Şuan çok sinirim bozuk.
kaynanam aradı naptınız diye bişey yapmadık aynı dedim. çiçek aldığını söylemedim ama o barışmaktan yana ben tavırlı olduğum için barışmadım dedim.
oda ama kızım sen niye uzatıyosun bitsinmi evliliğiniz dedi.
bende biterse biter dedim fedakarlık yapacaksın hem sana elbise için fazla da bişey dememiş sadece surat yapmış kardeşi sizdeydi o anlattı. ablam hemen hırs yaptı çıkarttı dedi.
bende evet bana surat yaptı bi kere de düzgün bişey alın dedi bende iyi çıkartırım beğenmediysen dedim oda bana laf kalabalığı yapma dedi bende çıkarttım dedim. e sende hemen ne çıkartıyosun ne hemen sinir yapıyosun evlilik bu hafta sonu olsun ben sizi barıştırırım dedi. bende hafta sonu yokum ayrıca konuşmucam dedim. şimdi sinirleniyorum ama dedi. yemek falan yapıyomusun dedi hayır dedim açmı duruyo dedi bende çağır yesin dedim. işteyim çalışıyorum ben dedi bende kendi yapsın o zaman dedim yazık kızım dedi. sen alttan al ben yeterince aldım birazda o alsın beni ne hakkı var okadar insanın içinde küçük düşürmeye ya sizde koruyosunuz dedim. keşke hiç birbirinizi tanımasaydınız dedi bende keşke dedim. milletti kendinize güldüreceksiniz yıkacaksınız yuvanızı iyimi olacak dedi bende millet bana çok gülmüştür birazda ona gülsün dedim. al üst kattaki kadın dayak yiyo ama evinde ben onunla bir değilim dedim o can değilmi dedi kendi sorunu ya napiyim ben dedim o benim kadar fedakarmı ha hem siz niye bana illa elbise alalım diye ısrar ettiniz nişanda yaptığınız hatanızı telafi etmek için niye beni kullandınız ben elbise almaya meraklımıydım ya istemedim elbise almayı niye beni zorla götürdünüz şimdi de hep beraber yaşayalım ne yaşanacaksa dedim. iyi tamam dedi iyi dedim kapattım telefonu.
bi dın eşiyle tartışabilir küsebilir eşine kırılabilir ama ne olursa olsun akşam olduğunda yemeğini yapıp sofrasını kurmalı...sen eşinle küsünce eşin eve ekmek almıyor mu yada sen yemek yapmazsa o da bi süre sonra karşılık olarak ev ekmek almayacaktır... burada mesele ekmek değil kavga farklı yerlere gidiyor... bence sorun ne olursa olsun aldatma yalan olmadığı sürece o sofra kurulmalı... çok kırıldıysanız sofraya oturmazsınız...