- 8 Ekim 2012
- 3.390
- 6.490
- 358
- 36
- Konu Sahibi cimbomlukiz
-
bizimde sade arkadaşlarını görmek için giderdi onları göresi gelmezdi ama hep ben suçlu oldum bi sindiremediler beni bizimkide kardeşi abisiyle görüşmüyor annesiylede konuşmuyordu ben razı ettim ama yaranamadımValla varya sunlari okuyorum ya ayni sorunlari yasadim bende .. daha görüsüyorken esim gitmek istemezdi sonra bi telefon iste yok oglum gelme etme sen evlenince degistin demeler falan ya ben tek kelime etmemisim Insanlar sürekli günahimi aliyor .. simdide herkese evlendi degisti diyorlarmis görüsmüyoruz ya .. ama demiyorlar biz bunlari dolandirdik iftira attik gelinin Annesine hakaret ettik demiyorlar .. demezler onlar sütten cikmis ak kaşık
Hic karismican aslinda görüsmüyorsa görüsmesin diyeceksin .. iyi biseyde yapsan yine suclu gelin oluyorbizimde sade arkadaşlarını görmek için giderdi onları göresi gelmezdi ama hep ben suçlu oldum bi sindiremediler beni bizimkide kardeşi abisiyle görüşmüyor annesiylede konuşmuyordu ben razı ettim ama yaranamadım
Çok benzer şeyler yaşıyoruz toplumun boş insanları dolu ve onlar yüzünden bir çok evlilikte kırgınlıklar oluyor herkes haddini bilse ne güzel olacak. İnşallah hemen iş bulur ve hemen DüzelirsinizBenimkinde de aynı problem var evlendik eşim benim olduğu şehre yerleşti insanlar konuşmaya başlamıştı zaten o yüzden bayramda ailesiyle iyice problem yaşayıp mağdur olunca şimdide işsiz (yaklaşık 1 aydır) karı parası yiyor dicekler herşeyi şen yapıyosun senin maaşınla her şey oldu benim bir katkım yok sana yük oluyorum diye konuşmalar vardı dün akşam da o kelimeler düzelir belki ama çok üzüldüm zehir bir akşamdı
Aynen öyle eğer olurda düzelirse aramız eşimle hiç bir kelime etmicem görüşmezse görüşmesin çokda tın ölüyodum onları görmek içinHic karismican aslinda görüsmüyorsa görüsmesin diyeceksin .. iyi biseyde yapsan yine suclu gelin oluyor
insanların hayatlarını alt üst ediyolar sonra da onun kızı boşanmış bu öyle olmuş bu böyle olmuş gereksizlerÇok benzer şeyler yaşıyoruz toplumun boş insanları dolu ve onlar yüzünden bir çok evlilikte kırgınlıklar oluyor herkes haddini bilse ne güzel olacak. İnşallah hemen iş bulur ve hemen Düzelirsiniz
Aileniz gelince bile ( ki bunca iyilikleri dokunmuş) o şekilde davranmamalıydı.bu zamana kadar ona hiç sen ben demedim hep biz dedim ama ailesini hep ayrı tuttum senin annen senin abin gibi hiç sahiplenemedim anne demek hiç gelmedi zaten hep mesafeli konuşma tavrını takındım çok nadir anne demeye çalıştım bende ne yapıcam bilmiyorum ama artık kendimden de ödün vermek istemeyecek kadar yoruldum
Aynen öyle böylede yine suclu gelin oluyor ki o yüzden neden yorayim kendimi diye düsünüyorum ben .. günahimizida almaya devam etsinler ne güzelAynen öyle eğer olurda düzelirse aramız eşimle hiç bir kelime etmicem görüşmezse görüşmesin çokda tın ölüyodum onları görmek için
verdiğiniz kararda mutlusunuz gördüğüm kadarıyla hiç bir şey için üzülmemek gerek aslında..Aileniz gelince bile ( ki bunca iyilikleri dokunmuş) o şekilde davranmamalıydı.
Annemler bize gelecekken eski kişi hep beni ağlatıp , üzerdi. Neden katlandım bilmiyorum gerçekten...
Allah yardımcınız olsun.
sevdim bu düşünceyi bende artık bu düşünceyle devam ederimAynen öyle böylede yine suclu gelin oluyor ki o yüzden neden yorayim kendimi diye düsünüyorum ben .. günahimizida almaya devam etsinler ne güzel
Geç kaldığım için üzgünüm sadece.verdiğiniz kararda mutlusunuz gördüğüm kadarıyla hiç bir şey için üzülmemek gerek aslında..
hayırlısı olsun çok sevindim senin adına eski kötü anıları yaşatmaz inşallah bu kişi sizeGeç kaldığım için üzgünüm sadece.
Şimdi yeniden evleniyorum. Yani hayat emin olun çok daha güzel devam ediyor.
Yerinizde olsam sağlam bir rest çekerdim.
Hiç bir zaman keşke dememek için elinizden geleni yapın bence.hayırlısı olsun çok sevindim senin adına eski kötü anıları yaşatmaz inşallah bu kişi size
dün akşam o andan itibaren hiç konuşmuyorum yüzüne bakmıyorum misafirlerimin yanında da konuşmadım onun girdiği cümleye girmedim sabahta kalktım işe geldim o adam akıllı pişman olup özür dileyene kadar benden bir adım gitmeyecek ona özür dilese de bir yaptığının farkına varana kadar serin davranıcam
inşallah doğru bir karar veriyorumdur
aynen sağlam rest çekicem baktım olmuyor son çare boşanmak ama boşanınca acaba ve keşkelere düşmemek için ben elimden geleni yaptım diyeceğim..Hiç bir zaman keşke dememek için elinizden geleni yapın bence.
Çünkü boşanırsanız bu sefer de keşke şöyle yapsaydım falan diyeceksiniz.
O yüzden ben yerinizde olsam sağlam bir rest çekerdim.
bende çok kızdım o yüzden konuyu açtım ama eminde olamadım yanlış karar vermemek içinBu sözleri duyduktan sonra boşanmamanız hata olur...
Yok canım ya bu kadar rahat söyleyecek kadar genişlemiş demek ki yazık..bende çok kızdım o yüzden konuyu açtım ama eminde olamadım yanlış karar vermemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?