ne yapıcağımı bilemiyorum =(

babamın evine geleli henüz 22 gün oldu dava açıcaktı güya celp gelmesini bekledik ama gelmedi bu hafta ben açıcam

Tebrik ediyorum, inşallah çok güzel bir evladınız olur sağlıkla büyütürsünüz baba evinizde. Çok sevindim şu heriften kurtulmanıza kesinlikle açın siz.

Tebrik ediyorum, inşallah çok güzel bir evladınız olur sağlıkla büyütürsünüz baba evinizde. Çok sevindim şu heriften kurtulmanıza kesinlikle açın siz.
Amin inş. o kadar çok üzülüyorumki bebeğim daha gözlerini açamadan benimle birlikte çok üzüldü hırpalandı.Hayırlısıyla kurtulucaz sırtımızdaki kamburdanda

Sakın haa! Hemen hemen aynı bi öküzle test edildi onaylandı. Adam olmaz ona dönüp çocuğununda hayatını karartma ailene sığın bi süre kendin büyüt yavrunu ona ihtiyacınız yokki..

Öncelikle geçmiş olsun, umarım sonrasında bir hata yapmazsın ve bununla kurtarırsın. Yorumların tamamını okumadım mutlaka söyleyen birileri olmuştur ama eşinin ciddi psikolojik sorunları var, sana ettiği eziyet dengesizlikten ibaret değil. Kendisinden bir an önce kurtulmazsan seni üzmekle kalması mucize olur, sonunda sana ve bebeğine ciddi zararlar vermesi işten bile değil.

Sakın haa! Hemen hemen aynı bi öküzle test edildi onaylandı. Adam olmaz ona dönüp çocuğununda hayatını karartma ailene sığın bi süre kendin büyüt yavrunu ona ihtiyacınız yokki..
Dönmiyicez oğluşumla birlikte adım adım ilerliyicez =)

Teşekkür ederim inş bir an önce kutulucaz bu kabustan

Bosanma davası açtin mi canim

Eşiniz şizofreni ya da paranpya yaşıyor, ciddi şekilde rahatsız. Tedavi görse dahi normal olamaz hayat çürüttüğünüzle kalırsınız kaçın kurtulun.

Eşiniz şizofreni ya da paranpya yaşıyor, ciddi şekilde rahatsız. Tedavi görse dahi normal olamaz hayat çürüttüğünüzle kalırsınız kaçın kurtulun.
3ay oldu babamın evindeyim dönmeyi düşünmüyorum bizim evliliğimiz çoktan bitti şu an sadece kağıt üzerinde kaldiki şu an hayatında birisi var doğumuma çok az kaldı bebeğimi bi kucağıma alıyım ondan sonra davamı açıcam

keşke düzelir bir şans ver diyebilsem ben bir evlilik yaşamadım ama kuzenim aynı cendereden geçti.Kaç kez dayak yedi evi terketti her seferinde eski kocası aradı yalvardı.Normalde dayak yemesine neden olan kaynanası bile kaç kere dön evine diye kuzenımın ayağına geldi.Kuzenım her sefernde döndu ve aynı terane hiçbirşey değişmedi.Daha sonrasnda boşandılar.

Bu tarz insanlar tedavi olmadan mümkün değil düzelmez.Bence önüne bak bir kere onsuzluğa alıştıktan sonra bir daha onu hayatına sokma.Bebeğin böyle bir ortamda büyümesin.

Yok tedaviyi ve kaynanandan ayrı yaşamayı kabul ediyorsa belki düşünebilirsin ama zor gerçekten iyi karar ver.

Düşünülecek bir tarafı yokki 3 ay oldu babamın evindeyim bir kere bebeğini sormadı bile aksine nafaka isteme benden bile dedi evlenicekmiş çocuk yapıcakmış bir ömür benim yasımımı tutucakmıs vs neler neler.Hayatında bir kadında var hatta kadın evli olduğumuzu ve hamile olduğumu bile bliyor.Doğumumdan sonra açıcam davayı düzelir toparlanır bir tarafı yok.Ona kalırsa benim tedavi görmem gerekiyor.Belki kısmını çoktan geçtim artık bir an evvel davayı açmayı istiyorum.İnanki onsuz şurda iki lokmayı huzurla yiyebiliyorum o yüzden bebeğim ve benim için en doğrusu bu.

Sakin nafaka almamazlik etme. Git bir avukata (avukatlik parasini bile alirsin) herseyi saglama al.
Hem hala resmi olarak evliyken biriyle olmasi direk tazminat sebebi.
Herseyi belgele, birkac da sahit bul.
Donuna kadar al ahlaksizin..

Sakin nafaka almamazlik etme. Git bir avukata (avukatlik parasini bile alirsin) herseyi saglama al.
Hem hala resmi olarak evliyken biriyle olmasi direk tazminat sebebi.
Herseyi belgele, birkac da sahit bul.
Donuna kadar al ahlaksizin..
Bütün maddi haklarımı talep edicem belgelerim var sadece doğumumu bekliyorum

CANIM ÇOK İYİ DÜŞÜN TAŞIN ÇOCUGUN BABASINDAN AYRI BUYUYEBILIR AMA ŞİDDET OLAN Bİ EVDE BÜYÜYEN ÇOCUK NASIL OLUR ONU DA DÜŞÜN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…