D
dicerr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi dicerr
-
Keşke ailenin düşüncelerini söylemeseydin arkadaşına.
Benimde ailem ilk önce çok karşıydı,ama hiç belli etmedim ona.Hep kendim hallettim,tek başıma ağladım,eninde sonunda razı olacaklar,senin mutsuz olmana ne kadar dayanabilirler?
Şimdi aşkınız için mücadele zamanı.Ama öyle biz bittik,olmayacak gibi düşüncelere kapılıp vazgeçerseniz,zaten ailenizde bu aşkın büyük olmadığını düşünecekler.
Arkadaşınıza biraz sabretmesini söyleyin.Herşey güzel olucak sonunda ben eminim.
Acele etmeyin,ailenizi ikna için zaman gerekli,onun güzel özelliklerini anlatın ona.
Onunla ne kadar mutlu olduğunuzu hissettirin ailenize.
Mutluluklar...
arkadaslar hemen konuya gıreyım bn okulumu bıtıremedım henuz ve nısanlanmak ıstedıgım bırı var onu cok sevıyorum bayadr bırlıkteyız cok ıı bı ınsan bnm aradıgım tum ozellıkler onda var ve benı cok sevıyor bu zamana kadar benım ıcın cok fedakarlık yaptı yanı okurken maddı olarak bıle ..aılesıyle tanıstım ve onlar hmn soz yapalım dedı bnde anneme söledım bugun kıyamet koptu baban polise vermez felan dedı okul bı bıtsın polis esı olmak cok zordur hep korkuyla beklıcen felan .. nasıl daranmam gerek evlenırken aılesıyle sorunlar yasayan oldumu arkadasıma durumu anlattım sabahtan berı aglıyor bende coktum guclu olmalıyız dıorum hayallerım bıttı dıyor cok kotuyum bana yardım edın bı fıkır verın nasıl davranmalıyım :a015:senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?