Ne yapmalı nasıl davranmalıyım?

:nazar:ohh be sonunda bir tane güzel haber okudum sabah sabah çok sevindim sudefne, inş bir daha ağzınızın tadı bozulmaz.seni seven bir kocan var demek ki ne yapacağını nasıl yapacağını bilmiyor biraz. erkek işte, yontulmaya muhtaçlar,zamanla incelecekler:97::71:

Günaydın arkadaşlar,
Akşam ben eve giderken aradı açtım nerdesin dedi. yoldayım eve gidiyorum dedim. benim anahtarım yokta kapıda kaldım dedi. tamam on dk. gelicem dedim. gittim kapının önünde hiç konuşmadım açtım kapıyı girdik eve üzerimi değiştim geçtim yine salona. yine bir demet gülle geldi. çay yaptım sana dedi.
içmicem uyumak istiyorum dedim. iyi değilsin bak hasta olma sonra dedi. çiçekleri bıraktı sehpaya gitti.
kendi kendime güldüm allahım ya bana veremiyo çiçekleri bile.
neyse kahvaltılık bişeyler hazırlamış almış ekmek falan çay demlemiş. geldi tekrar hadi kalk hayır dedim. tamam o zaman çayına şeker attım iç bunu dedi öptü anlımdan gitti.
5 dk sonra tekrar geldi aldı battanyemi üztümden gel hadi içerde yat beraber tv izleyelim dedi gelmicem ben burda yatıcam dedim. aldı battanyemi yastığımı başımın altından gitti.
geldi hadi gel çok üzülüyorum ben özür dilerim kaba adamın tekiyim işte anlamıyorum inceliklerden gel sende daha fazla üzme beni dedi.
gittim bende ama bir ilgi bir alaka sormayın. tabi ben konuşmadım bişey demedim. neden böyle yapıyosun dedim. açma lütfen o konuları ben konuşmak istemiyorum daha sonra konuşalım hatamın farkındayım telafi etmem için ne yapmam gerekir inan bilmiyorum beceremiyorum.
ben seni üzmeye dayanamam, sen bu haldeyken ben rahat olmam ama başkaları gibi değilim ben böyleyim işte dedi. bende uzatmadım. barıştık.

Mutlu son :52::52::66::65::65::kkk:
Canım çok çok sevindim inan, eşin hatasını anlamış. Tebrik ederim seni. Bu adam seni seviyor belli, demek herşeyi kazmalığından yapıyordu. Sen onu yola getirdin. Bu yaptıklarından sonra küs kalmak olmazdı barışmakla iyi yapmışsın. Mutluluklar dilerim.

canım cok sevındım kocanın hatasını anlamasına yaa
oh be :9:
ıcım rahatladı kızlar yaaa
aman masallah kocana da :nazar::nazar:

Sevgili Sudefne,
konunu baştan beri takip ediyorum, böyle sona ermesine de çok sevindim.
Ancak nacizane sana birşeyler söylemek istiyorum.
Anladığım kadarıyla üç senedir evlisin. Ve üç senedir susmuşsun be güzelim. Neden bu iletişim problemi?
Eşinin gerçekten öğrenmesi gereken çok şey var? İşin çok zor. Ama şu son olay gösteriyor ki öğrenmeyecek bir insan da değil. Çaba göstermen hem de çok çaba göstermen gerek. Ama çaba gösterdikçe de karşılığını alacaksın. Küsmek asla sorunun çözümü değil. Karşındaki senin duygularını çözebilecek yeterlilikte değil. Ona herşeyi anlatacaksın, inan bir süre sonra anlatmana ihtiyacı olmadan anlayacak. Gurur tabi önemli ama herşeyde giyim kuşam gibi meselelerde gurur olmaz. Bazen işi dalgaya vur. Tabiki her işine ortak et. Sonra birbiriniz olmadan alışverişe gidemez hale geliyosunuz alışkanlık oluyor ama olsun:)
Bu arada baştan itibaren o kadar yapıcı, öyle düşünülerek yazılmış öyle olgun fikirli yorumlar okudum ki gerçekten çok ama çok duygulandım. Bir sıkıntıya düşüldüğünde sizlerin burada olması çok güzel hanımlar. Sen de Sudefne bu sayfayı açık tut ve danış bazı şeyleri.
Son kez söylüyorum herşeyi gurur yapıp susma, güzel güzel konuş eşinle. Eğer eşin çok sinirliyse olayın sıcaklığıyla değil ama daha sonra muhakkak konuş. Zamanla sana saygısı artacaktır ve sana saygısı arttıkça çok değişecektir bazı şeyler inan

