kendinizle nasıl çelişiyorsunuz şimdi. ben okuduğumu yazdım. bakın orada yazmışsınız. adamın çocuğundan bahsetmesinden nefret ettiğinizi, beyninizin döndüğünü... ben mi uydurdum bunları... ya sabırklava:....engellemiyorsunuz da adamın onu özledim demesinden bile nefret duyuyorsunuz.. daha da kötü. bundan nefret duyan adamla çocuğunu görüştürür mü. mantığımızı çalıştıralım bir. ..anlayış . evet. ben anlayışlıyım. ama siz. .. yazınızı bir daha okuyun ve bana anlayışlı olduğunuzu tekrar söyleyin.... ....
anlamıyorum.görüşsün ama özleminden bahsetmesin. nasıl olacak o... adam sizinle evlenince hiç mi bahsetmeyecek kızından:1shok:bu durumda evlendiğinizde kızıda evee getirmeyecek... ne olur ne olmaz çünkü eski eşini hatırlar kızına baktığında.SİZLER ANLAYIŞLI GÖZÜKÜRKEN VERDİĞİNİZ CEVAPLARA BAKIN BENİM DEMEK İSTEDİĞİM ŞEY O DEĞİL.DİKKAT EDİN GÖRÜŞMESİNİ İSTEMİYORUM ENGELLİYORUMDİYE BİR KELİMEMİ GEÇTİ.O GÖRÜŞŞÜN AMA BAHSETMESİN.BELİRTMESİN ÖZLEMİNDEN.OTOMATIK ESKİ EŞİNİN İSMİ GEÇİYOR OLAY BAŞKA YERLERE GELİYOR.VE BİRDEN 3 KİŞİ HAYATI YAŞIYORZ.YOKSA MASUM BİR ÇOCUKLA NE MÜCADELEM OLUR.AMA SİZLER OOOOOOO
VURUN KAHPEYE DEMİŞİNİZ DİREKT..
İNANIN ÜZÜLDÜM...kaydirigubbakcemile
(BAZI BAYANLARIN BENİ ANLAYIP BENİ RAHATLATAN CEVAPLARI İÇİN TEŞEKKÜRLER)a.s.
dilim kopsaydıda ben sıfır km demeseydim.ama anlattığım şey ona çıkıyor.demek istediğim şey şimdi ben bu adam çocuklu diye bırakıp
hiç evlenmemiş.düğün yaşamamış.damat olmamış.bir eşi olmamış.ve bundan çocuğu olmamış biriylemi evlensem mi demem gerekti.ben argo tabirini kullandım.tamam 0 km silin acıklamasını dikkate alın o zman.
seni anlıyorum sanırsam yani burda içte bir kötülük yok kızından bahsetmesi seni huzursuz ediyor belki bilinç altı bir sevgisini bölmesi sebepli kızına karşı bir kıskançlıkta diyebiliriz.. Ilerisi kötü olur diyemem bence kızıyla biraz yakınlaşman yeterli olur yani sende gör yakın ola tabi okişi seviyor ve ayrılmayı düşünmüyorsan ha dört dörtlük bi sevgimde yok diyorsan daha kafana uygun birisinide bulabilriisn ama bahsettiğin bu sorun bence çokta büyük değil.. Deidğim gibi açıksözlü bi şekilde hislerini belirtmissin ve garip yorumlar gelmiş bende onlara hayret ettim sanırsam yanlış algılamışlar olayı her neyse bu huzursuzluk kızıyla yakın olursan tanırsan geçer diye düşünüyorum empati yap yani ya sen olsaydın kızı olan?
Arkadaşlar sizce bu adamı bırakıp 0 el mi alsam ,ki var.ama sevmiyorum.mantık evliliğiolur.
bence bunu sevgiline sor
de ki elimde bir tane de sıfır kilometre tutuyorum haberin olsun
ne yapsam hanginizle evlensem filan de
Arkadaşlar sizce bu adamı bırakıp 0 el mi alsam ,ki var.ama sevmiyorum.mantık evliliğiolur.
