• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapıcağımı bilemiyorum =(

Bebeğiniz babasız büyümesin,eşiniz sizi çok seviyor ona bu acıyı yaşatmayın pişman olmuş yalvarıyor hiçmi üzülmüyorsunuz.
Ne yapmalıyım diye sormayın gidin yuvanıza dönün eşinizin yanına.
Geçmişi boşverin geriye bakarak hayat yaşanılmaz mutluluk sizin elinizde.
(çok iyi geldi bu yorum bana, bütün gün yapma etme demekten yoruldum)
Bir kaç kez yeni sayfa açtık geçmişi bakmayalım dedik her defasında daha da sarpa sardı en son ailemi aradı babama resmen kızın namussuz dedi

Bebeğiniz babasız büyümesin,eşiniz sizi çok seviyor ona bu acıyı yaşatmayın pişman olmuş yalvarıyor hiçmi üzülmüyorsunuz.
Ne yapmalıyım diye sormayın gidin yuvanıza dönün eşinizin yanına.
Geçmişi boşverin geriye bakarak hayat yaşanılmaz mutluluk sizin elinizde.
(çok iyi geldi bu yorum bana, bütün gün yapma etme demekten yoruldum)
Nedense yapma etme deyince canavar kocalara koşa koşa dönülüyor. :KK43:

maillerinde sürekli o çocuğa babasızlığı tattırıcaksın okula gittiğinde babam nerde diye sorduğunda ne demeyi düşünüyorsun,Ben yuvamı kurup çocuklarımı severken sen çocuğunla yalnız başına hiçmi yüreğin sızlamayacak gibi mailler atıyo gibi mailler atarak psikoljik şiddetine devam ediyor.
Ve siz de bu adamın düzelebildiği ihtimalini düşünüyorsunuz öyle mi?Ya bu adam çocuğuna da zarar vermeye kalkışırsa...Maillerin saçmalığına bak.
Çocuğunuzun babası var ama babalık yapabilecek kadar akıllı ve mantıklı bir insan mı?Anlattıklarınıza bakılırsa hayır...
Çocuğunuzu huzursuz bir ortamda büyütmek ister misiniz?Her annenin diyebileceği gibi hayır.
Sizi bu şekilde yıpratmasına izin vermeyin ne olursa olsun.Kendi ayaklarınızın üstünde durup çocuğunuzla huzurlu bir yaşam kurun.

İçimi rahatlatan tek şey babamın evladını evladım gibi büyütücem hiç korkma demesi oldu boşanma davası asla açmıyıcakmış ben açıcam sadece içinde bulunduğum çıkmazı sizlerle paylaşarak bir nebze olsun rahatlamak istedim

Nedense yapma etme deyince canavar kocalara koşa koşa dönülüyor. :KK43:
Kiminin fantazisi bu demek:KK33:
Ne bileyim bazen düşünüyorum bayan halimle karşımda bu tarz bir erkek olsa bende böyle manyağa bağlardım belki.
Git git gel gel, itip kaktıkça daha çok kıymetim olacak falan.Zorlamı adamı böyle yapıyorlar acaba buda aklıma geliyor bazen:KK62:

İçimi rahatlatan tek şey babamın evladını evladım gibi büyütücem hiç korkma demesi oldu boşanma davası asla açmıyıcakmış ben açıcam sadece içinde bulunduğum çıkmazı sizlerle paylaşarak bir nebze olsun rahatlamak istedim
Babaciginin ellerinden opuyorum sen onu cok uzmussun ama o sana nasil kol kanat germis goruyo musun adamlik oyle olur iste gebe kadini doven etek giysin

İyi işte ailende sahip çıkmış daha kötüsünü yaşayanlar var, evladını geri almayanlar, bırak çocuğunu gel diyenler.
Sen çalışırsın çocuğunada annen baban bakar ilerdede mutlu bir yuva kurarsın yine.

Babaciginin ellerinden opuyorum sen onu cok uzmussun ama o sana nasil kol kanat germis goruyo musun adamlik oyle olur iste gebe kadini doven etek giysin
gece 3.30 du geldi beni aldı ben onları çok üzdüm ama kıyamadı .Okadar zormuşki kırdığın insanların yüzüne gülmesi

Tatlim oncelikle soylenecek gercekten cok sey var.Esinizin bu davranisi hic hos degil her ne olursa olsun isterse konuda o hakli olsun boyle davranmamaliydi ustelik siz hamilesiniz.Bu durumlarda cift gozle bakmak gerekiyor sizin acinizdan ve dogacak cocugunuzun acisindan.Dogacak cocugun babasini dogru duzgun goremeyecegi icin siminti olabilir.Bende annesi babasi ayri yasamakta olan bir insanim bu psikolojileri iyi bilirim:) ote yandan bugun hamile kadina bunu yapan adam yarin neler yapmaz diye dusunuyorum Allah korusun elbette.Cocugun huzurlu bir ortami olmayacak ve ustelik eger kafanizda ayri kalma fikri varsa cocugun buyumesini beklemeyin eger buyumesini beklerseniz hersey dahada zorlasir.Lutfen uzulmeyin uzulmek bebege iyi degil her an her sey olabilir.Esiniz cok fevri davranmis:( Ben olsam affetmezđim ama elbette sizin tercihinizz:)