Barışmak için olmadığını biliyorum ama artık evin her yükünü üstlenmeyeceğim.
herşeyde yardımını isteyeceğim. demek ki benim onu teşvik etmem gerek. bide kıyafet yada bişey alınacaksa kaynanam bilmem kim araya koymayacağım. bizzat kendisiyle gidicem ki gık diyemesin.
marketti pazardı olursa da onula halledeceğim.

Tabi cnm iste ..Böyle oucak tabi herşey denin üzerinde biraz hafiflen yahu:32::32:

çok sevindim defnecim. nasıl yola getirdin demek eşin bundan anlıycakmış. senin yönlendirmelerinle belkide daha önce düşünmediğin kadar mutlu ve huzurlu bir evliliğin olucak. maşallah :nazar:

birde şunu belirtmek istiyorum bazen topik açan insanlar hem fikir sorup hemde kendileri onaylanmayınca farklı görüşlere saygı duymayıp işi hakaret ve beddualara kadar getirebiliyor.topikte hiç kimseyle tartışmadığın halde sen sormuşsun kimseyi kırdım mı diye. demekki insan kendini heryerde gösteriyor.

çok sevindim defnecim senin adına :66:
inşallah herşey istediğin gibi olur:70::74:
allah yardımcın olsun...

annene barışıp gittiğin cooook daha iyi olmuş küsken gitseydin herşey daha kötüye gidecekti.. şimdi böyle gittiğin için kıymetin artacaktır eşin sen evde yokken evin ne kadar boş oldugunu anlayacak seni birdaha üzmemeye gayret edecektir umarım.. sen fazla arama o arasın o arayıncada gayet sıcak konus ama sen arama kırgın oldugunu bilsin bundan sonraki ilişkinizdede sakın her yükü kendin üstlenme onuda teşvik et birşeylere beraber yapın evde onunda sorumluluğu olduğunu bilsin daha sıkı sarılsın evliliğine.. ama sabredettiğin için muradına ermişin senin yasadıklarını bende yasadım burdakı arkadaslar yardımcı oldu bana bende salonda yattım esım yanıma gelmedı ama kendılıgınden barıstık biz barısınca cok mutlu oluyor ınsan o günler birdaha gelmesin inş. aynı evde konusamamak cok acı gercekten en iyi yaşayan bilir..

:nazar:ohh be sonunda bir tane güzel haber okudum sabah sabah çok sevindim sudefne, inş bir daha ağzınızın tadı bozulmaz.seni seven bir kocan var demek ki ne yapacağını nasıl yapacağını bilmiyor biraz. erkek işte, yontulmaya muhtaçlar,zamanla incelecekler:97::71:

sağol gerçekten allahım kimsenin evinin huzurunu bozmasın.
ben fark etmeden işime bile yansıttım sorularımı.
ha eşime bu konuyu açacağım konuşmadan kapatmamız doğru değil.
detaylı oturup konuşmalıyız.

