sudefne gerçekten son 10-12 mesajına bakıyorum da genel olarak halin tavrın çok sertleşti gibi geliyor bana. (yanlış anlama seni tanımıyorum senin hakkında fikir sunmama kızabilirsin belki de ben öyle hissediyorum bilmiyorum) kimsenin gazına geldiğini düşünmüyorum burada insanlar gerçekten sana yardımcı olma peşinde ortaya bi konu atılınca haliyle birbirinden çok farklı yöntemler öneriliyor çünkü her insanın mizac ayrı sonuçta.
neyse canım ama bence biraz daha sakin düşünmeye çalış lütfen unutma "keskin sirke küpüne zarar" bu durum seni sadece doğru yoldan çıkarır. çünkü mantıklı hareket edemezsin. kayınvalidenle aranda geçenlerin sadece bize anlattığın kadarını biliyoruz onu sen bizden çok daha iyi tanıyorsun. o yüzden şöyle yap böyle yap demeyeceğim ama lütfen arkadaşım iş sabırla buraya kadar gelmişken (sonuçta neredeyse bir haftadır aynı evin içinde konuşmuyorsunuz; kolay değil yani) aynı sakin kafayla devam etmeni tavsiye ederim arkadaşım :))
sinirim sanırım yazdıklarıma yansıyo. istemeden sizleri kırıyorsam özür dilerim.
ama gerçekten 2 gündür hiç iyi değilim. kafa olarak beden olarak inanın çok kötüyüm.
lütfen kimse yazdıkları için kendini suçlamasın. nasıl davranmalıyım, ne yapmalıyım? doğrumu yapıyorum bilmiyorum. ama o gelip benim yanıma konuşabilirmiyiz demedikçe tekrar söylüyorum ne yazdıklarımı veririm ne de konuşurum.