Ne yapmalı nasıl davranmalıyım?

Şuan çok sinirim bozuk.
kaynanam aradı naptınız diye bişey yapmadık aynı dedim. çiçek aldığını söylemedim ama o barışmaktan yana ben tavırlı olduğum için barışmadım dedim.
oda ama kızım sen niye uzatıyosun bitsinmi evliliğiniz dedi.
bende biterse biter dedim fedakarlık yapacaksın hem sana elbise için fazla da bişey dememiş sadece surat yapmış kardeşi sizdeydi o anlattı. ablam hemen hırs yaptı çıkarttı dedi.
bende evet bana surat yaptı bi kere de düzgün bişey alın dedi bende iyi çıkartırım beğenmediysen dedim oda bana laf kalabalığı yapma dedi bende çıkarttım dedim. e sende hemen ne çıkartıyosun ne hemen sinir yapıyosun evlilik bu hafta sonu olsun ben sizi barıştırırım dedi. bende hafta sonu yokum ayrıca konuşmucam dedim. şimdi sinirleniyorum ama dedi. yemek falan yapıyomusun dedi hayır dedim açmı duruyo dedi bende çağır yesin dedim. işteyim çalışıyorum ben dedi bende kendi yapsın o zaman dedim yazık kızım dedi. sen alttan al ben yeterince aldım birazda o alsın beni ne hakkı var okadar insanın içinde küçük düşürmeye ya sizde koruyosunuz dedim. keşke hiç birbirinizi tanımasaydınız dedi bende keşke dedim. milletti kendinize güldüreceksiniz yıkacaksınız yuvanızı iyimi olacak dedi bende millet bana çok gülmüştür birazda ona gülsün dedim. al üst kattaki kadın dayak yiyo ama evinde ben onunla bir değilim dedim o can değilmi dedi kendi sorunu ya napiyim ben dedim o benim kadar fedakarmı ha hem siz niye bana illa elbise alalım diye ısrar ettiniz nişanda yaptığınız hatanızı telafi etmek için niye beni kullandınız ben elbise almaya meraklımıydım ya istemedim elbise almayı niye beni zorla götürdünüz şimdi de hep beraber yaşayalım ne yaşanacaksa dedim. iyi tamam dedi iyi dedim kapattım telefonu.

bi dın eşiyle tartışabilir küsebilir eşine kırılabilir ama ne olursa olsun akşam olduğunda yemeğini yapıp sofrasını kurmalı...sen eşinle küsünce eşin eve ekmek almıyor mu yada sen yemek yapmazsa o da bi süre sonra karşılık olarak ev ekmek almayacaktır... burada mesele ekmek değil kavga farklı yerlere gidiyor... bence sorun ne olursa olsun aldatma yalan olmadığı sürece o sofra kurulmalı... çok kırıldıysanız sofraya oturmazsınız...

Ben bekliyordum kayınvalidenden bu atağı ..ama bu kadar erken beklemiyordum

Son düzenleme:
zaten masallah dedıgımız 5 gun yasıyor bu memlekette...
neyse canım tabı dısarıdan bakılınca elle tutulur bır durum yok onlara gore..

aldatma- yok
dayak-yok
içki, kumar -yokkk

ee canım ne guzel ıste gul gıbı kocaa san
neyını begenmıyorsun dıye dusunuyorlar ıste...

adam senın karısı oldugunu unutmus ıstee...
ne demek yemek falan gırsın yapsın elı kolu tutmuyormu
daha ne kadar fedakarlık yapacaksın canım..

herkesın gorusu kendıne ama arkadaslar bu kadın zaten kocasına hızmet edıyormus adam kadına kadın gıbı davranmıyor.
arkadas burda haklı olarak tepkısını koyuyor..
yemek yapmayarak.
bıde yapsa zaten adam kendı havasında...
yemek onunde utusu hazır...

haklısın arkadım sonuna kadar hemde....

kayınvalideni çok methetmiştik ama adı üzerinde "kayınvalide"..

bir noktada oğlunun yanına dönüyor işte..