Merhaba,
bi önceki konumu hatırlayanlar varsa maalesef bir kıyafet faciası daha yaşadım.
sizleri sıkmak istemem ama baya uzun anlatacağım.
kayınvalidemle bir önceki hafta sizlerin fikirleriyle gittim elbise almaya ama tamamen bana bırakmış sen ne istersen ne beğenirsen ne giymek istersen onu alıcam dedi zaten. öyle de oldu çok gezdi allahı var giydim çıkardım giydim çıkardım sonunda öğlen 2 den akşam 8 e kadar sonunda bulduuum.
ben çok beğendim oda beğendi parasına bakmadan aldı yavrum senin içine sinsin güzel ol yüzün gülsün yeter ben seni kuaförede götürürüm dedi
geldik eşim gördü elbiseyi mırın kırın etti ama bişey demedi.
üzerinden 3 gün geçti çarşamba yada perşembe evde elbiseyi giydim takılar ayakkabı deneme yapıyorum ki eşim uzanmış baktı fermuarını çekti yine ık mık ama oldumu dedim oldu dedi. bu takı oldumu oldu yani herşey tamam sorun yoktu. düğün günü sabah 8 de kalktım kuaföre gittim makyajım saçım elbisem çokta güzel oldum. geldim eve kahvaltıya oturduk eşim ve ben. başladı bu nasıl elbise de siz adam gibi bişey alamazmısınız bende nesi var allah aşkına v yaka dizlerde siyah bi elbise abiye değil sırtı göğsü kapalı sen ne istiyosun dedim. sus be dedi. bende iyi çıkarırım o zaman dedim bana laf salatası yapma çıkarırmış lafla olnuyo dedi kaltım çıkardım elbiseyi giydim etek buluz açtım ağzımı.
sen bana nişanda da aynısını yaptın bunda da amacın ne senin dedim bundan sonra düğün dernek asla senin hiç bişeyinde yokum bil ben aptalmıyım ya bir haftadır hazırlanıyorum ağlaya ağlaya gittim düğüne.

ya canim önceki konudan da merak edip duruyodum naptin diye.. demek bunlar oldu.. bence kiskanmistir da öyle yapmistir.. bazi erkekler cok acayip..arkadasim pantolon bile giyemiyo.. ama bak sonu güzel bitmis..valla cok sevindim.. kabul etmis iste kabaligini..Allah bozmassin :nazar::nazar::nazar:

Mutlu son :52::52::66::65::65::kkk:
Canım çok çok sevindim inan, eşin hatasını anlamış. Tebrik ederim seni. Bu adam seni seviyor belli, demek herşeyi kazmalığından yapıyordu. Sen onu yola getirdin. Bu yaptıklarından sonra küs kalmak olmazdı barışmakla iyi yapmışsın. Mutluluklar dilerim.

şimdi kayınvalidem aradı. her öğlen olduğu gibi ay kadın varya çatladı meraktan barışacakmıyız diye.
barıştık dedim. benim kızım yok ben ondan heves ettim de sana elbise aldım ama daha iyi kötü karışmam gidin kendiniz beğenin alın ben tövbe daha size karışmam iyi olun da ben bişey istemiyorum diyo.

çok sevindim defnecim. nasıl yola getirdin demek eşin bundan anlıycakmış. senin yönlendirmelerinle belkide daha önce düşünmediğin kadar mutlu ve huzurlu bir evliliğin olucak. maşallah :nazar:

birde şunu belirtmek istiyorum bazen topik açan insanlar hem fikir sorup hemde kendileri onaylanmayınca farklı görüşlere saygı duymayıp işi hakaret ve beddualara kadar getirebiliyor.topikte hiç kimseyle tartışmadığın halde sen sormuşsun kimseyi kırdım mı diye. demekki insan kendini heryerde gösteriyor.

scuba ne demek ya sizlerin hakkı var şuan üzerimde. zamanınızdan yüreğinizden aklınızdan beni geçirip tanımadığınız halde yardımcı olmaya çalıştınız. kul hakkıdır bu, beddua allah korusun etmem edeni de sevmem. inşallahta tartışmam kız sizin gibi güzel yürekli insanlarla tartışılırmı?
ama iyi ama kötü her kesin düşüncesine saygı duyarım. kafama yatmasa bile öyle düşünüyosa hepimiz saygı duymalıyız.

şimdi kayınvalidem aradı. her öğlen olduğu gibi ay kadın varya çatladı meraktan barışacakmıyız diye.
barıştık dedim. benim kızım yok ben ondan heves ettim de sana elbise aldım ama daha iyi kötü karışmam gidin kendiniz beğenin alın ben tövbe daha size karışmam iyi olun da ben bişey istemiyorum diyo.

iste her serde bi hayir varmis.. bu olayla aradan cikmis oldu o da artik karismaz.. cok sevindim senin adina..

Defnecim ohhh çok şükür ya Cuma da güzel bir haber. Çok sevindim inş.bir daha böyle tatsızlıklar yaşamazsıınız. Hatasını anlaması güzel ama yinede güzel bir dille konuşun derim yani üstünü örtme sıkıntılarının konuşun ki bir daha inş. gerek kalmaz hep böyle güzel geçsin günleriniz.:nazar::65:

Back