- 29 Temmuz 2015
- 1.629
- 965
- 123
Eşimle birbirimizi çok sevdik ailelerimiz karşı çıkmasına rağman kaçarak evlendik çünkü benim okulum daha bitmemişti.Kayınvalidemle oturmaya başladık.Evlendikten sonra kıskançlıkların dozu öyle arttıki üniversitem yaşadığım yere 3,5 saat uzaklıktaydı.Eğerki otobüs geç kalırsa hemen arar bilet saatlerinimi değiştirdin diye söylenmeye başlardı.Yollarda ağlayarak geçti son dönemim.Evden dışarıya kayınvalidem olmadan adım atamıyordum.En özel hissettiğim anlarda bebeğimin ilk kalp atışlarında kayınvalidemle gittik.Eve geçmek için kullandığım toplu taşıma araçlarında ve yollarda başka erkeklere baktığımı söylenmeye başladı.Hamile kaldığımı öğrendim korunmamıza eşim izin vermiyordu.hamileliğimin yarısına geldiğimde 8 kilo verdim hergün ağlamaktan üzülmekten.En son kapanıcaksın dedi o kadar çok seviyorumki tamam dedim.Aileni ara söyle dedi.Bu arada ailemle barıştık ama arada ciddiyet var kırgınlıkları geçmedi.aradım kapandım dedim bişey demediler.Aldı telefonu eline bağıra bağıra babacım bu kızınız erkeklere bakıyo kafayı yemek üzereyim pazartesi boşıyıcam napıcağımı bilemiyorum diye bağırıp çağırmaya başladı.Babam hemen ikimizinde yanlarına gitmemizi olayı anlatmamızı istedi tabiki eşim içmişti ve gidemedik.Ertesi gün kardeşimi arayıp bilet aldırdım elimde neyim var neyim yok satarak parasını almıştı.Gitmeme izin vermedi ayaklarıma kapandı seviyorum beni bebeğimden ayırma diye hüngür hüngür ağladı kıyamadım o halde görmeye sarıldım ağladık birlikte evimize döndük.Yeni bir kabusa uyandık sanki gece herşeyi çözdüğümüzü sanırken meğer kendimi kandırmışım5.5 aylık hamileyim bağırış çağırış boğazımdan tutarak yatağa fırlattı beni defol git diye istmiyorum seni diyerek.Sustum ağladım içeriye gitti saatler sonra yanına gittim tekrar alevlendi ve duvarları yumrukladı saçımdan tuttu vuramadı.Gittim odama ağladım ağladım saat 11 gibi ben bu evden gidiyorum sende defol git diyerek çekti kapıyı çıktı.Kardeşimi arayarak durumu anlattım okadar doldumki aylardır herkese mutluluk rolü oynmaktan kendimi yiyip bitirmişim.Herşeyi anlattım babamlar gelerek beni aldılar.Evden çıkarken kayınvalidem dünyanın lafını söyledi gittiğim için.Bir süredir ayrıyız eşim pişman olduğunu söylüyor yalvarıyor ben ne yapmalıyım bilmiyorum gitmem için her yolu deneyen adam şimdi beni çocuğumdan acındırarak evimize döndürmeye çalışıyor. Hamileleğimin 5 ayıınıda beni ağlatark üzerek kahreden adam düzelmiş olabilirmi düşünerek işin içinden çıkamıyorum ne olur yardım edin
ah canım ya ne zor şeyler yaşamışsın offf gerildim resmen nasıl bu kadar acımasız bu kadar kendini bilmez olabilir insan nasıl gelinine karısına başkasına bakıyorsun imaları yapabilir ne kadar çirkin şeyler ayrıca zorla başını kapattırmak ne demek bende açıktım evlendikten sonra kendi isteğimle kapandım babana gerçekten hayran kaldım ne güzel kaçmana rağmen gelip seni almış arkanda durmuş hiç merak etme baban sana hiç bir eksiklik hissettirmez bir hata yapmışsın ikinciyi yapma derim evlilikte itişmeler kakışmalar bağırışlar oluyor olmuyor dersek yalan olur ama hakaret edip hamileyken hırpalamak neyin nesi vicdan yoksunu düşüncesiz