Yapmayın lütfen; yazılanları iyice okudunuz mu ? Konu sahibi kırgınlığından ve öfkesinden kayınvalidesinede çok ters konuşmuş.. Kayınvalidesinin verdiği cevaplar ise sakin geldi bana. Oda birşeyleri düzeltmeye çalışıyor, haklı olarak aranızı düzeltin diyor.

Birini çok desteklersen o gazla gider yuvasını yıkar..Bu yüzden objektif bakıp ''sende fevr, davranmamalıydın'' demiş.. Bence oğlunu tutmakla ilgisi yok..

Konu sahibi, herşeyi kafasınızda bitirmek üzeresiniz, eşinizde adım atınca , buradakı ınsanlarda tam destek verince iyice fevri davranmaya başladığınızı düşünüyorum.

Kalbinizin kırık olduğunu, ilgisizliğinizin çok farkındayım; ama oturup konuşup haletmezseniz sonrasında çok pişman olacaksınız .

Gerçekten boşanmak istiyor musunuz ? NET karar verin buna.

Yoksa böyle giderse zaten kopacak herşey..Lütfen toparlanın..Ve kendi aranızda oturup konuşun, konuşamıyorsanız lütfen ama lütfen evlilik danışmanına gidin birlikte..

Sonrasına o zaman karar verin..

Canım lütfen yanlış anlama. Sen çok çok haklısın.
Şu anki davranışların bu zamana kadar olan birikmişlerin patlaması ama konuşmadığın sürece eşin de bugüne kadar senin yanında olan kayınvaliden de sedece düğün günü olan olay yüzünden böyle davrandığını düşünecekler. Ve eşin, bak ben çiçek aldım kendimi affettirmeye çalıştım yine de afra tafra yapıyor deyip kendini aklamaya çalışacak kendince. Sen de haklıyken haksız duruma düşeceksin.
Keşke sabah çiçeğin yanına yazdığın mektubu koysaydın da eşin okusaydı. Şu an konuşacak psikolojide değilsen bence mektubu okut eşine. Konuşurken bir defa konuşmuş olursun ama eşin mektubu okudukça 10 defa konuşmuş gibi olacaksın.

konu sahibine hak vermeyenlerin yazdıklarını baştan beri okuduklarını sanmıyorum, bence defne çook çok haklı... evde ilgisiz, dışarda ilgisiz, eşini başkalarının yanında küçük düşüren, kafasına göre yaşayıp eşine değer vermeyen, kırıcı sözler sarfeden bir adamdan söz ediliyor.. bugüne kadar her görevini hakkıyla yerine getirmiş ama hiç karşılık görememiş. bir evi paylaşmak bir hayatı paylaşmak demek değildir, EKTİĞİNİ BİÇERSİN, şimdi hasat zamanı defne.. korkma 3 yılın patlamasını yaşıyorsun, içinden geldiği gibi davran kimsenin sözü, lafı önemli değil!! sen ne istiyorsun? Buna karar verdiysen devam et.. seni destekleyen herkeste zaten yanında durur. kayınvaliden ve kayınpederinde dahil, başta sana haklısın kızım diyen de annesiydi, sen gururundan taviz verme, eğer eğilirsen devam edecek, ben tabiki boşanmandan yana değilim ama böyle bir erkeğin defneyi mutlu edecek bir adama dönüşeceğinede inanmıyorum.