bence bunu sevgiline sor
de ki elimde bir tane de sıfır kilometre tutuyorum haberin olsun
ne yapsam hanginizle evlensem filan de
yahu cidden yargıcı girmisisniz olaya sizde ama yaa ben sinir oldum şimdi öncelikle gayet normal bir ata sözü vardır bir kızı bin kişi ister bir kişi alır benimde canım kadar sevdiğim bir sevgilim var başkasına asla bakmam ama çevremde benimle ilgilenen ahtta hiç oralı olmadığım halde evlilik teklifinde bulunan insanlar var ve ve bu arkadaşın demek istediği sevdiği insanda olumsuz bir yön gördüğü için eğer olmassa bu tarzlı düşünmem beni isteyen başka biriyle evlenmem olurmu anlayışı ve siz bunu alıp nerelere götürüyorsunuz ya uslubü farklı olabilir bende geçen bir konuda erkekler 0 km kız ister başkalarının canını yakıp dedim ve kimse buna tepki vermedi burdada kullanılmış bir mecazi anlam ne var bunda... oda konuyu özet geçmek için yani evlenmemiş çocuksuz yerine sıfır denmiş biraz espirilice.. neden abartılıo
ben iki sene psikoloji okudum bu arkadaş yardım istemiş gelin beni yargılayın fırçalayın dememiş neyaptığınızın farkındamısınız sizinki yardımdan ziyade stres atma bir insanın sorunu üzerinden
evet anlıyorum ve dediğim gibi kızı hiç tanımıyorsun anladığım kadarıyla ve sevgisini paylaştığını düşünüyordun buda gayet normal bunu herkez hissedebilirdi.. Ve seviyorsan o kişiyi çocuğu tanımanda fayda var anenden babadan ziyada yetim bakış açısıyla değerlendir.. Ve sevgilinin çocuğu onsa sevgisi tabiki olucak ama sana olan sevgiside daha farklı bir sevgi bunu unutma yani ikisi birbirne karışmaz biri diğerini azaltmaz.. Burda olay senin kendi içinde bunu kabuletmen.. çocuğundan her bahsettiğinde gözünün önüne bir kız çocuğu getir babasız..
öle kötü zalim insanlar varki.bir kadının ilk eşinden oğlu var..ve kadın aneme anlatırken duymuştum çok evvel..adam kadına bu çocuğa dayanamıyorum her gördüğümde eski kocana nasıl verdiğin geliyor aklıma demiş adam .ne kadarağır dimi kadın için..
Işte benim yaşadığım olayda kızdan bahsetmesi özlediğini demesi değil..
Sürekli eski eşinin adı geçmesi..ismini o koymuştu ama ben onu demicem sende deme..böle şeyler...
Ama konu konudan çıktı bazı bayan arkadaşların söylediği sözler
güvenimi inancımı kırdı..siz haric..hayret siz nie aşalamadınız ki sucluda olunsa bir çözüm önerilir
yahu cidden yargıcı girmisisniz olaya sizde ama yaa ben sinir oldum şimdi öncelikle gayet normal bir ata sözü vardır bir kızı bin kişi ister bir kişi alır benimde canım kadar sevdiğim bir sevgilim var başkasına asla bakmam ama çevremde benimle ilgilenen ahtta hiç oralı olmadığım halde evlilik teklifinde bulunan insanlar var ve ve bu arkadaşın demek istediği sevdiği insanda olumsuz bir yön gördüğü için eğer olmassa bu tarzlı düşünmem beni isteyen başka biriyle evlenmem olurmu anlayışı ve siz bunu alıp nerelere götürüyorsunuz ya uslubü farklı olabilir bende geçen bir konuda erkekler 0 km kız ister başkalarının canını yakıp dedim ve kimse buna tepki vermedi burdada kullanılmış bir mecazi anlam ne var bunda... oda konuyu özet geçmek için yani evlenmemiş çocuksuz yerine sıfır denmiş biraz espirilice.. neden abartılıo
ben iki sene psikoloji okudum bu arkadaş yardım istemiş gelin beni yargılayın fırçalayın dememiş neyaptığınızın farkındamısınız sizinki yardımdan ziyade stres atma bir insanın sorunu üzerinden
YEMİN EDERİM BROVA SİZE...YA BEN KONUMU UNUTTUM..RESMEN KALBİME AGRILAR SAPLANDI BEN NE İSTEDİM İNSANLAR NE YAPIYOR.NE OLYOR BU BAYANLARA..NE KÖTÜ SÖZLER ÜVEY ANNE KÖTÜ ANNE.BİRDEN DAHA EVLENMEDEN O MODA GİRDİM..ŞİMDİ GÖNÜLLÜ BAKTIĞIMIZ ÇOCUĞA BİLE OF DİYEMEM BU LAFLARDAN..AMA İNANIN ÇOK KRILDIM..
AMA SİZ ANLADINIZ YA 0 KM Yİ YA O BANA YETERR..(ŞU DEMEK İSTEDİM BÖLE SIKINTI CEKCEĞİME MECAZ ANLAMINDA 0 KM Mİ ALAYIM.VE BUNUN ACIKLAMASINIDA YAPTIM NE ANLAMDA DEDİĞİMİN..)
TŞKLER SİZE ÇOKKKKKKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?