- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
Gerçekten üzüldüm. Arkanızda duran bir aileniz yada geçiminizi sağlayacak bir mesleğiniz olsaydı belki bir şeyler söylerdim ama şu şartlar altında bir şey söylemek istemiyorum. İyi olur, kötü olur vebal almaktan korkuyorum hangisi sizin için daha hayırlı olur bilemedim. Oğlunuz var rahatsızlıgı var. Muhtemelen de çalışmıyorsunuz. Allah eşinizi ıslah etsin başkada diyecek bir şey bulamıyorumEşim iyi bir baba.Calışır ,içkisi yok, ev den işe işten eve.Ama hep beni bi aşağı görüyo bişey yapacak olsam sen yapamazsın.Ben kapalıyım eşim istediği için en son bi arkadaşım evlenmişti resmine bakıyoduk güzel kızdı dedim.O da evet güzel kız dedi.Bende sen madem kapali istiyosun açık olan nasıl gözüne güzel geliyo.Bende açık olsam böyle giyinsem kuaföre gitsem olurum tabi dedim.Sen öyle san dedi.Hep beni böyle bi alaycı duruma sokar.Hadi geçtim artık açıl desede açılmam alıştım bunun üstünüde örtüyüm diyorum.Etrafında birileri bi konu olduğunda bağırdıklarinda kendini savunmuyo hiç ağzını açmıyo ama resmaren aşağılayıcı uslupla konuşuyolar onlara hiç bişey demiyo.Ben bişey dediğimde herkezin içinde beni rencide ediyo.Bi kavga olduğunda evden s.... Git dio.Bunun için kavga ettiğimde ablam gil bunun içinmi kavga edilir sen haksizsin o gitsin evden diolar suç gine bana kaliyo.Bi topluluğa girince hemen beni orda küçük düşürecek söz söyler.Ara ara övdüde olur.Geçen patates almış kaynatmalık bide kizarmalik bana sen ne salak insansın laf dinlemiyon demedimmi sana büyükleri kaynatma diye dedi.Kardeşi gelmişti eşyadan konu açıldı tv ünitesi ni satip yerine ufak bişey istiyorum dedim.Sen şeytanlaşmissin dio.Evlendiğimde kayin validem ile birlikte oturduğum için hiç bişey istedim gibi olmadi.Beraber oturduğum süreçte eşyalarimi aliyim dedim Kayin babam gitmiş hepsini beğenip bana sormadan eşimin üzerine taksitlendirme yapmişti.Şimdi 10 senelik evliyim evimde içime sinerek oturmak istiyorum.Kayin validemin tv ünitesini verdi bana çok büyük.Eşimede masraf olmasin die satip ikinci elden yenisi alicam.Ama ben bişey istediğimde şükret seytan yerleşmiş sana.Dünya malinda gözün der.Ben bi söz dediğim zaman yüzüme bakara besmele ceker sanki ben şeytanmisim gibi.bu 10 senelik kendi ailesi ile sıkintilari anlamiyorum bile onlari aştik.Benim ailem kalabalik.Onlarin içine girmeyi istemiyo.Babam ise annemin akrabasiyla 2.evliliğini yapti sıkıştı zaman senin baban ş...r..f.. siz der ama beni aldığinda biliyodu çok sıkıstığinda senin ailen düzgünmü der.10 senelik evliyim eşimle şöyle güzelce dışarı çıkıpta beraber vakit geçirdiğimizi bilmem.Her çıkarttığinda ağlatacak yada üzecek bişey bulur illaki benim hatalarımda vardır.Ama bazen artik yeter diyorum nie çekiyosun.Mesala o gün istedi olmazsın sen insani kötü yollara sevk edersin günahi senin boynu.Ne demek bu ya o gün olmadı die hemen başka kadinlari aklindan gecirmek zorundamisin.Bazen çok yorulup bunaliyorum.Annem babam ayri oldugu için erken evlilik yaptik şu an 27 yaşindayim.Boşansam bundan sonra hayatım çok kötü olur karşima birileri çiksa ya bundan kötü olursa.oğlum var 8 yaşinda babasiz o nolur.Benim aile tarafina sorsam çok iyiyim rahatim onlarin gözünde.Çünkü eşimle tartışsa evin içinde kalir o konu anlatmam kötü huylarini hiç.Bu s..k..g.. dediğine eşim kendi kardeşine dio o günki kavga ettiğimiz konuda ha bire anne ara gelsin babani ara gelsin dediği için duyuldu yoksa ben gine kimseye bişey demezdim.Dediğim gibi ayrilmaktan çok korkuyorum.etrafimdakilerin eşlerini görüyorum iyi seninki otur yuvani bozma diyorum napacağimi şaşirdim.Babama gitsem üvey annem var.Annem gitsem orda madde icen kardeşim var.bazen gerçekten çok yorulduğumu hissediyorum.Çocuğum epilepsi hastası kimseye birakip calişamiyorum okuldan çağirdiklarinda yaninda olmam lazim.Dikkat dağinikligi var onun için özel egtime gidiyor okuldu özel eğitimdi evde derslerdi beni bi hayli yoruyo.Eşim böyle davranıyo.Ne zamana kadar böyle gidecek diyorum herkezin içinde kendini aşagilatacaksin diyorum en çokta herkezin içinde yapmasi beni çok üzüyo.Bi yandan akrabalarimiz olsun arkadaşlarimin eşlerine bakilarak çok iyi kaliyo uffffffffffff çıkılmaz sorular içimi dökmek istedim