- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
ah ah lilypos benim evin anahtarı kaynanada,kayınpederde,kaynımda herkeste var.
bu bambaşka bir konu.
ben eşimle evet şuan iyim hatta okadar pişman ve okadar ilgili ki anlatamam.
bende zaten ne açtım okonuları ne bişey ama kaynanam maalesef kapatamıyor.
2 hafat oldu düğün olalı biz daha ilk defa dün gittik hala aynı konu daraltıyo beni ya. kırmak istemiyorum ama zor sabrediyorum.
ben yokken eve gelme olayına gelince ben varkende gelirler ben hep kapının anahtarını arka yüzüne takarım. ama her seferinde bakarım kapı kayınpederim taarfından zorlanıyo takmış diğer yüzden anahtarı açmaya çalışıyo açıyorum kapıyı yav ne takıyon anahtarı üstüne diye bide fırça yiyorum e belki banyodayım belki başka bişey yapıyoz be adam illa görmek mi istiyosunuz.
ben anahtarları gizlice çalıp hepsininkini tek tek kaybettiğim halde usanmadan çıkartıyolar anahtarımı.
napim ne diyim dediğim zaman ne olaylar oldu.
ya adam gelip ben evde yokum işteyim evi dolaşıyo bakıyo yatağım açık girip topluyo sana ne ya.
defne bu anahtar işini hiç sevmem ben. ne demek ya belki sen duştasın, afedersin ağda yapıyosun, müsait değilsin... görgüsüzlüğün daniskası olmuş. iyi katlanıyorsun sen bence, insanın kendi annesi bile olsa o şekilde girmemeli evine. anahtar sorununu çözemez misin eşinle? pat diye geliyorlar beni duşta yakalıyorlar utanıyorum desen:44: haneye tecavüz diye bişey var, polis çağırsan haklısın yani.