- Konu Sahibi Hazal zamani
-
cnm bunun sıfırı şu kadar kilometresi yok.evlenip ayrılmış üstelik birde çocuğu olan bir adamı taşımak kolay değil.sendede o potansiyel yok gibi görünüyor olgun davranmak yerine bir lokmacık çocuğumu kıskanıyorsunuz.seviyorsanız.evladını evladınız gibi göreceksiniz.onun yeri ayrı sizin yeriniz ayrı.bence iyi düşünün.pek uygun görmedim bu evliliği ben.
Arkadaşlar benim evlenmeye düşündüğüm bir erkek arkadaşımvar..
Fakatkafamı karıştıran ve midemi ağrıtan bir olayla karşı karşıyayım.
Erkek arkadaşımın önceki evlilğinden bir kızı var.kız eşinde.kızınıda ara sıra özlüyor.3 ayda bir görüyor.ama bazen bana kızım aklıma falan geldi dediğinde beynim dönüyor.rahatsız oluyorum ve bahsetmesinden nefret ediyorum.
Arkadaşlar sizce bu adamı bırakıp 0 el mi alsam ,ki var.ama sevmiyorum.mantık evliliğiolur.
Bu insanada çok alıştım.bırakmakta zor olur ama bu şekil çok kavga ederiz gibi geliyor.
Siz olsanız ne yapardınız?
Teşekkürler....
Erkek arkadaşımın önceki evlilğinden bir kızı var.kız eşinde.kızınıda ara sıra özlüyor.3 ayda bir görüyor.ama bazen bana kızım aklıma falan geldi dediğinde beynim dönüyor.rahatsız oluyorum ve bahsetmesinden nefret ediyorum.
Arkadaşlar sizce bu adamı bırakıp 0 el mi alsam ,ki var.ama sevmiyorum.mantık evliliğiolur.
Bu insanada çok alıştım.bırakmakta zor olur ama bu şekil çok kavga ederiz gibi geliyor.
Teşekkürler....
Teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?