Şuan çok sinirim bozuk.
kaynanam aradı naptınız diye bişey yapmadık aynı dedim. çiçek aldığını söylemedim ama o barışmaktan yana ben tavırlı olduğum için barışmadım dedim.
oda ama kızım sen niye uzatıyosun bitsinmi evliliğiniz dedi.
bende biterse biter dedim fedakarlık yapacaksın hem sana elbise için fazla da bişey dememiş sadece surat yapmış kardeşi sizdeydi o anlattı. ablam hemen hırs yaptı çıkarttı dedi.
bende evet bana surat yaptı bi kere de düzgün bişey alın dedi bende iyi çıkartırım beğenmediysen dedim oda bana laf kalabalığı yapma dedi bende çıkarttım dedim. e sende hemen ne çıkartıyosun ne hemen sinir yapıyosun evlilik bu hafta sonu olsun ben sizi barıştırırım dedi. bende hafta sonu yokum ayrıca konuşmucam dedim. şimdi sinirleniyorum ama dedi. yemek falan yapıyomusun dedi hayır dedim açmı duruyo dedi bende çağır yesin dedim. işteyim çalışıyorum ben dedi bende kendi yapsın o zaman dedim yazık kızım dedi. sen alttan al ben yeterince aldım birazda o alsın beni ne hakkı var okadar insanın içinde küçük düşürmeye ya sizde koruyosunuz dedim. keşke hiç birbirinizi tanımasaydınız dedi bende keşke dedim. milletti kendinize güldüreceksiniz yıkacaksınız yuvanızı iyimi olacak dedi bende millet bana çok gülmüştür birazda ona gülsün dedim. al üst kattaki kadın dayak yiyo ama evinde ben onunla bir değilim dedim o can değilmi dedi kendi sorunu ya napiyim ben dedim o benim kadar fedakarmı ha hem siz niye bana illa elbise alalım diye ısrar ettiniz nişanda yaptığınız hatanızı telafi etmek için niye beni kullandınız ben elbise almaya meraklımıydım ya istemedim elbise almayı niye beni zorla götürdünüz şimdi de hep beraber yaşayalım ne yaşanacaksa dedim. iyi tamam dedi iyi dedim kapattım telefonu.

hadi bakalım buyur burdan yak...
bu ne şimdi... tabi aldı oğlundan aldı talimatların eteği tutuştu bidaha böyle gelini nerden bulacak...
ne kadar yüzüne gülerse gülsün işin sonunda yine oğlunu kollayacak...
niye gelinler insan evladı değilmi.. onu doğuranda senin gibi ana değilmiydi...
yazıkmış.. beter olsun dicemde kendime yakıştıramadım...

sudefne sinir oldum inan. kaynanan da artık annelikten kaynanalığa terfi etmiş gibi gözüküyor. ee onun biricik oğlu gereksiz kapris yapan sensin. :50:
yok bi de dayak yiyecektin de duracaktın, kadına bak ya.
ilgi göstermek şefkat göstermek, sevdiği kadına kadın gibi davranmak çok mu zor?
senin kocanı da yola getirmenin bir yolu vardır bence. şu anda senin yaptığını basit bir şımarıklık olarak görüyor zannımca.
güçlü dur ve makul ol. mağduru oyna bundan sonra. iki tane gülle kandıramaz belki seni ama o yazdıklarını okusun bence. ne yazdığını tam bilemiyorum tabi ama bence denemey değer.
bir de şunu merak ettim, hala aşık mısın kocana? kızgınlığın aşkının önüne mi geçti yoksa bişeyler bitiyor mu? önemli olan bu.

Kaynanalığa terfi eder tabi çünkü oğlunun aç kalmasına yüreği dayanmıyor.
eee her zaman beni yemeğe çağırıyodu ama gelin yiyin aman yapma uğraşma boşuna kızım diyodu hadi çağırsın şimdi oğlunu da.
ben yaptığım yemekler tatlılar hizmetler için bir gün kimseden aferin bugünde gerçekten güzel olmuşu duymadım. hep ehh güzel işteydi ya. varken kıymet bilmediniz yokken niye laf ediyorsunuz buyurun yapın. isteyen şımarıklık desin isteyen afra isteyen bi tarafı kalktı ki kaynanam da böyle düşünüyo şimdi ya ona kızım ben.ben güçlüyüm inanın allahtan başka kimseden zerre korkmam çekinmem.
50 tane erkeğin içine koy daha cesaretli güçlü olduğumu da ispat etmezsem neyim. mağduru oynamama gerek yok amacım kimsenin bana acıması değil kimsenin karşısında ağlayacak ta değilim.
benim herkese verecek cevabım var. ha belki bazılarınız benim olayı abarttığımı düşünebilir ama herkes farklı düşünebilir herkese de hak verebilirim kim ne yaşadığını ancak kendisi bilir.

