevdiğin erkeğin söylediklerini teyit ederse eşi vede boşanırlarsa bir şans verilebilir. Ama şayet senden dolayı evlilikleri boşanma aşamasına gelmişse asla o kişiyi affetmeyin. Şu da var ki baştan beride yaptığı şey tabiki de yanlış, yani size evli olduğunu söylemeyerek bir ilişkiye başlaması.

Bu arada bi arkadaş önemli bir konuya değinmiş, size eşi diye gösterecekleri kişinin gerçekten eşi olup olmadığından emin olmanız gerekir, birisini de ayarlayabilirler sizinle konuşması için. AZAMİ DİKKATTT!!!

X