Ne yapmalıyım ? Nasıl bir çıkmazdır bu ?

ne olursa olsun evliyse bir insan eşinden nefrette etse dışarda bi ilişki kuramaz. hadi diyelim ki oldu sizinle gerçekten ciddi düşündü eşiyle boşanma aşamasına gelmişlerdi size anlatmalıydı nereye kadar saklanır ki bu? çok seviyosun belki ama böyle başlayan bi hikaye ne kadar iyi biter orda mağdur olan bi kadın burda başından beri kandırılan siz umarım hakkınızda hayırlısı olur.

boşanma davası açtığını nereden duydun ? sizi tanıştıran ortak arkadaştan duyduysan inanma

boşansa da affetme ileride sana da aynısını yapacak tiynette biri gayet müsait buna

Arkadaşınız daha tanıştırırken belirtmeliyde evli diye.
Olay bu boyuta gelmemiş olurdu.
Peki siz öğrenmeseydiniz bu ilişki ne kadar daha devam edecekti böyle.
Madalyonun diğer tarafı var birde.
Öyle bir klişeki söylediği....
Karısı ne diyor bu hususta acaba.
Söylediklerini karısından bir şekilde teyit ettirebilirseniz ettirin
Doğruysa ne ala , değilse kapanan kapınızı bir daha açmayın

Ben sizin yerinizde olsam o kisiyle sizi tanistiran arkadasinizla arkadasligimi keserdim bir arkadas nasil arkadasinin kandirilmasina izin verir hemde bir sene boyunca eger sen. O kisinin evli oldugunu ogrenmeseydin sunu iyi bil senden omur boyu gizleyecekti.

Madem cok mutsuzdu babasının zoruyla evlenmişti boşanmakta bu kadar kolaydı neden bu kadar bekledi.
Bak arkadaşım hiçbir kadın boşanmak üzere evlenmez.O kadının yerine koy kendini.

Hem arkadaş dediğin bile bile insanı ateşe atmaz.Ne demek bana yalvardı bende söylemedim bu kadar basit mi.
Bende arkadaşınızında samimiyetini birdaha gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Kendini bu şekilde tatmin ve rahatlata biliyorsan ne alla:)
burda değil, bu soruları belki karısına sormanız gerekiyordu.
sevgillinin ve iş arkadaşın sizden daha önce gizlediği bir şey olmuş, gizledikleri bir başka şeylerde olma şansı cok büyük.

siz eyer vişdaninizin rahatlamazsını istiyorsanız,
Yuva bozan biri yerine girmek, ve sizi parmakla göztermelerini istemiyorsanız,
Bu kadar rahat davranmamaniz gerekir, çünkü
onu boşanıp gelmezsini artık beklemeye kabul etmişsin içden, ice....

Araştırmadan bu kadar sesizde bekleyipv ve burda beklemeniz yetersizdir..

Bana bu kisi cok ta suclu gibi gelmedi nedense cubku diyosunuz ki 2 hafta icinde davayi acmis karisiyla iyi olan bi erkek sana yalan soyluyo diye dusunursek oyle bisey yapamaz bence o kadar kisa zaman icinde. Bence gercekten aralarinda bi ask sevgi yok bu iki kisinin bana boyle geldi. Seninle oldugu zamanlar mutluydu ve bunun bozulmamasini istedi uzun zamandir hasret kaldigi duygulari seninle yasadigi icin bence boyle biseyi soylemedi bence burdaki suc gruba bu kisiyi alan insanin ve senle syni yerde calisiyo olmasina ragmen bunu soylememesinde suc adam da hic mi suc yok tabi var soylemesi gerekirdi bunu ama bence eger babasinin yuzunden olmus bi evlilikse bu sana olan sevgisini etkiliycek bi durum degil ki bosanma davasi acilmissa eger.

bence erkek arkadaşınız çok güzel bi senaryo yazmış sizi ikna etmek için ve başarmış ta sanki