İşte patlama-kopma noktası buna derler.

Hem erkekler hem bayanlar eşlerininin kalplerini öyle çok hor kullanıyorlar ki, kocaman bir sevgiden kocaman bir öfke oluşturuyorlar.

Sonra ''ah eskisi gibi olsak '' diye çabaya başlıyorlar, kaybettiklerini anlayınca.

..

Ben öfkenizi, kırgınlığınızı uzaktan hissedebiliyorum, inanın anlıyorum ; fakat boşansanızda boşanmasanızda ; bu öfkeyle devam ederseniz , fevri hareketlerinizden dolayı kaybeden yine siz olacaksınız..

Bari bu öfkeli anınızda aileleri çok karıştırmayın konunuza..Kimseye söz etmeyin düşündüklerinizden.

bi dın eşiyle tartışabilir küsebilir eşine kırılabilir ama ne olursa olsun akşam olduğunda yemeğini yapıp sofrasını kurmalı...sen eşinle küsünce eşin eve ekmek almıyor mu yada sen yemek yapmazsa o da bi süre sonra karşılık olarak ev ekmek almayacaktır... burada mesele ekmek değil kavga farklı yerlere gidiyor... bence sorun ne olursa olsun aldatma yalan olmadığı sürece o sofra kurulmalı... çok kırıldıysanız sofraya oturmazsınız...

senin düşüncen böyleyse ben saygı duyarım.
ama ben her akşam evime gelince markete uğrarım ne eksikse alırım, fırına uğrar ekmeğimi alırım,
eve gelip çantamı atıp direk mutfağa yemeğe koyulurum yemek bitmeden çayımızı demlerim yanına eşim ne seviyosa onu da yaparım. çayının şekerini atıp eline veririm.
sabahta onunla çıkarım evden aynı saatte eve girerim. çamaşır üt temizlik evin nesi eksik misafirmi gelecek haftanın 2-3 günü annesigilemi gidilecek ben 3 yıldır şaşmadan kurmalı saat gibi yaptım bunları. kahvaltı hazırlamaya halim kalmıyo ama mutlaka her sabah ekmek arası yaptım eşime.
ben şuan evde ne yemek yiyorum ne çay içiyorum. oda aynı ama o kendisi bişeyler atıştırıyo.
ben ekmekte yemekte değilim neyse.

zaten masallah dedıgımız 5 gun yasıyor bu memlekette...
neyse canım tabı dısarıdan bakılınca elle tutulur bır durum yok onlara gore..

aldatma- yok
dayak-yok
içki, kumar -yokkk

ee canım ne guzel ıste gul gıbı kocaa san
neyını begenmıyorsun dıye dusunuyorlar ıste...

adam senın karısı oldugunu unutmus ıstee...
ne demek yemek falan gırsın yapsın elı kolu tutmuyormu
daha ne kadar fedakarlık yapacaksın canım..

herkesın gorusu kendıne ama arkadaslar bu kadın zaten kocasına hızmet edıyormus adam kadına kadın gıbı davranmıyor.
arkadas burda haklı olarak tepkısını koyuyor..
yemek yapmayarak.
bıde yapsa zaten adam kendı havasında...
yemek onunde utusu hazır...

haklısın arkadım sonuna kadar hemde....

ben kadın olarak ona aynısını yapsam ha.
şimdi bide rolleri değişelim.
ben onu kendi akrabalarımdan birinin düğününe götürsem ama kavga edip çıksam evden sonra düğün boyunca yanına uğramasam. o benim annemin yada babamın yanında öylece oturup kalsa ha ama bakın bu tek düğün meselesi değil bu birikmiş şeylerin patlaması.
ha eşim bunun farkında belkide değil.
kaybedecek kimsenin bişeyi yok ben diyorum ya boşanmaktan yana değilim beni bıraksın demiyorum.
ama kaynanam da dahil biri karışırsa karıştığına zaten bin pişman olur.

