Ne yapıcam şimdi , bir şeyler iyi olur sanmıştım :(

Evet haklısınız . Bir süre daha deneyeceğim ya . Parayı geçtim de sigortaya cidden ihtiyacım var . Sigortasız bir iş bulmuştum çünkü ama yok geçmeyeceğim ona .

Açık hep çıkıyormuş artık . Çünkü hırsızlıktan dolayı iptal etme kaldırılmış . Biri size bunu almıyorum dediyse ve siz onu geçirdiyseniz onu geri alma şansınız yok . Aynı ürünü başkasına elden satmanız gerekiyo . Baya karışık yani . Bir de tırnakçılık vs var ordan da çıkıyor açık .

Bence çıkmalısın zorla iş olmaz. Ben tek bayan olarak çalışma ortamından rahatsızlık duyuyorum hem babamda olumlu bakmıyor cıkmak zorundayım deyip tüymelisin :))

bence de çık eğer çok zor geliyorsa kimseye birşey borçlu değilsin kendini mecbur hissetme.denedin ve olmadı..bazen öyle olur ki orda beş dakika dahi geçmez saniyeleri sayarsın bu tam bir eziyettir olmuyorsa zorlama derim daha hayırlısı vardır..

Şu açık çıkma olayını bir konuş ama mesai arkadaşlarınla
Hergün açık çıkıyor tamam da ay sonu ne oluyor peki?
Bu konu ciddi bence.

Şu açık çıkma olayını bir konuş ama mesai arkadaşlarınla
Hergün açık çıkıyor tamam da ay sonu ne oluyor peki?
Bu konu ciddi bence.
Ay sonu kasa kimin adınaysa ondan kesiliyormuş . Bugün yine sorcam açık var mı diye . Şu an kasa benim adıma değil henüz adıma açılmadı . Ama açılınca benden gidince bilmiyorum nası olcak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…