Size yerleşeceğim ben babanıza katlanamıyorum dedi. Oğlumsun bana bakmak zorundasın dedi. Beni tehdit etti bana da kardeşine de bakmak zorunda diye.
Bana eşime dünyaya gelmemiş bebeğimize beddualar etti
Çok teşekkür ederim. Şu an yaptığımız o zaten. Ama iki gün sonra yine bizim başımıza patlayacak. İkisi de eşimin sihirli bir değnek çıkartıp hayatlarına dokunmasını istiyor. Bir de ipleri gerdiklerinde o kadar çirkinleşiyor ki durum. İki önceki kavgalarında kv kpyi sokağa atmıştı. Birkaç hafta kp sokakta yaşadım demişti. Doğru mu değil mi kimse bilmiyor.Öncelikle bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun.
Ne siz kendinizi üzün,ne de eşiniz üzülsün.
Kesinlikle kayınvalidenizi yanınıza almayın.
Kv.kp.boşanmazlar,ayrıca boşanırlarsa da onların tercihi,sonuçlarına katlansınlar.
Tavrınız belli olsun,hiç karışmayın yoksa başınız
daha da ağrıyacak.
Eşiniz de anne babasını kendi hallerine bıraksın.
Bazı aileler-eşler kaostan, huzursuzluktan beslenirler.
Sizinkilerin boyutunda olmasa da benim annem-babam da kvm-kpm de eşleriyle geçinmemiyorlar.
Annem de kvm de her görüşmemizde babaları kötüleyip dert yanarlar.
Babam arkasından konuşmaya tenezzül etmez bizim yanımızda tartışıp üzer annemi.
İki gün sonra bakarsın iyi olmuşlar yıllardır aynı kısır döngü.
Geçen yıl annem kardeşimle bana babanızdan boşanacağım dedi.
Sen bilirsin, hayat da senin karar da ancak ikimize de yerleşmeyi düşünme dedik.
Biliyoruz ki annemiz bizimle yaşarsa ikimizi de eşlerimizden boşatır.
Annem baktı ki biz oralı değiliz boşanma konusunu bir daha açmadı.
Kısacası siz de biraz uzak durun eşinizin ailesinden çünkü kusura bakmayın ama sizinkiler cennet mahallesi sakinleri gibi.
Bizimkiler dünden razı gibi boşanmaya ama eşimden yardım bekliyorlar. Geçen sene annesi eşime babası için ev aldırmaya kalktı.aynisini esim anlatir,
anasi babasini babasi anasini sikayet edermis devamli kendisine,
esim de bir gun, ee anlasamiyorsaniz bosanin o zaman tek basiniza yasayin demis,
ah cilekes anam babam demeyince,
onlar da olur mu oglum biz kavga da etsek anlasiyoruz falan demisler, o gunden sonra esime dert yanmayi birakmislar
Eşim ne destek olmak istiyor ne de karışmak istiyor aslında ama daima zorluyorlar. Kvnin maaşı var bu arada kp işsiz. Bizimle yaşaması ikisinin de mümkün değil. O teklifi biz zaten yapmayız da karşı taraf yapsa bile eşim kabul etmem dedi. Problem sürekli bi huzurluklarının olması. Bize hiç iyi geldiklerini bilmiyorum. Yıllardır eşimi beni aşağı çekmek dışında birşey yapmadılar.Evi satıp bölüşürlerse ufak birer ev alırlar. Biraz eşiniz biraz diğer kardeşler de el taksın, kv ye yardım etsin bir zahmet. Kp zaten maaşıyla geçinsin artık. Ama aynı eve girmeyin. Çok sıkıntı yaşarsınız. Umurunuzda olmasın demek isterim ama olmuyor. Anne baba atsan atılmıyor, satsan satılmıyor. Eşiniz mutlaka yardım etmek isteyecek. Şimdiden düşünür olmuş. Ama son raddeye gelip boşanana kadar destek olabileceğinizi söylemeyin. Sizden güç alarak değil gerçekten boşanmaya karar verdilerse boşansınlar.
Kp yaşlı mı çalışamayacak durumda da mı. Değilse çok da takılmayın. Herkes başının çaresine bakar.Eşim ne destek olmak istiyor ne de karışmak istiyor aslında ama daima zorluyorlar. Kvnin maaşı var bu arada kp işsiz. Bizimle yaşaması ikisinin de mümkün değil. O teklifi biz zaten yapmayız da karşı taraf yapsa bile eşim kabul etmem dedi. Problem sürekli bi huzurluklarının olması. Bize hiç iyi geldiklerini bilmiyorum. Yıllardır eşimi beni aşağı çekmek dışında birşey yapmadılar.
Yıllar var ki çalışmıyor. Mesleği yok. İstese elbet çalışabilir ama o kadar alışmış ki hazıra asla çalışmaz. Annesi bi taraftan kendi tarafına çekmeye çalışıyor babası diğer taraftan.Kp yaşlı mı çalışamayacak durumda da mı. Değilse çok da takılmayın. Herkes başının çaresine bakar.
Çok fena bir durum. Eşiniz ama anladığım kadarıyla kendi huzurunu bozmak istemiyor. O yüzden çok da takmayın kafanıza. Biraz zamana bırakın. Eşiniz umarım bu süreci başarıyla yönetir. Anne baba arasında kalmak zor.Yıllar var ki çalışmıyor. Mesleği yok. İstese elbet çalışabilir ama o kadar alışmış ki hazıra asla çalışmaz. Annesi bi taraftan kendi tarafına çekmeye çalışıyor babası diğer taraftan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?