En yakın arkadaşımın tuhaf davranışı

Olmayan yuva yıkılmaz.Yuva için önce sadakat güven olacak Temeli budur temelsiz olan herşey yıkılır.Milletin günahı kendi boynuna.Kimsenin kocasının yuvasının bekçisi olacak değilim .Her kadının her adamin peşine düşecek halimde yok.Ben kendim kendi ahlak ve değer yargılarına göre davranırım ama milletin oynak kocası da beni ilgilendirmez

Ay bide normallestiriyorsunuz bilmemne bende kadınım diye oynak kocaları hizaya sokma derneği başkanı değilim ya .Kadın kendi toplasin kocasını onun bunun yanından.Şeytan taşlama yapacak değilim.Benim evliliğimi niye yıksın.Yıkılırsada teşekkür ederim o kadına böyle oynak heriflerin evliliği bitsin zaten normali bu.Surmesin yani kadinin aptal yerine konduğu evlilik başkasının mutlu edildiği evlilik Sürmesi anormal zaten artık bu kafadayim iki paralık kocalar için kadına düşman olmayacağım.Ödül bisküvisi değil matah değiller.

Bazılarınız uzak durun demiş, bazılarınız kendi hayatı, adam da kadın kadar suçlu hemen gözden çıkarmak yanlış vs demiş. Kalbimin sesini dinleyerek uzaklasmayi tercih edicem hanımlar elbette adam da suçlu ona bir şey demiyorum ama kendimi kadının yerine koydum ben akşam kocamı beklerken o bekar bir kadinla akşam yemeğinde yemek yiyecek yok ya🙄 tavsiyeleriniz için çok teşekkürler

Merhaba, yaklaşık 3 senedir yakın olduğum bir kız arkadaşım vardı, sırlarımi hep onunla paylaşıyordum. Beni aradı ve birisiyle akşam yemeğine gideceğini söyledi ben de yeni birisini bulduğu için tebrik ederken sözümü kesip evli olduğunu söyledi grup halinde mi olacaklarını sorduğumda baş başa yiyeceklerini söyledi. Ona bunun normal olmadığını karısi öğrenince neler olabileceğini sordum sadece arkadaşca yenilen bir yemek olduğunu söyledi. Arkadaş ile yenilen bir öğle yemeğini anlarım ancak hususi lüks bir mekanda akşam saatlerinde ayarlanan birebir yemeği anlamadigimi söyledim konu değiştirdi bilmiyorum ama içimde bir soğukluk oldu sizce üç senelik bir arkadasligi bu sebeple bitirmem doğru mu? Banane diyorum içimden ama arayasim bile gelmiyor artık başka yakın arkadaşım da yok şahsen
Enişteyi ogrwnip karısını bulup fotolarını atardım ben olsam

Ay bide normallestiriyorsunuz bilmemne bende kadınım diye oynak kocaları hizaya sokma derneği başkanı değilim ya .Kadın kendi toplasin kocasını onun bunun yanından.Şeytan taşlama yapacak değilim.Benim evliliğimi niye yıksın.Yıkılırsada teşekkür ederim o kadına böyle oynak heriflerin evliliği bitsin zaten normali bu.Surmesin yani kadinin aptal yerine konduğu evlilik başkasının mutlu edildiği evlilik Sürmesi anormal zaten artık bu kafadayim iki paralık kocalar için kadına düşman olmayacağım.Ödül bisküvisi değil matah değiller.
Nerdeyse kadına adamın berbat evliliğini sonlandırmasını sağlama ihtimali için onur ödülü vermediğiniz kalmış. Pes! Ruzgarli Tepe Ruzgarli Tepe onaylamadığım işi yapan insanla arkadaşlık etmem. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Ben olsam ben de iletişimimi keserim N neyapmaliyim

Sen nıye bu kadar sinirlendin
Durup durup yazmıssın😅

Bazılarınız uzak durun demiş, bazılarınız kendi hayatı, adam da kadın kadar suçlu hemen gözden çıkarmak yanlış vs demiş. Kalbimin sesini dinleyerek uzaklasmayi tercih edicem hanımlar elbette adam da suçlu ona bir şey demiyorum ama kendimi kadının yerine koydum ben akşam kocamı beklerken o bekar bir kadinla akşam yemeğinde yemek yiyecek yok ya🙄 tavsiyeleriniz için çok teşekkürler
Doğru olanı yapmışsınız bence. Benzer bir durum yaşadım. Birçok konuda, kendi hayatı ve seçimleri için onu yargılamamalıyım düşüncesiyle yaklaştım ve dostumun yanında oldum. Ama genelde bunlar başlangıç noktası oluyor, artarak bu davranışları devam edecek. Devam ettikçe de onun için bu tarz şeyler normalleşecek. Siz de hayatıyla ilgili anlattığı şeylerden mideniz bulanarak onu dinlemeye başlayacaksınız ve neticede içten bir dostluk kalmayacak ortada. Hepimiz farklı insanlarız tabi ki fikir ayrılıkları olur ama doğruları bu kadar keskin biçimde ayrılan iki insanın dostluğu sürmüyor maalesef

