Ne yapmalııı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşk olsun sayın mirta Çocukluğumun geçtiği mahallenin adı bile bizim memleketteki köyün adıydı. Herkes orda birbirinin peşine gelmiş memleketten göç etmiş öyle bagliymis herkes birbirine.Sadece bahsi geçen Ahmet değil tüm kuzenler iç içe büyüdük. Şimdi herkes farklı yerlerde . Ahmet ler yakınlar daha sık görüşüyoruz . Baya da anlattım . Sonraki aşamam şu olabilir fotoğraflarla bakın bu ben , bu olay mahalli

valla ben de birçok karşı cins kuzenimle iç içe büyüdüm. Hala daha birçoğuyla yürüme mesafesi kadar yakınız. Ancak ben eşleri, sevgilileriyle ilişkilerini bilmem, kulağıma ara sıra gelen şeyler olur ilgilenmem. Söylediğiniz gibi kuzeniniz olsa bile milletin ilişkisini dilinize dolayıp dedikodu yapmayı acilen bırakmalısınız.

Ayrıca aile apartmanından ve kv ile yakın oturmaktan şikayet ettiğiniz mesajlarınız var biraz stalk yaptım. Kendiniz aynı durumdan şikayet ediyorken ayşeyi neden haksız buluyorsunuz?

Genellikle diye belirttigimi saniyorum . Ayşe kendisi de söyler ben çoğu zaman duygusal , Ahmet mantikci biridir diye... Yada bilmiyorum onların anlatımıyla o şekilde mi inandirdim kendimi yada öyle gördüm ..

Tşk ediyorum yorum için..

Peki siz bunları nereden biliyorsunuz? Ahmet eğer bunlardan size veya aileye bahsediyorsa zaten kim haklı diye düşünmeye ble gerek yok. Ya siz Ahmetsiniz ya da ailenin içinden birisi. Yoksa kimin umrunda olur kuzeninin ilşksi

Siz olayları tamamen Ahmet'in haklı olmasi açısından yorumladığıniz ve hiç objektif bakmadığınız için öyle sanmış olabilirsiniz doğru.

Ayşe de paylaşır benimle.Ahmet le daha sık karşılaştığımız için onunla muhabbetim daha fazla oluyor. Ayşe'ye yada Ahmet'e benim bı naber nasılsınız dememle anlatıyor kendileri. alaycı yaklaşımınıza anlam veremedim şuan . Ahmet in ailesiyle önceki evliligi ilgili de , Ayşe ile ilgili de en fazla yuzeysel konusmusuzdur. Hayırlısı demis gecmisizdir. + Hadi itiraf edin derken eğlence mi ariyorsunuz.

Sizin aile ilişkileriniz o şekilde demek ki . Yada tercihiniz . Bizim yakınlığımizda bizi ilgilendirir.

Pardon dedikodu ?

Diğer konu bambaşka . Ayrıca diğer konunuza baktım yorumlamalari popüler galiba..

Ben iş konusunda Ahmet in karışmaması gerektiği görüşündeyim . Yıllar sonra bahsettikleri gibi ev yapılırsa hayatından ödün vereceği birşey olmayacağı aksine artıları olacağı görüşündeyim.

Peki siz bunları nereden biliyorsunuz? Ahmet eğer bunlardan size veya aileye bahsediyorsa zaten kim haklı diye düşünmeye ble gerek yok. Ya siz Ahmetsiniz ya da ailenin içinden birisi. Yoksa kimin umrunda olur kuzeninin ilşksi
Arkadaşlar bu detayların çoğunu Ayşe de paylaşıyor benimle...

Ne eğlencesi arayacağım?
Kuzeninin ilişkisi hakkında bu kadar ayrıntı bilinmesi tuhaf geldiği için bizzat kendiniz ya da görümce olabileceğinizi düşündüm. Kendi yaşadığını başkası gibi anlatanlar oluyor çünkü burada. Onu da alaycı değil yumuşak bir diller sordum.