Yapmayın lütfen; yazılanları iyice okudunuz mu ? Konu sahibi kırgınlığından ve öfkesinden kayınvalidesinede çok ters konuşmuş.. Kayınvalidesinin verdiği cevaplar ise sakin geldi bana. Oda birşeyleri düzeltmeye çalışıyor, haklı olarak aranızı düzeltin diyor.

Birini çok desteklersen o gazla gider yuvasını yıkar..Bu yüzden objektif bakıp ''sende fevr, davranmamalıydın'' demiş.. Bence oğlunu tutmakla ilgisi yok..

Konu sahibi, herşeyi kafasınızda bitirmek üzeresiniz, eşinizde adım atınca , buradakı ınsanlarda tam destek verince iyice fevri davranmaya başladığınızı düşünüyorum.

Kalbinizin kırık olduğunu, ilgisizliğinizin çok farkındayım; ama oturup konuşup haletmezseniz sonrasında çok pişman olacaksınız .

Gerçekten boşanmak istiyor musunuz ? NET karar verin buna.

Yoksa böyle giderse zaten kopacak herşey..Lütfen toparlanın..Ve kendi aranızda oturup konuşun, konuşamıyorsanız lütfen ama lütfen evlilik danışmanına gidin birlikte..

Sonrasına o zaman karar verin..

ben kayınvalidemle ters konuşmadım düne kadar oğlu için hayvan sürtsün burnu yapma diyodu.
ne oldu dört gün sonra anne yüreği yumuşadı ben el kızıyım tabi banamı acıyacak.
kendisi evde eşine mum söktürüyo. mmkünmü onun kocası ona gık desin dünyayı başına yıkar iyidir hoştur ama herkes kendi evliliğine baksın.
kimsenin gazıyla yapmıyorum bunları lütfen başkalarını zan altında bırakmayın.
öyle olsa günlerdir yaz eşine yazdıklarını ver dediklerinde yapardım.
konuş eşinle dediklerinde konuşurdum.
ben battanye altına saklanan gülle konuşacak değilim gülleri görünce napacaktım boynuna sarılacaktım dimi.
neden kendi defne gel otur şöyle bi konuşalım demiyo.
dese konuşucam ama o demedikçe ağzımı açmıcam.
neden bana bir tane msj atamıyo neden arayamıyo ha iletişimin sıfır olduğu çağdamıyız.
ben onu bu kadar kırsam emin olun gönlünü almak için dört dönerdim.
ben boşanmaktan yana değilim ama eşim bana derse böyle yürümüyo ben sıkıldım boşanalım derse herkes kendi hayatının kararını verir engel olmam.
ben onun beni sevdiğinden emin değilim. benden sıkıldı. bunları ispat etsin inanmak istiyorum ona.

konu sahibine hak vermeyenlerin yazdıklarını baştan beri okuduklarını sanmıyorum, bence defne çook çok haklı... evde ilgisiz, dışarda ilgisiz, eşini başkalarının yanında küçük düşüren, kafasına göre yaşayıp eşine değer vermeyen, kırıcı sözler sarfeden bir adamdan söz ediliyor.. bugüne kadar her görevini hakkıyla yerine getirmiş ama hiç karşılık görememiş. bir evi paylaşmak bir hayatı paylaşmak demek değildir, EKTİĞİNİ BİÇERSİN, şimdi hasat zamanı defne.. korkma 3 yılın patlamasını yaşıyorsun, içinden geldiği gibi davran kimsenin sözü, lafı önemli değil!! sen ne istiyorsun? Buna karar verdiysen devam et.. seni destekleyen herkeste zaten yanında durur. kayınvaliden ve kayınpederinde dahil, başta sana haklısın kızım diyen de annesiydi, sen gururundan taviz verme, eğer eğilirsen devam edecek, ben tabiki boşanmandan yana değilim ama böyle bir erkeğin defneyi mutlu edecek bir adama dönüşeceğinede inanmıyorum.

aynen baştan okumakla son sayfaları okumak çok farklı.
aynen boşanmasam bile aynı kısır döngü yaşanacak.