Yuva yikiliyormus falan pekde buna takilmazdim acikcasi kinuda bu degil anladim kadariyla
Kadin sucluysa adam asil suclu evli barkli eilin kadiniyla görüstuyse yuvasini gozden cikarmis birkere..

Prensip olarak ne biyle adamlari nede kadinlari hayatimda istemem

Merhaba, yaklaşık 3 senedir yakın olduğum bir kız arkadaşım vardı, sırlarımi hep onunla paylaşıyordum. Beni aradı ve birisiyle akşam yemeğine gideceğini söyledi ben de yeni birisini bulduğu için tebrik ederken sözümü kesip evli olduğunu söyledi grup halinde mi olacaklarını sorduğumda baş başa yiyeceklerini söyledi. Ona bunun normal olmadığını karısi öğrenince neler olabileceğini sordum sadece arkadaşca yenilen bir yemek olduğunu söyledi. Arkadaş ile yenilen bir öğle yemeğini anlarım ancak hususi lüks bir mekanda akşam saatlerinde ayarlanan birebir yemeği anlamadigimi söyledim konu değiştirdi bilmiyorum ama içimde bir soğukluk oldu sizce üç senelik bir arkadasligi bu sebeple bitirmem doğru mu? Banane diyorum içimden ama arayasim bile gelmiyor artık başka yakın arkadaşım da yok şahsen
Özel hayat ve tercihler kimseyi ilgilendirmez ancak yaşantı tarzı size ters geliyorsa zaten görüşmeyin. Çok benzer bir olay yaşadığım için sizi anlıyorum hemen 1 hafta içinde kestim iletişimi olay bundan farklıydı ama benzerdi bir noktada. Ben yakın arkadaş olayını bırakalı yıllar oluyor zaman geçiyor hayat ilerliyor biri gelir biri gider çok da aynı kişilere bağlanmamak lazım

Ben de bir arkadaşımdan bu sebeple soğumuştum. Şimdi başkasının eşine bunları yaşatıyor yarın bir gün o kişinin siz olmayacağı ne malum? Olmasa bile asla kabul edilebilir bir durum değil. Bence samimiyeti kesin.
Şaka mı ya
Nıye evli adamdan evli adama koşuyor ki sürekli
Bekarlar neden ilgisini cekmıyor sapık mı

beneklinick 😂😂😂😂evet ya ben manasız buluyorum bu erkekleri .Bunların en az defolusunu bulmak zor zaten.Birde dandik evlilikte böyle aldatan adamlarda hep kadın yuvayı yıkar kafası gerçekten kadın düşmanlığı.Cok basit bunu düşünmek.Niye kabul etmek bu kadar zor iyi evlilikde 3.kisiler olmuyor.Benim ilk evliligimde dandikti.Ben kabul ediyorum 😂

beneklinick 😂😂😂😂evet ya ben manasız buluyorum bu erkekleri .Bunların en az defolusunu bulmak zor zaten.Birde dandik evlilikte böyle aldatan adamlarda hep kadın yuvayı yıkar kafası gerçekten kadın düşmanlığı.Cok basit bunu düşünmek.Niye kabul etmek bu kadar zor iyi evlilikde 3.kisiler olmuyor.Benim ilk evliligimde dandikti.Ben kabul ediyorum 😂
Siz bu tarz konularda hep üçüncü kişileri savunuyosunuz çok dikkatimi çekiyor. Şimdi savunmuyorum diyeceksiniz ancak evli biriyle beraber olan kadınlara laf edenlere kadın düşmanı demişsiniz. İki kişiye de kötü demek zor değil. Sürekli savunma pozisyona geçmenize anlam veremiyorum

Adam da kadın da suçlu. Bunu size söyleyerek bir iyilik yapmış. Gizli başkasından öğrenseniz daha kötü olurdunuz,yakın arkadaştık diye. Şimdi söylediklerini tartın,ona göre davranırsınız. Bence direk arkadaşlığı kesmeyin ama samimi de olmayın. Sadece izleyin.

