Ne yapmalı nasıl davranmalıyım?

ah ah lilypos benim evin anahtarı kaynanada,kayınpederde,kaynımda herkeste var.
bu bambaşka bir konu.
ben eşimle evet şuan iyim hatta okadar pişman ve okadar ilgili ki anlatamam.
bende zaten ne açtım okonuları ne bişey ama kaynanam maalesef kapatamıyor.
2 hafat oldu düğün olalı biz daha ilk defa dün gittik hala aynı konu daraltıyo beni ya. kırmak istemiyorum ama zor sabrediyorum.
ben yokken eve gelme olayına gelince ben varkende gelirler ben hep kapının anahtarını arka yüzüne takarım. ama her seferinde bakarım kapı kayınpederim taarfından zorlanıyo takmış diğer yüzden anahtarı açmaya çalışıyo açıyorum kapıyı yav ne takıyon anahtarı üstüne diye bide fırça yiyorum e belki banyodayım belki başka bişey yapıyoz be adam illa görmek mi istiyosunuz.
ben anahtarları gizlice çalıp hepsininkini tek tek kaybettiğim halde usanmadan çıkartıyolar anahtarımı.
napim ne diyim dediğim zaman ne olaylar oldu.
ya adam gelip ben evde yokum işteyim evi dolaşıyo bakıyo yatağım açık girip topluyo sana ne ya.:17:

defne bu anahtar işini hiç sevmem ben. ne demek ya belki sen duştasın, afedersin ağda yapıyosun, müsait değilsin... görgüsüzlüğün daniskası olmuş. iyi katlanıyorsun sen bence, insanın kendi annesi bile olsa o şekilde girmemeli evine. anahtar sorununu çözemez misin eşinle? pat diye geliyorlar beni duşta yakalıyorlar utanıyorum desen:44: haneye tecavüz diye bişey var, polis çağırsan haklısın yani.

merhaba canım
esının pısman olduguna cok sevındım vallahı olsun tabııı :9:
am asu anahtar konusu cok sacma ya
lilypos a katılıyorum musaıt olmayabılırsın dusta olabılırsın
onu bunu bırak ben kendı evıme anahtarımla gırerım onlara ne oluyor yahu allah allah sınır oldum bak sımdı :47:
bazı dengesızler boyle malesef esınle konus canım guzel bır dılle anlat utanıyorum falan de
arka cıkacaktır sana bence :34:
hadı bakalım esınle sana mutluluklar canımmm

aslında senın bunlara cok guzel bı ders vermen gerekıyor ama işte benım aklımdan gecenede medenı cesaret ıster bı gun bunların yıne sana geldıklerını hıssettıgın anda evın ıcınde ya bornozla yada gecelık ustunde sabahlıkla dolaş yada esınle sankı hıc kapının sesını duymamıs gıbı yaparak salonda hafıften bı yakınlaş onlarda ustune gelmıs gıbı olsun sen hıc bozuntuya verme ve o anda patla kendı evımde kendı namahremımı yasayamıyacam ne bu rezalet gıbısınden sankı onlara o sekılde gorunmekden acayıp sınırlenmıs gıbı yap anca aklını kullanarak bunların bu huyundan vazgecırebılırsın yoksa gulum bunlar senden o yuzu almıslar hıc vazgecmezler sankı dingorun ahırına gırıyon hösttt yanı bıde ne arkadan kapatıyon dıye azar cekıyorlar ha yok yok guzelım senın bunlara sıkı bı ders vermen gerekıyor bu akdarada pes yanı
yada bbunun ıcın esınıde ıkna edecenkı anahtarı vermeyecek onlara.. esınede dekı ben evde agda yapacam yada yazın sortla dolanacam yada banyo yapacam mıllletın boyle dalıpda benı ole gormelerını ıstemıyorum de degıstır evın kılıdıni bunada laf edecek olurlarsada sende lafını sok gitsin hıc acıma

Yeni bir konu açmak istemedim.
ama gerçekten çok sinirim bozuk akşam kaynanama gittik.
üst katta bi komşusu var oda gel kahve içelim dedi ki 3 seneme girdim evleneli ilk defa tamam diyip gittim. neyse başladı anlatmaya ay düğünde neler olmuş eşin elbiseni çıkarttırmış.
orda sevmediğin kıza varmış. falan ne diyim bişey demedim kızcağza ama bizim neyimiz varsa yoksa bu her konu hakkında baktım bilgi sahibi. yani anlayacağınız kaynanam evinde ve bizim evimizde ne varsa hepsini bunlara anlatıyor. napıcam ben ya gerçekten ben çok kötü oldum ben mi abartıyorum.
pazar günü beni aradı evde değilimannemdeyim dedim kaynanama hemen kayınpederimi almış benim eve gitmiş sen yoksun gittik evi dolaştık geldik diyo.

