Ne yapmalııı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İbrahim Tatlıses’in yıldız tilbe olayı vardı o geldi aklıma seni p***enklerin elinden aldım diye sjjdjskksks aşırı kötü zaten ya Ahmet elinde bir benimle evlenme tabelasıyla geziyor , umarım Ayşe görür evlenmeden önce

Ayşe akıllı. Ayşe kv-kp ile yakın yaşamak istemeyerek en mantıklı düşünceye sahip insan. Ayşe gibileri koruyun.
Şey aslında ben kendimi de baz alıyorum kp kv yakın yaşayan biri olarak.. çevremde de çok örnekleri var çok iyi olan da hiç anlaşamayan da... Birbirinin aile hayatına karışmayan insanlar etlisine sutlusune gelmesine gitmesine ..en fazla ne olabilir ki diyorum ... Karşılıklı anlayış ifade önemli bence bu noktada.direkt kv kp ayni binada net bi sekilde gözü kapalı istememekte yanlis geliyor bana.

Eğitimci normalde . Şuan mesleğini yapmıyor . Tşk ederim yorum için

İsleeine karismayabilirsiniz mesela…

Evlenmeyi dusunen 2 insan karar versin, aileler ve siz ne karisiyorsunuz koca koca insanlarin isine.

Ayrica ahmet tabi ki haksiz, ne munasebet

İyi olur Allah'tan, kötü olur kuldan demişler. Hiç karışmayın. Fazla yorum yapmayın. Bırakın 2 yetişkin insan, kendi kararlarını kendileri versinler.

Ayşe asla Ahmet’le evlenmesin bence en güzel çözüm. Ne ala dünya ya. Bugün işinden ayrıl der yarın çalışmayacaksın der. Herkes eşek kadar insan olmuş kimin nerde çalışacağına müdahale etme hakkı kimsede yok. Ne güzel işten çık, gel burda yaşa. Ayşe’nin kendi hayatı üstünde söz hakkı olabilecek mi mesela?

Kim kayınvalidesiyle altlı üstlü oturmak ister artık bu devirde. Olmuyor yani bir trilyon tane örneği var hala ısrarcılar bu konuda şaka gibi. Ayrıca Ahmet neden ayrılmış ilk eşinden merak konusu doğrusu.

Işini niye bıraksın kız .
Bu çok saçma .
27 yaşında genç bir kadın kocası istemiyor diye iş bırakmaz bırakmamalı en azından.
Dünya hali .
Bir kere boşanan Ahmet bey Ayşe'yi de bosayabilir gün gelir .
27 yaşında genç bir kadın hiç evlilik yapmamış .
35 yaşında adam boşanmış.
Zaten denk değiller .
Hiç evlenmeyen kişiler birbiriyle evlenmeli .
Deneyim açısından

Acaba neden

Kesinlikle öyle.
İlk eşinden de ne tür sebeplerle ayrılmıştır böyle biri kim bilir.

Bana göre boşanmış adam, boşanmış kadın yada bekar hepsi aynı şeyi ifade ediyor...
Teşekkürler yorum için..

Çalıştığı iş yerinde istifasını vermesini istiyor.

Ben kendimi biliyorum paramı kazanıyorum ekmeğimi yiyorum işten ayrılmayacağım.
Ayşe haklı, Ahmet istiyor diye işinden istifa etmesin.
Hani duygusal yaklaşıp mantık aramayan Ayşe’ydi? Ayşe gayet mantıklı bir kadın, arsa alan Ahmet oraya bir ev yapınca asla başka bir yerde yaşamayı kabul etmez, Ahmet sizin kuzeniniz de olsa bir erkek ve bazı erkekler buna belki Ahmet bile dahil, kadını işten çıkarıp ailesiyle aynı yerde yaşamaya ikna edene kadar her şey sanki kadının istediği gibi olacakmış gibi davranır ama dediklerini yaptırınca verdikleri tüm sözleri unuturlar.

gözü kapalı istememesinn milyon tane sebebi var ki çoğunu konuda siz yazmışsınız. Kızın işine kadar karışılıyor daha nişanlılık döneminde aileler bu tartışmanın içinde. Nişanlıyken böyle olan aile evlenince nasıl olur kim bilir. İnsallah kabul etmez bielikte oturmayı.

Bana göre boşanmış adam, boşanmış kadın yada bekar hepsi aynı şeyi ifade ediyor...
Teşekkürler yorum için..
yazdıklarınızdan kuzeninizin ne kadar toksik biri olduğu anlaşılıyor malesef. siz araya girmeyin. olay boşanmış olması değil aslında

Sen Ahmetsin veya ayşenin görümcesi falansın bence. Ahmetin kuzeniyim deme boşuna hiç inandırıcı değil şurda karşı cins kuzeninin ilişki ayrıntılarını bu kadar bilen ve en önemlisi bu kadar dert eden kaç tane kadın vardır?

Ne kadar da yanlı bir bakış açısı.

Ayrica Ayse gayet mantıklı bir kadın.
Orada bile kendisini yermeye çalışıyorsunuz bilmem farkında mısınız? Aahemt mantıklı Ayşe duygusal diye.
Sen taviz veriyorsun iş yerinde işten çık, gel tüm ailemle beraber yasa tekliflerine duygusal olduğu için mi karşı çıkıyor?
Gayet aklı başında maşallah.
Kuzene tabi olmamış, olmaz da umarım.

Bende görümce kokusu aldım bir miktar.

Şöyle ki örneğin Ahmet sorumlu müdür Ayşe'nin iş bilgisayarinin ekranina bakarken elini Ayşe nin omzuna atıp uzun uzun ekrana bakmasindan rahatsiz oluyor . (Elinin uzun uzun omzunda kalması durumundan) .. Sadece sorumlu müdür değil genel olarak o şekilde olduklarını söylüyordu . Ayşe de inkar etmiyordu. Onlar benim abim , kardeşim gibi insanlar diyordu...

Bundan rahatsiz olunmasi gerekiyorsa ayse olur. Ahmet bundan rahatsizsa, ayseyle ya da ayse gibi dusunen biriyle evlenmez.

Hem ayrani dokulmesin pasamin hem de rahati bozulmasin, olduuuu. Altindan heralde, kacirilmayacak bir firsat mi saniyor kendini?

Siz Ayse'yle ilgli neden bu kadar şey biliyorsunuz? Çok rahatsız edici onun açısından. Bütün aile oturup Ayşe'nin iş arkadaşlarıyla iletişimini mi konuşuyorsunuz? Kuzen değilsiniz hadi itiraf edin.

Ahmet Ayse'nin ikili ilişkilerinden hoşlanmıyorsa baştan evlilik yoluna girmeseydi. Evlenme teklifi ederken aklı neredeydi? Evlilik lafını duyunca ben söylerim Ayşe dinler diye düşünmüş olmalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…