öncelikle madem mutlu değildi birlerini sevmiyolardı birlikte dahi olmamışlardı neden boşanmak için bu kadar süre bekledi
neden birini bulunca dava açtı da öncesinde dava açmadı
asıl eşini yedekte tutmak istediği için olabilir mi
tabi o yedekte beklesin ben birini bulunca çeker giderim kafama göre mantığında

zorla evlenmiş olabilir diyelim
o zaman şimdi nası boşanıyo herşey bi imzaya mı bakıyodu yani
aileler karşı çıkıyo olsalar zaten şu anda da boşanamazdı bu kadar kolay
bence demek ki o kadar da zorla evlenmemiş ilk başlarda
sana bunu ilk zamanlar ilişkiniz başlamadan önce anlatsa neyse boşanma davası açıp boşandıktan belli bi süre sonra sana gelse neyse
ama sen öğrendikten sonra bunu yapıyo

seni seviyo olabilir ama bu söylediği büyük yalanı değiştirmez
sen devam edersen bi daha ona nası güvenebilirsin
hep içinde bi şüphe kalmayacak mı
seni 1 yıldan fazla bi süre kandırmış bi günahın içine sokmuş hatta buna çevresindekileri de alet etmiş bi insana nası güvenebilirsin
belki söyledikleri de yalandır o da belli değil eşini de dinlemek lazım bakalım o ne diyecek
belki çok başka şeyler de çıkabilir herkesin yaşantısını sadece anlattıkları kadar bilebiliriz sonuçta
belki bi yuva sırf senin için yıkılacak
lütfen herşeyi düşünüp ona göre karar ver

onu seviyo olabilirsin ama evlilik sadece sevgiyle yürümüyo
bi evlilikte bi ilişki de güven olmazsa o ilişki zamanla yok olur bunu da unutma

Seni bir yıldan uzun süre bu şekilde kandırdıysa ona hiçbir şekilde güvenmemelisin.Gerçekten zorla yapılmış bir evlilik olsa üstteki arkadaşın da dediği gibi çok daha önce bitirirdi evlililğini galiba...

Son düzenleme:
Evli olduğunu nasıl belli etmedi bu adam? Akşamları telefon görüşmeleriniz, buluşmalarınız olmuyor muydu mesela? Eşi ile aynı eve girdiği sürece onunla evlilikleri gayet de devam ediyormuş sizinle sevgili olduğu süre boyunca.
Ben olsam aşkımdan ölsem artık kabul etmem. Evliyken eşini de ayakta uyutmuş sizi de. Ve sizi tanıştıran arkadaşınız da çok suçlu. Böyle şeyi insan dostuna yapar mı? O adamın eşi ilişkinizi bilseydi size tazminat davası bile açabilirdi.
Erkek arkadaşınız sizi söylediği kadar sevse böyle bir duruma düşürmezdi.

bu adam brisini bulmadan boşanmayı hiç düşünmemiş mi?
kılıfı ne olursa olsun evli bir adamla görüşmüş olma sıfatını kendinize yakıştırmış olduğnuzu sanmıyorum.
işin içyüzünü asla bilemezsiniz belki kadın seviyordu belki aşıktı.
bu adamın anlattığı.
yarın bir gün çirkin suçlamalarla karşı karşıya kalmayın.
hayat bu ne olacağı belli olmaz.

evli olduğunu saklaması için 1 yıl çok uzun bir süre. böyle bir şey varsa sizi kendine aşık etmeden söylemeliydi, ayrıca ona dönüp dönmemek tabi ki sizin fikriniz ama her ne olursa olsun bir kadın yuvasını kolay kolay yıkmak istemez. barışma kararı almadan siz bence eski eşini de bir dinleyin derim.

kınamak istemiyorum bu adamı ama kendimi de zor tutuyorum boşanacak madem niye beklemiş o kadar.anladığım kadarıyla çok karakterli birisiniz lütfen kendinize yazık etmeyin ve görüşmeyin eşine bunu yapan yarın siz de eşi olduğunuzda size yapmayacağı ne malum?

Hiç bir erkek zorla evlendirilmez :)

Komik olmasın bari , ve şu aldatan kıt akıllılar artık yeni yalanlar bulsunlar da
bu kadar birbirlerine benzemesinler.
En azından birbirlerinden farkları olsun :)
Onu bile beceremiyorlar :KK70:

Dava açmış olmasına kanma.
Diyelim ki boşandı seninle evlendi.
Ahlaki karakteri bozuk bir haysiyetsizin sana da aynı şeyleri yapmayacagının garantisi var mı?
Yok, o nedenle bil ki şu an bunu eşine senle yaptı,
senle evliyken de bir başkasına yapacak...

Hiç görüşme, onu hiç tanımamış say...

1 aylık bı mevzu olsa bekleyın derdım ama 1 yıl çok uzun bı sure işte bu yuzden oanlattıklarıda çok sahte kalıyor siz öğrenmesenız devam edecektı böyle size olan duygularını anladığı an bıtırmesı gerekırdı evliliğini anlattığı gıbıyse ne dıye beklemiş 1 yıl hazır kutrulmuşken tekrar hiç bulaşmayın derım bırkere yalan söyleyen hep söyler hemde bukadar buyuk bı yalan

X