Tatlim oncelikle soylenecek gercekten cok sey var.Esinizin bu davranisi hic hos degil her ne olursa olsun isterse konuda o hakli olsun boyle davranmamaliydi ustelik siz hamilesiniz.Bu durumlarda cift gozle bakmak gerekiyor sizin acinizdan ve dogacak cocugunuzun acisindan.Dogacak cocugun babasini dogru duzgun goremeyecegi icin siminti olabilir.Bende annesi babasi ayri yasamakta olan bir insanim bu psikolojileri iyi bilirim:) ote yandan bugun hamile kadina bunu yapan adam yarin neler yapmaz diye dusunuyorum Allah korusun elbette.Cocugun huzurlu bir ortami olmayacak ve ustelik eger kafanizda ayri kalma fikri varsa cocugun buyumesini beklemeyin eger buyumesini beklerseniz hersey dahada zorlasir.Lutfen uzulmeyin uzulmek bebege iyi degil her an her sey olabilir.Esiniz cok fevri davranmis:( Ben olsam affetmezđim ama elbette sizin tercihinizz:)

Kiminin fantazisi bu demek:KK33:
Ne bileyim bazen düşünüyorum bayan halimle karşımda bu tarz bir erkek olsa bende böyle manyağa bağlardım belki.
Git git gel gel, itip kaktıkça daha çok kıymetim olacak falan.Zorlamı adamı böyle yapıyorlar acaba buda aklıma geliyor bazen:KK62:
Bağlayamazdın emin ol =) ne uyku düzenim kalmıştı ne yemek düzenim bir kaç saat uyku ve bebeğim için zorla yemeye çalıştığım gıdalar dışında hiç birşey yiyemez olmuştum.Daha yeni yeni bişeyler yemeye başladım herşeyden tiksinir olmuştum.

gece 3.30 du geldi beni aldı ben onları çok üzdüm ama kıyamadı .Okadar zormuşki kırdığın insanların yüzüne gülmesi
Evladini bagrina bas acilar zamanla gecer ana babanin sozunu dinle sakin o paranoid psikopata donme bugun namusuna laf eden gebe halinle seni doven yarin cinayet de isler kadin cinayetlerinu bu manyaklar yapiyo iste daha cok gencsin onunde uzun yillar var kendinin kiymetini bil

Tatlim oncelikle soylenecek gercekten cok sey var.Esinizin bu davranisi hic hos degil her ne olursa olsun isterse konuda o hakli olsun boyle davranmamaliydi ustelik siz hamilesiniz.Bu durumlarda cift gozle bakmak gerekiyor sizin acinizdan ve dogacak cocugunuzun acisindan.Dogacak cocugun babasini dogru duzgun goremeyecegi icin siminti olabilir.Bende annesi babasi ayri yasamakta olan bir insanim bu psikolojileri iyi bilirim:) ote yandan bugun hamile kadina bunu yapan adam yarin neler yapmaz diye dusunuyorum Allah korusun elbette.Cocugun huzurlu bir ortami olmayacak ve ustelik eger kafanizda ayri kalma fikri varsa cocugun buyumesini beklemeyin eger buyumesini beklerseniz hersey dahada zorlasir.Lutfen uzulmeyin uzulmek bebege iyi degil her an her sey olabilir.Esiniz cok fevri davranmis:KK43: Ben olsam affetmezđim ama elbette sizin tercihinizz:)
Affetmeyi düşünmüyorum sadece yaşanmışlıklar beni üzen çok şükür bunca şeyin üzerine bebeğim çok sağlıklı ve gelişimi yerinde babasına inat sımsıkı sarılıcaz oğlumla =)

Psikologa gidip tedavi olursan anca oyle donerim yoksa bebegimin yuzunu bile goremezsin senkn yaninda ikimizjn de can guvenligi yok de. Bi kere daha guvenemezsin. Cunku o sansi kullanmis ayagina kapanip aglamis gitme diye ama ertesi gun dovmekten beter etmis. Tedavi sureci tamamlanana kadar affetme. Sonra istersen affedebilir donebilirsin fikrimce

Psikologa gidip tedavi olursan anca oyle donerim yoksa bebegimin yuzunu bile goremezsin senkn yaninda ikimizjn de can guvenligi yok de. Bi kere daha guvenemezsin. Cunku o sansi kullanmis ayagina kapanip aglamis gitme diye ama ertesi gun dovmekten beter etmis. Tedavi sureci tamamlanana kadar affetme. Sonra istersen affedebilir donebilirsin fikrimce
psikoloğa gitmeyi kabul etmemişti ona göre hasta olan ve tadaviye ihtiyacı olan benmişim

psikoloğa gitmeyi kabul etmemişti ona göre hasta olan ve tadaviye ihtiyacı olan benmişim
O zaman bosver cocuguna hasret yasasin pis herif ne demek hamile kadini hirpalamak hakaret etmek ceksin cezasini surunsun donuna kadar al mahkemede o senin dogmamis cocugunun hakki

Nafaka bağlamasın hakim diye işi bırakıcakmış bende senin göndericeğin iki kuruşa muhtaç değiliz dedim

Canim oncelikle rabbim yardimcin olsun bak uni okumussun sonucta basta o hatayi yapipta kacarak evlenmeseydin cok zor aile ici siddet hakaret kavga kvbide cabasi adam olana kadar gitme basina ne gelir bilinmez helede ickisi varsa uzak dur ailenin yaninda kal birsureligine kendine yeni bi hayat kurabilirsin dogimdan sonra ise falan girersin o adamdan hayir gelmez

Aklinizdan zorunuz mu var sizin. Kendinize acimiyorsaniz bebeginize aciyin. Hazir kurtulmussunuz. O cehenneme geri donmeyin

Back