ne yapıcağımı bilemiyorum =(

Donuna kadar alirsiniz. Mutlaka nafaka isteyin. Büyükluk bende kalsin filan demeyin. Sizin bebeğinzi olacak yakinda iyi gunu kötü gunu dusumek zorundasiniz.

Donuna kadar alirsiniz. Mutlaka nafaka isteyin. Büyükluk bende kalsin filan demeyin. Sizin bebeğinzi olacak yakinda iyi gunu kötü gunu dusumek zorundasiniz.
Bebeğimin bütük haklarnı alıcam.Başkaları yiyiceğine bebeğim yesin.

aynılarını bende yasadım hemde birebir .suanda mahkeme gününü beklemekteyim .siz ne yaptınız acaba ?

Beterin beteri vardir derler.. Kendi derdime uzuluyordum, bunu okudum mahvoldum guzel Allah'im yardimcin olsun.. Su an durum ne?

Beterin beteri vardir derler.. Kendi derdime uzuluyordum, bunu okudum mahvoldum guzel Allah'im yardimcin olsun.. Su an durum ne?
Amin Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun oğlumla birlikte duruşma günümüzü bekliyoruz avukata vekaletimi verdim aramasını bekliyorum bu hafta kesinleşir tarih.

dua ve sabır elimden gelen sadece bunlar benim .Seninde hakkından hayırlısı olsun şer sandığımız şeylerde hayırlar olabilir Allah zaman içinde zaman yaratıyor ,eşin de hatalarının farkına varıp çok pişman olur inşAllah ,üzgünmüsün ruh halini merak ediyorum yalnız olmadıgımı görünce aynı kaderi paylaştığımızı görünce hemen sormak istedim ve yaşın kaçtı acaba ?

Bende dua ve sabırla atlatmaya çalışıyorum üzgünmüyüm hayır üzgün değilim ama kırgınlar olanları hazmedemiyorum çünkü ne ben nede oğlum haketmedik bunları.Allah ıslah etsin onları.

Seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun. Bende hemen hemen bu durumları şiddet vs vs vs yaşadım. 5 aylık yeni evliyim. Ve seni o kadar iyi anlıyorumki.. kendimi senin yerine koydum düşündüm. Bu gibi insanlar değişmez asla. Psikolojikmen tedavi herşey görseler de değişmez. Ben daha beterini yaşadım. Çocuk olmadı iyikide olmadı. Anne evine 2.ci gelişim şuan.. 1 haftadır anne evindeym. Eşyalarımı anında topladm geldim. Ve kynvldyle oturdm. O durumun ne demek oldugunu iyi bilirim...bana ve aileme de neler sayıklamıstı.ama bnm eşim anne kuzusu.ne aradı ne sordu...etme bulma dünyası...bizim yerimiz şimdiden cennette hazır. Sabır bir yere kadar.. yarın davamı açıyorum inşallah

Amin Rabbim yardımcımız olsun bende dava tarihimi bekliyorum bu hafta avukatım haber verir hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

Amin Rabbim yardımcımız olsun bende dava tarihimi bekliyorum bu hafta avukatım haber verir hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

Amin İnşallah arkadaşım..bende kaçarak evlendim gerçekten anne baba evladının kötülüğü hiçbir zaman istemez..rızası olmadan da evlilik yapılmaz..hakkımızda hayırlısı bende yarın başvurumu inşallah yapacagım

Anne ve babamız bizim göremediğimizi görmüşler ama bizler görememişiz.Ne diyimki vardır bu şerdede bir hayır.İnş tez zamanda feraha ereriz.

Anne ve babamız bizim göremediğimizi görmüşler ama bizler görememişiz.Ne diyimki vardır bu şerdede bir hayır.İnş tez zamanda feraha ereriz.

Aynen de öyle kesinlikle Alnımıza yazılmış kaderin önüne geçilmez ama insan bazen de kendi kaderini çizermiş.. Yaşandı geçti bitti yapacak birşey yok.. İnşallah dediğin gibi de cnm arkadaşım feraha ereriz... Dua edelim feraha erelim..

Amin in. tez zamanda ereriz

boşanıp kurtulacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…