Babamın evindeyim dönmeyi düşünmüyorum oğlumu babası olmadan daha sağlıklı büyütebileceğimi düşünüyorum doğumdan sonra açıcam davamıCANIM ÇOK İYİ DÜŞÜN TAŞIN ÇOCUGUN BABASINDAN AYRI BUYUYEBILIR AMA ŞİDDET OLAN Bİ EVDE BÜYÜYEN ÇOCUK NASIL OLUR ONU DA DÜŞÜN
hakkında hayırlısı olsun cnmBabamın evindeyim dönmeyi düşünmüyorum oğlumu babası olmadan daha sağlıklı büyütebileceğimi düşünüyorum doğumdan sonra açıcam davamı
Donuna kadar alirsiniz. Mutlaka nafaka isteyin. Büyükluk bende kalsin filan demeyin. Sizin bebeğinzi olacak yakinda iyi gunu kötü gunu dusumek zorundasiniz.Düşünülecek bir tarafı yokki 3 ay oldu babamın evindeyim bir kere bebeğini sormadı bile aksine nafaka isteme benden bile dedi evlenicekmiş çocuk yapıcakmış bir ömür benim yasımımı tutucakmıs vs neler neler.Hayatında bir kadında var hatta kadın evli olduğumuzu ve hamile olduğumu bile bliyor.Doğumumdan sonra açıcam davayı düzelir toparlanır bir tarafı yok.Ona kalırsa benim tedavi görmem gerekiyor.Belki kısmını çoktan geçtim artık bir an evvel davayı açmayı istiyorum.İnanki onsuz şurda iki lokmayı huzurla yiyebiliyorum o yüzden bebeğim ve benim için en doğrusu bu.
Aminhakkında hayırlısı olsun cnm
Bebeğimin bütük haklarnı alıcam.Başkaları yiyiceğine bebeğim yesin.Donuna kadar alirsiniz. Mutlaka nafaka isteyin. Büyükluk bende kalsin filan demeyin. Sizin bebeğinzi olacak yakinda iyi gunu kötü gunu dusumek zorundasiniz.
Avukatımın duruşma tarihi için aramasını bekliyorum vekaletimi falan verdimaynılarını bende yasadım hemde birebir .suanda mahkeme gününü beklemekteyim .siz ne yaptınız acaba ?
dediğin gibi rahat battı ona.Bu adamlara rahat batiyor evin cocugun esin yuvan var dsha ne istiyon
Amin Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun oğlumla birlikte duruşma günümüzü bekliyoruz avukata vekaletimi verdim aramasını bekliyorum bu hafta kesinleşir tarih.Beterin beteri vardir derler.. Kendi derdime uzuluyordum, bunu okudum mahvoldumguzel Allah'im yardimcin olsun.. Su an durum ne?
Bende dua ve sabırla atlatmaya çalışıyorum üzgünmüyüm hayır üzgün değilim ama kırgınlar olanları hazmedemiyorum çünkü ne ben nede oğlum haketmedik bunları.Allah ıslah etsin onları.dua ve sabır elimden gelen sadece bunlar benim .Seninde hakkından hayırlısı olsun şer sandığımız şeylerde hayırlar olabilir Allah zaman içinde zaman yaratıyor ,eşin de hatalarının farkına varıp çok pişman olur inşAllah ,üzgünmüsün ruh halini merak ediyorum yalnız olmadıgımı görünce aynı kaderi paylaştığımızı görünce hemen sormak istedim ve yaşın kaçtı acaba ?
Amin Rabbim yardımcımız olsun bende dava tarihimi bekliyorum bu hafta avukatım haber verir hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.Seni çok iyi anlıyorumAllah yardımcın olsun. Bende hemen hemen bu durumları şiddet vs vs vs yaşadım. 5 aylık yeni evliyim. Ve seni o kadar iyi anlıyorumki.. kendimi senin yerine koydum düşündüm. Bu gibi insanlar değişmez asla. Psikolojikmen tedavi herşey görseler de değişmez. Ben daha beterini yaşadım. Çocuk olmadı iyikide olmadı. Anne evine 2.ci gelişim şuan.. 1 haftadır anne evindeym. Eşyalarımı anında topladm geldim. Ve kynvldyle oturdm. O durumun ne demek oldugunu iyi bilirim...bana ve aileme de neler sayıklamıstı.ama bnm eşim anne kuzusu.ne aradı ne sordu...etme bulma dünyası...bizim yerimiz şimdiden cennette hazır. Sabır bir yere kadar.. yarın davamı açıyorum inşallah
Amin Rabbim yardımcımız olsun bende dava tarihimi bekliyorum bu hafta avukatım haber verir hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
Anne ve babamız bizim göremediğimizi görmüşler ama bizler görememişiz.Ne diyimki vardır bu şerdede bir hayır.İnş tez zamanda feraha ereriz.Amin İnşallah arkadaşım..bende kaçarak evlendim gerçekten anne baba evladının kötülüğü hiçbir zaman istemez..rızası olmadan da evlilik yapılmaz..hakkımızda hayırlısı bende yarın başvurumu inşallah yapacagım
Anne ve babamız bizim göremediğimizi görmüşler ama bizler görememişiz.Ne diyimki vardır bu şerdede bir hayır.İnş tez zamanda feraha ereriz.
Amin in. tez zamanda ererizAynen de öyle kesinlikleAlnımıza yazılmış kaderin önüne geçilmez ama insan bazen de kendi kaderini çizermiş.. Yaşandı geçti bitti yapacak birşey yok.. İnşallah dediğin gibi de cnm arkadaşım feraha ereriz... Dua edelim feraha erelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?