nasıl yani? dedim okuyunca... ne demek sen yokken özellikle gidip evi dolaşmak???!!!
senin özelini millete anlatması ayrı bir hata zaten de...

bir de anahtar tüm sülalede varmış, devremülk mü arkadaşım senin evin???!!!
onların evlerinin anahtarı var mı herkeste?

defne bu anahtar işini hiç sevmem ben. ne demek ya belki sen duştasın, afedersin ağda yapıyosun, müsait değilsin... görgüsüzlüğün daniskası olmuş. iyi katlanıyorsun sen bence, insanın kendi annesi bile olsa o şekilde girmemeli evine. anahtar sorununu çözemez misin eşinle? pat diye geliyorlar beni duşta yakalıyorlar utanıyorum desen:44: haneye tecavüz diye bişey var, polis çağırsan haklısın yani.

sorma nişanlıydık ilk kirada oturduk biz ben vermicem anahtarı dedim eşim vercen girdik birbirimize üstüne annesi gelmişti toptan girmiştik birbirimize yüzükler atılmıştı falan.
o olaydan sonra ne oldu utanmadan yine anahtarı aldılar.
ya tamam oğullarının evi diyorum az anlayışlı olmaya çalışıyorum ama neresinden tutarsam elimde kalıyo. ha şimdi evlerimizin arası bir minibüs oldu ama arabaları var ya canları sıkılınca bakalım evde ne var ne yok diyolar. afedersin b... var.
kaynanam bide çalışmasam hergün giderim senin eve yoklarım toparlarım diyo.
buna da şükür diyorum evlendik eve geliyorum anam kirlide bir tane çamaşır yok kaynanam toplamış donlarıma kadar kendi evine yıkamaya götürmüş.
en son bi patladım bıraktı bu huyunu. ama anahtar alma olayım yaş. bir oğlu var bakalım diğer gelin nasıl olacak. eve geliyorum herşeyin yeri değişmiş kendi kafasına göre ayarlıyo evi offf offf.

aslında senın bunlara cok guzel bı ders vermen gerekıyor ama işte benım aklımdan gecenede medenı cesaret ıster bı gun bunların yıne sana geldıklerını hıssettıgın anda evın ıcınde ya bornozla yada gecelık ustunde sabahlıkla dolaş yada esınle sankı hıc kapının sesını duymamıs gıbı yaparak salonda hafıften bı yakınlaş onlarda ustune gelmıs gıbı olsun sen hıc bozuntuya verme ve o anda patla kendı evımde kendı namahremımı yasayamıyacam ne bu rezalet gıbısınden sankı onlara o sekılde gorunmekden acayıp sınırlenmıs gıbı yap anca aklını kullanarak bunların bu huyundan vazgecırebılırsın yoksa gulum bunlar senden o yuzu almıslar hıc vazgecmezler sankı dingorun ahırına gırıyon hösttt yanı bıde ne arkadan kapatıyon dıye azar cekıyorlar ha yok yok guzelım senın bunlara sıkı bı ders vermen gerekıyor bu akdarada pes yanı
yada bbunun ıcın esınıde ıkna edecenkı anahtarı vermeyecek onlara.. esınede dekı ben evde agda yapacam yada yazın sortla dolanacam yada banyo yapacam mıllletın boyle dalıpda benı ole gormelerını ıstemıyorum de degıstır evın kılıdıni bunada laf edecek olurlarsada sende lafını sok gitsin hıc acıma

aman anlayış yok ya. kaynım okuyo gelince kendi evine uğramaz hep bizde ha severim bana zararı yok kardeşim nasılsa. ama hani bazen daralıyorum. uzanamıyorum kalkamıyorum.
yatağını falan derler toplar ama oda anahtarıyla hiç saat falan fark etmeden girip çıkar.
banyoya giriyorum utanıyorum ama onlar utanmıyo. napiyim yıkanmıyacak değilim ya onlar utanmıyo ama bacaklarımı alıcam makine sesi çıkacak diye ben utanıyorum ama napim yapıyorum işte.

nasıl yani? dedim okuyunca... ne demek sen yokken özellikle gidip evi dolaşmak???!!!
senin özelini millete anlatması ayrı bir hata zaten de...

bir de anahtar tüm sülalede varmış, devremülk mü arkadaşım senin evin???!!!
onların evlerinin anahtarı var mı herkeste?

kaynanam bütün dolapları döküyo kendi kafasına göre katlıyo hatta iççamaşırlarıma kadar.
ki özelim ya ne işin var orda ama merak işte bi daha gelip yapmadı nasıl donlarım merakından tövbe ya
aslında konu anahtar değildi ona döndü. bu akşam gidicem tekrar dicem neden kadına anlatıyosun evin sırrını. bakalım ne dicek.