Ayşe, Ahmet benim erkeklere samimiyet noktasında taviz verdiğimi düşünüyor mu diyor? Bunları böyle anlatıyorlarsa size ilişki mahremiyeti de yok pek aralarında demek ki.

Ayşe Ahmet ve ben sigara içerken başbaşa kaldığımızda "Ahmet beni kızdırdı bugün sorumlu müdür elini omzumda tuttu diye Ayşe ben rahatsiz oluyorum biliyosun sende rahatsız olduğunu belli etsen adama adam bı daha yeltenmez bile diyor kocaman adam abi diyorum ben ona dedi.

Ahmette "ya adam sürekli karı kız muhabbeti yapıyor ben içeri giriyorum hiç aldırış etmiyor kimseden bunları konuşurken cekinmiyorda ben nasıl o adamın nişanlımın omzuna elini koymasindan rahatsız olmiyim " diyor

Evet benimle bu mahremiyeti paylaştılar.

Ahmet mantikci degilde, daha cok manipulatif gibi geldi. Ilk evliligi neden bitti?

Oy'um Ayşeden yana Ahmet hakimiyet kurup kendi istediklerini yaptırma peşinde. Zaten ne yaş, ne medeni durum, nede fikir olarak uymuyorlar. Ayşe arkasına bile bakmadan kaçıp kutulsun Ahmetten.

Benim ikisinin de haklı buldugum haksız bulduğum yönleri var. Ama Ahmet e dicem konu açtım oylar Ayşe den yana tşk ediyorum yorumlar için...

Ayşe, Ahmet'ten hayatında şu şöyleydi artık böyle olsun, bunu bunu değiştir gibi şeyler istemiyor. Ama Ahmet Ayşe'den işini bırakmasını talep ediyor. Yakın olmayı tercih etmeyeceği insanların yanında yaşamasını bir beldeye taşınmasını talep ediyor. Yapabileceğim bir şey var mı diye sormuşsunuz. Ayşe'nin kurtulmasına yardım edin. Planlar, talepler, ailelerin verdiği emek üzerinden Ayşe üstünde hak iddia etmesi hoş değil. Kaç Ayşe kaç.

Ayşe'nin kararları duygusal değil mantıklı.
Deli gibi sevsen de adamın ailesiyle aynı apartmana evlenmemesi, elindeki işi sevgilisi istiyor diye bırakmaması.
Aferin. Ahmet'i bırakırsa daha büyük aferin.

Ahmet istiyo ki hep onun dediği olsun ayranı dökülmesin. Bence bişey yapmayın seven insan şart koşmaz. Demek ki o şartlar sağlanmayınca ayşeyi sevmeyecek sorun cıkaracak. Sevgi varsa da saygı yok arada ahmet aysenin kararlarına saygı duymayı öğrenmediği onu birey kabul etmediği sürece mutsuz olurlar.

Ya bi de aileleri anlamıyorum nasıl bu kdar bağımlı cocuk yetiştiriyorlar. Benim eşim evlenirken kvalidemlerin apartmanında boş daire vardı kiralık.bakmaya bile gitmedi.kpederim de dedi olmaz bakmayın bile azıcık mesafe oşsun sorun cıkar sonra diye benim annem babam asla aynı binada oturmak istemiyorlar cocuklarıyla. Sorun cıkar illa ev ev üstüne olmaz herkesin kapısı mahallesi ayrı olsun derler.

Ahmet kendini ne sanıyor acaba?
İlk eşiyle neden boşandıkları belli. Daha nişanlıyken tüm sülale elalemin ilişkisinin içindesiniz, aynı yerde otursa kadının başına neler gelecek kim bilir.
Ayşe'yi bahsettiğiniz kadar çok seviyorsanız ayrılmasını tavsiye edin.
Ahmet de büyümeden tekrar evlenmesin.

Oldu kadın işini bıraksın, aile apartmanında yaşasın. Nedense tüm fedakarlıkları kadınlar yapıyor. Ahmet,Henry Cavill mı?,Evan Peters mı?, Tom Hardy mi? Kadın niye işini bırakıp aile apartmanına taşınsın? Eş değil köle arıyor sanki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…