sudefne iki gündür tüm yazılanları sindire sindire okudum. senin ve evliliğin adına çok üzüldüm. ve okurken şunu farkettim senin eşin ve ailesine yaptığın hareketleri okurken kendimi okur gibi oldum. bu bakımdan seninle birebir aynı durumdayız. ben de senin kadar çok titrerim eşimin üzerine çalışan biri olmama rağmen hayatta yardımı dokunmaz ben de istemem.
eşime gelince senin eşinden sadece 1 adım geride diyebilirim. eğer bunu derecelendirme fırsatı olsaydı senin eşinden 1 tık altta derdim.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
( o yüzden öncelikle kendi adıma bazı dersler aldım biraz daha kendimi çekmeye karar verdim bir kez daha çok net olarak anladım ki (özür dileyerek söylüyorum ama "deveyi diken, insanı ........ ala olurmuş" ).
sana naçizane bir fikir vermem gerekirse bence o son olan gül konusundaki tavrına hayran kaldım. sakın duruşundan taviz verme, evlenmek evet tam da senin dediğin gibi "sıcak bir yuva ve paylaşım"
ama asıl önemli olan bence iki kişinin de aynı anda bunu düşünüyor olması. sen eşinle bu frekansı yakalayamamışsın bu çok açık. lütfen kendi değerini bil arkadaşım, bu dünyaya bir kere geliyoruz. evet fedekarlık önemli yuva kolay kurulmuyor ama bir kadın (aklı başında bir kadın) evliliği kafasında bitirmişse bunun haklı sebepleri olduğu da muhakkak. ben sana kesinlikle boşan demem. sadece senin yazdıklarından biz ne dersek diyelim bu evlililiği bitireceğini hissettiğim için yukarıdaki şeyleri yazdım.
bence madem eşinin ailesi de senin yanında. eğer işyerinde problem olmazsa tek başına bu hafta sonu şehir dışına çık (annene gideceğini yazmışsın ama eğer haber vermediysen hiç gitme oraya şimdi yanlarına gidersen ister istemez bir şeylerden bahsedeceksin ve bu aşamada bence hoş olmaz bu).
iki gün sadece kendini dinle gerekirse al bir kağıt önüne nişandan başlayarak aklına gelen eksi ve artı en ufak olayları yaz. inan insanın aklına gelmesiyle kağıtta gözünün olması mantıklı dşünmek adına çok farklı. eşine tabiki şehir dışına gideceğini söyle ev terketmiş gibi alıp valizini çıkma bence. sen bu ana kadar sonuna kadar haklıydın. işin bu noktasında haklıyken haksız duruma düşme bence (çünkü yarın bir tartışmada eşin sadece aldı başını gitti der ).
dündüğünde artık daha net görürsün herşeyi. o zaman ister eşinle konuş ister onun ailesini de konuşmaya dahil et. ve bence öyle yada böyle bi sonuca bağlı arkadaşım; çünkü biliyorum ve yaşıyorum ki kararsızlık insanı daha çok hırpalıyor (ne demişler "en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir").
bayağı da yazdım hani :)) ne de olsa iki günlük doldu tabi içimde :))
Allah yardımcın olsun arkadaşım; dualarım seninle...