ne yapıcağımı bilemiyorum =(

ah canım ya ne zor şeyler yaşamışsın offf gerildim resmen nasıl bu kadar acımasız bu kadar kendini bilmez olabilir insan nasıl gelinine karısına başkasına bakıyorsun imaları yapabilir ne kadar çirkin şeyler ayrıca zorla başını kapattırmak ne demek bende açıktım evlendikten sonra kendi isteğimle kapandım babana gerçekten hayran kaldım ne güzel kaçmana rağmen gelip seni almış arkanda durmuş hiç merak etme baban sana hiç bir eksiklik hissettirmez bir hata yapmışsın ikinciyi yapma derim evlilikte itişmeler kakışmalar bağırışlar oluyor olmuyor dersek yalan olur ama hakaret edip hamileyken hırpalamak neyin nesi vicdan yoksunu düşüncesiz

Ne olur o adama dönüp o masum yavruyu harcamayın benim bile içim sızladı o melek o babanın elinde büyürse diye..Sakın sakın affetmeyin böyle bir ruh hastasını..
Öyle bir nick ile arkadaşlık sitelerine üye olmuşki ben artık bebeğimin babası demekten utandım.Boşanma davamız bile açılmadan adan arkadaşlık sitelerinde dolşmaya başlamış. Oğluşuma babasının öğretemediklerine arkamızda çok şükür dimdik duran adam gibi adam dedesi öğretecek .

Aileme yaşattıklarıma rağmen bana ve bebeğime kucak açtılar yaptıklarım okadar çok gücüme gidiyorki aslında beş para etmiycek biri için ben neler çektirmişim aileme kendimde çekmişim.Bunlarla yüzleşmek o kadar ağırki .Boşanma davamız açılmadı henüz.Benim açmamı bekliyor.Bebeğim bebeğim mailler atıp duruyodu babasından ayrı bütüteceğim için hakaretler tekme atışlarını özlemiş vs.21 gün sürdü yalvarışları 22.gün başka kadınlarla arkadaşlık sitelerinde ne diyimki ben Allah islah etsin beddua etmiyorum etmemde Rabbim kalbine göre versin

Değişmeyeceğini sen de bildiğin için burada soruyorsun. Yoksa çoktan dönerdin. Burdan birileri değişir der belki diye ümit ediyorsun ama DE-ĞİŞ-MEZ.. Dünyanın sonu değil ayrılmak. canım öyle adamla ömür geçmez

Hiiic oyle dusunmeye, akil almaya gerek yok cunku cok acik ve net bu adam du zel mez. Kurtulduguna sevin. Ruh hastasindan uzak dur. Bence hasta.

Ne kadar değişmeyeceğini bilsede insan içinde hep bir ikileme düşüyo hayır artık kararımdan o kadar eminimki en kısa zamanda ondan kurtulmak ben ve bebeğim için en doğrusu

Hap içtim içmedim değil benden şüphelenerek markete gittiğimiz bir gün bularak atmış :Malesefki annesi olmadan bir yere çıkamadığımdan alamadım.Annesine söylesem hemen yetiştiyordu

Allaha asla asla buyuk konusmak istemiyorum Rabbim beni affetsin...
Benim agabeyim de aynen boyle idi...bir kac kez eve kadin getirdi kimine dini nikah kiydi kimine kiymadi ve hepsine kotu davranip dovdu.
abim alkolik oldu ne yazik ki.
hep sunu dusundum bu kadinlar bukadar dayak yiyor azarlanip hakaret goruyor yeri geliyor iskence goruyor nefen hala vazgecmiyorlar?
resmen ozir dileyince geri adim atip canim cicim oluyorlardi sadece bir gun suruyordu sonrasi yine ayni.
ben size soruyorum mazosist misiniz?
neden abim gibileti birakip gidemiyorsunuz?
iskence gorup hakarete ugramak hosunuza mi gidiyor?
olabilir yani olmaz degil.
agabeyimin agzi cok iyi laf yapar ama hala degismedi.
bunuda soyleyim..

Ben vazgeçtim çok şükürki evladım öyle bir babanın yanında büyümiycek

Ne kadar değişmeyeceğini bilsede insan içinde hep bir ikileme düşüyo hayır artık kararımdan o kadar eminimki en kısa zamanda ondan kurtulmak ben ve bebeğim için en doğrusu
Burda öyle insanlar oluyor ki hem şiddet görüyor hem aile desteği olmuyor. Ne güzel ailen arkanda bak, baban dağ gibi duruyorsa ona sırtını yasla.. Dönemeyen o kadar insan var ki. Sadece bunun için bile sevin

Burda öyle insanlar oluyor ki hem şiddet görüyor hem aile desteği olmuyor. Ne güzel ailen arkanda bak, baban dağ gibi duruyorsa ona sırtını yasla.. Dönemeyen o kadar insan var ki. Sadece bunun için bile sevin
Çok şükür bu konuda çok şanslıyım.Babamın bebeğime babasızlığı yaşattırmamaya çalışacağından eminim. Birde hayırlısıyla bir boşanabilirsek herşey daha güzel olucak

Ben vazgeçtim çok şükürki evladım öyle bir babanın yanında büyümiycek

İnsallah vazgecersiniz...
agabeyim hem kadindan ozur dilerdi arkasindan da bana evlenmelik kiz bulun bos durmayin derdi.
burada iki sey var hem agabeyim hem o kadinlar anormaller.
agabeyim asiri derecede bencil sifir empati dunyada bir kendidinin var oldugunu sanan ve korkmayan hatalarinin sorumlulugunu almayan cok kolay yalan soyleyen biriydi ana sorunu ise bencillikti.cok cok bencildi en yakinlarina bile....
kadinlar ise cogunlukla ezilmis sevgiye muhtac genellikle yarin rndiseleri pek olmayan ve psikolojik oldugunu dusundugum derece saftilar.

Ben kaçtığım için aileme hemen dönemedim onların gelip almasından sonra ardıma bakmadım hafta içi davamızıda açıyorum inş en kısa zamanda sonuçlanır

Cok üzüldüm bu yasadiklariniza.. Ama aileniz sizi tekrar kabul etmis ne mutlu. Cocugunuz mutlu bir ortamda büyüyecek emin olun. Ne kadar sürelik evliydiniz? Yani kactiktan hemen sonra mi basladi bu problemler yoksa daha sonra mi? Ne büyük bi hayal kirikligi olmustur ya.. Insallah bundan sonra cok mutlu olursunuz.

Kaçtıktan hemen hemen 10 gün sonra benim tekrar okula devam etmemle başladı.8aylık evliydik.Amin inş hepimiz hakettiğimiz huzura kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…