İşte patlama-kopma noktası buna derler.

Hem erkekler hem bayanlar eşlerininin kalplerini öyle çok hor kullanıyorlar ki, kocaman bir sevgiden kocaman bir öfke oluşturuyorlar.

Sonra ''ah eskisi gibi olsak '' diye çabaya başlıyorlar, kaybettiklerini anlayınca.

..

Ben öfkenizi, kırgınlığınızı uzaktan hissedebiliyorum, inanın anlıyorum ; fakat boşansanızda boşanmasanızda ; bu öfkeyle devam ederseniz , fevri hareketlerinizden dolayı kaybeden yine siz olacaksınız..

Bari bu öfkeli anınızda aileleri çok karıştırmayın konunuza..Kimseye söz etmeyin düşündüklerinizden.

benim ailemin zaten haberi yok. anlatmam bile ama onun kendi annesi herşeyin bizzat içinde olduğu için hergün merakından aramaya devam ediyo barıştınmı diye.
amacı benim oğluyla iyi olmam tamam ama en çok bunu oğlu üzülüyo aç kalıyo diye istiyo.
çünkü oğlu ben gitmeyince annesine gitmiyo.
annesi ona bu konuları açacak diye oraya adım atmıyo aramıyo oda hem benden hem oğlundan oldu.
geçmicek ya öfkemde hırsımda kızgınlığım da geçmeyecek.
ha yarın kaynanam arasın açmıyacağım kapatıcam telefonumu aramasın da.
gitsin oğluna sorsun durumları.
ne kaybedicem ne kazanmıştım ki ne kaybedicem.
inanın ben bu hayattan bana yaşatacağı zorluklardan allah korusun allah sevdiklerimi almasın onların canlarına can sağlığı versin yani ölüm olmadıkça korkmuyorum.

bazı arkadaşlarımız gaza gelme gibisinden cümleler kurmuş.. burda kimse kimseye gaz vermiyo..
herkez içten samimi bi şekilde düşüncelerini söylüyo..(en azından ben buna inanıyorum)
kimse kimseye boşan diye üstelemiyo ... hadi diyelim konu sahibi arkadaşımı gaza getirdik oda tamam kk boşan dedi hemen davayı açayım diyecek hali yok yaa.. konuyu açma sebebi bizden düşüncelerimizi öğrenmek(bi kadın gözüyle) destek görmek , yalnızlığını paylaşmak...

canımmm.. ya...
off zor bır durum ya..
ne dıyeyım valalhı..
esınde yanı ne var be kadın bu suratının halı bıle demıyormu
ya amma ınatmıs oda
vallahı ıyı dayanmıssın sen ben olsam coktan kendım derdım konusalım dıye canım..

sen sınırlenme ama sakın ol canım..
ben esının hatasını anlayacagını bılıyorum..
oda anlamıs kendını bence gul almıs ama senın ıstedıgın cıcek bocek degıl..

kadınlıgını sana farkettırmesı canım..
ben anlıyorum senı..
karısı olarak senı koluna taksın bı yere gotursun yanı bunlar ufak seyler ama .... ınsanı mutlu eden seyler ıste..

erkeklerde bızım gıbı dusunse ya neolur yanı..
canım kayınvalıdene saygıda kusur etme ya.. tamamı yazık kadına da..
sana az ıyı lafı olmadı bak. unutma.
bır anda tum koprulerı sınırle yakma

sudefne gerçekten son 10-12 mesajına bakıyorum da genel olarak halin tavrın çok sertleşti gibi geliyor bana. (yanlış anlama seni tanımıyorum senin hakkında fikir sunmama kızabilirsin belki de ben öyle hissediyorum bilmiyorum) kimsenin gazına geldiğini düşünmüyorum burada insanlar gerçekten sana yardımcı olma peşinde ortaya bi konu atılınca haliyle birbirinden çok farklı yöntemler öneriliyor çünkü her insanın mizac ayrı sonuçta.
neyse canım ama bence biraz daha sakin düşünmeye çalış lütfen unutma "keskin sirke küpüne zarar" bu durum seni sadece doğru yoldan çıkarır. çünkü mantıklı hareket edemezsin. kayınvalidenle aranda geçenlerin sadece bize anlattığın kadarını biliyoruz onu sen bizden çok daha iyi tanıyorsun. o yüzden şöyle yap böyle yap demeyeceğim ama lütfen arkadaşım iş sabırla buraya kadar gelmişken (sonuçta neredeyse bir haftadır aynı evin içinde konuşmuyorsunuz; kolay değil yani) aynı sakin kafayla devam etmeni tavsiye ederim arkadaşım :))