Valla billa savunmuyorum ben kendime bakarım bilen biliyor beni iyi takip ettiyseniz benim ilk evliligimde aldatılma ile bitti.Yalanci insan yalancıdır hanımefendi bir kere aldatmaya başlayan adam ondan ona gezer.Beni şahsen aldatan adamın bunu kiminle yaptığı değil bunu yapacak kadar evliliğini gözden çıkarmış olması ilgilendiriyor.Yapmasinlar efendim doğru dursunlar adam olsunlar.Tamam ahlak olarak insan olarak ben de doğru bulmuyorum Bu erkeklere fark etmezdi kafaya koyan Madagaskar gider bekarım der gene yapar.Ben kadinida savunmuyorum kendi hayatı kendi sorunu .Fakat kadın baştan cikariyor ponçik erkeği diyede dusunemem.İyi evliliklerde 3 kişiler olmaz oluyorsa yanlış erkekle evlenilmistir.Nokta

Valla billa savunmuyorum ben kendime bakarım bilen biliyor beni iyi takip ettiyseniz benim ilk evliligimde aldatılma ile bitti.Yalanci insan yalancıdır hanımefendi bir kere aldatmaya başlayan adam ondan ona gezer.Beni şahsen aldatan adamın bunu kiminle yaptığı değil bunu yapacak kadar evliliğini gözden çıkarmış olması ilgilendiriyor.Yapmasinlar efendim doğru dursunlar adam olsunlar.Tamam ahlak olarak insan olarak ben de doğru bulmuyorum Bu erkeklere fark etmezdi kafaya koyan Madagaskar gider bekarım der gene yapar.Ben kadinida savunmuyorum kendi hayatı kendi sorunu .Fakat kadın baştan cikariyor ponçik erkeği diyede dusunemem.İyi evliliklerde 3 kişiler olmaz oluyorsa yanlış erkekle evlenilmistir.Nokta
İyi de burdaki konu bu değil ki. Konu sahibinin arkadaşı böyle bir şey yapıyormuş, konu sahibi arkadaşıyla ilişkisini devam edip etmemeyi sorguluyor. Arkadaşının yemeğe çıktığı adamın evliliğini sorgulamışsınız siz. Adamın evliliğin kötülüğü veya adamın nasıl biri olduğu konu sahibinin arkadaşının yanlış yaptığı gerçeğini değiştirmiyor. Sizin anlatmak istediğinizi anlayamadım ben. Boşver arkadaşın iyi yapıyor devam et mi ana fikir?

Mirta niye siz benim yorumlarıma bu kadar takılıyor yada irdeliyordunuz ? Bende buna takıldım.Gormezden gelebilir yada uygun bulmadiginiz bir durum varsa şikayet edebilirsiniz Israrla beni niye hedef tahtası haline getirmeye çalışıyorsunuz? Üstelik konu sahibi bile değilken.Size birşey açıklamak zorunda olduğumu sanmiyorum.Alintilama yapmayıp Kendi yorumunuza yada kamuoyuna ne anlatmak istiyorsaniz ana fikir olarak oraya odaklanmanizi rica ediyorum.Umarim bunu anlarsınız ana fikir olarak teşekkürler

Mirta niye siz benim yorumlarıma bu kadar takılıyor yada irdeliyordunuz ? Bende buna takıldım.Gormezden gelebilir yada uygun bulmadiginiz bir durum varsa şikayet edebilirsiniz Israrla beni niye hedef tahtası haline getirmeye çalışıyorsunuz? Üstelik konu sahibi bile değilken.Size birşey açıklamak zorunda olduğumu sanmiyorum.Alintilama yapmayıp Kendi yorumunuza yada kamuoyuna ne anlatmak istiyorsaniz ana fikir olarak oraya odaklanmanizi rica ediyorum.Umarim bunu anlarsınız ana fikir olarak teşekkürler
Hedef haline getirmiyorum söylediklerinizin konu sahibinin konusuyla bağlantısını kuramadım. Konu sahibi arkadaşımın yaptığını hoş karşılamadım ilişkime devam edeyim mi etmeyeyim mi demiş. Siz uzun uzun adamın evliliği demek ki dandikmiş falan demişsiniz ben de ana fikri merak ettim. Boşver arkadaşın iyi yapıyor devam et mi demek bu diye sordum. Niye bu kadar sinirlendiniz? Gayet medeni bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum kendimi.

X