şaka gibi,baska soz denemez bu tiplere.. 1 hafta kaynanam kaynatam kayınlarım bende kaldılarda gıttıklerı gun kendı annemle gırmısler sadece yatak odama .. oda temızlık ıcın.. yoksa yırtarım dagları engınlere sıgmam tasarım..ne bende ne aılem de boyle seyler hıc duymadık yasamadık.. olakı oldu kıyamete hazır olun..ınsanda az yüz olur ya ne utanmazlarmıs..:47:bunlara ben gıbı gelın lazım ..

kocaman bi yuuuh çekmek istiyorum kuzen falan yok mu onlara da anahtar çıkarsınlar insanda az anlayış olur

kocaman bi yuuuh çekmek istiyorum kuzen falan yok mu onlara da anahtar çıkarsınlar insanda az anlayış olur

kuzen dedin aklıma geldi. Bi gün biz eşimle köye gittik.
neyse ertesi gün kaynanam aradı görümcesinin bi kızı var geldi oturmaya aldım kızı senin eve gittik temizlik yaptık dedi. bende kimle ya ama anne ne işi var benim evim belki çok pis hiç çekinmedin mi kız gidip ötede beride laf edecek diye. amaaan sende ne var ben süpürdüm o sildi diyo iyide kim gelecek niye bu temizlik dedim olsun pis kalmasın diyo.

kuzen dedin aklıma geldi. Bi gün biz eşimle köye gittik.
neyse ertesi gün kaynanam aradı görümcesinin bi kızı var geldi oturmaya aldım kızı senin eve gittik temizlik yaptık dedi. bende kimle ya ama anne ne işi var benim evim belki çok pis hiç çekinmedin mi kız gidip ötede beride laf edecek diye. amaaan sende ne var ben süpürdüm o sildi diyo iyide kim gelecek niye bu temizlik dedim olsun pis kalmasın diyo.

kaynananız şaka gibi yaaa nasıl olsa oğlumuzun evi die rahat davranıyolar taviz vermeyin dicem ama anlayacak tip de değil Allah yardmcnz olsun

şaşkınlık içindeyim defnecim. nasıl başa çıkılır çok tuhaf bir aileymiş. ben beceremem kırmadan söylemeyi. belki arkadaşlardan güzel bir fikir çıkar.

şu bi gerçek bensiz daha mutlu.
ben dün yatağımı ayırdım konuşmuyorum da ne yemek ne bişey başka odaya geçtim kapımı örttüm geldiğini duydum ama asla çıkmadım ordan.
çıkmıcam da. annesi çok ağladı çok üzüldü ben inanılmaz küçük düştüm ya sap gibi kaldım.
ama annesine söyledim hepsini ben hep içime attım yaptıklarını büyütmedim aman huzurumuz bozulmasın olsun dedim. ama o beni hep bu duruma koyuyo bir hafta sonra yanaşıyo bende barışıyodum. şimdi yatmıcam aynı yatakta bakalım nasıl barışacak ki ben affetmek istemiyorum çok kırgınım.

hatırlıyorum sizi .aynı olay daha öncede yaşanmıştı eşiniz aynı tavırları sergilemişti.
olayın başı aynı sonununda tıpkı önceki yaşananlarla aynı olabileceğini kestirip o düğüne gitmemeliydiniz...
hem tavrınızı koymş olurdunuz hemde küçük düşmemiş olurdunuz.

kaynananız şaka gibi yaaa nasıl olsa oğlumuzun evi die rahat davranıyolar taviz vermeyin dicem ama anlayacak tip de değil Allah yardmcnz olsun

yok asla anlamaz bir şeyi elli kere söyle o nasıl işine geliyorsa öyle yapar.
ben böyleyim naptım ki aman tamam karışmam ben der ertesi gün aynı eskiden çok takıyodum şimdi fazla müdahale etmiyo arada gelip onun demesiyle yokluyo. ben bi yoklucam görecek.:4:

Back