peki sen neden yemek yemiyorsun? cayini icmiyorsun aksamlari?
ben sana hak veriyorum
burdaki amac hak verip vermemek yada gaza getirmek degil tabiiki
paylasmak..
ben olsam soyle yapardim diye baslarsam ic acici olmazda :)

gereken saygiyi gostermissin yuvan icin
hatta kayivalidenin ve esinin sozune bakarak
kendini belirli kaliplara dahi sokmussun
ama herseyin bir karsiligi olmali degilmi

sorun aksam yemek yapmamanda degil
iletisime gecmek istemeyen esin
oturup senin yemeklerini yemeside beklenemez zaten
o demet guller umulmadik zamanlarda verilseydi keske
karsiliksiz sadece yuzun tebessum etsin diye
oylesine bir ictenlikle verilseydi
ama bir kadini belirli kaliplara soktuktan sonra
koluna takmayi ayip gordukten sonra
samar cocugu gibi azarladiktan sonra
incitikten sonra
bir tesekkuru bir sohbeti cok gordukten sonra
pirlantalar alindi ne fayda?

bir kadin bir cicege tav olur dogru amaaa
karsidakinin samimiyetine inandigi surece

o konusmadigi muddetce konusmayacaksin belli
kayinvalidene fazla sert cikisma derim
goruyorsun ters tepiyo
utusunu yapma kizim diyen kadin
yazik oglum ac kaliyor diyebiliyor
nede olsa tum kabaliklarina ragmen o onun oglu
adaletli davranmasini bekleyemeyiz
o kendince ara bulmaya calisiyor
beterini onlemek istiyor acizane

karar sana ait ve bir kadin olarak
hak veriyorum sana..

yalniz bir evde ac kalmanin anlami yok guzel arkadasim

Bakalım bugün ne olacak.
sabah anahtarını almadı üzerine ya eve gelmeyecek yada geç gelecek.
ha bende onun hata yapmasını istemem tabiki. evlilikte insanları birbirinden soğutacak şeyler olur.
hergün kavga etsek ben hep surat yapan hiç birşeyden memnun olmayan biri olsam tamam oda bana öyle davransın. ha tek taraflı dinleyince insan dinlediğine hak veriyo eşiminde belki benle ilgili sıkıntıları var olamaz demiyorum ben 4x4 lük bir kadın mutlaka değilim. benimde onun hoşuna gitmeyen davranışlarım mutlaka vardır. allah sonumuzu hayır etsin.

Bakalım bugün ne olacak.
sabah anahtarını almadı üzerine ya eve gelmeyecek yada geç gelecek.
ha bende onun hata yapmasını istemem tabiki. evlilikte insanları birbirinden soğutacak şeyler olur.
hergün kavga etsek ben hep surat yapan hiç birşeyden memnun olmayan biri olsam tamam oda bana öyle davransın. ha tek taraflı dinleyince insan dinlediğine hak veriyo eşiminde belki benle ilgili sıkıntıları var olamaz demiyorum ben 4x4 lük bir kadın mutlaka değilim. benimde onun hoşuna gitmeyen davranışlarım mutlaka vardır. allah sonumuzu hayır etsin.

doğru söylüyosun kimse dört dörtlük olmaz kimsede böyle bi beklenti içine giremez bence çünkü insanız... hata yapmak yanlış yapmak yaradılışımızda var..
önemli olan bu hatalarda ders çıkarabilmek aynı şeyleri tekrarlamamak...

Back