ne yapıcağımı bilemiyorum =(

yazık
hem bebege hem evlılıge hem sıze
barışmayın asla

Zamanında ailenizi dinlemeyip göüzünüzü karartıp bu manyağa kaçabilmişsiniz, şimdi de karatın gözünüzü silin şu adamı hayatınızdan tamamen. Ben böyle evliliklerde ne kadına ne de erkeğe üzülüyorum, ben sadece doğacak günahsız yavrulara üzülüyorum. Hala acaba düzelir mi bilmem ne diye düşünmeyi bırakın allah aşkına

Nafaka bağlamasın hakim diye işi bırakıcakmış bende senin göndericeğin iki kuruşa muhtaç değiliz dedim

Böyle bir adamla gözünü kör edip evlenen sensin. Senden başka kimse evlenir mi bu adamla asla! Evlense de mutlu olur mu asla! Sana psikolojik baskı yapacakstık çünkü zaaflarını eksikliklerini biliyor. Sne çok şanlısın çok iyi bir baban var ya baban sana sahip çıkmasaydı neler olurdu? Birkaç ay sonra seni okurduk gazetelerde hamile karısını öldürdü diye allah korusun! Adam senin canına kast etmiş bak git davanı aç o mailleri mesajları da sakın silme! Bu duruma benzer bişeyi arkadaşım sevgilisiyle yaşadı mailler mesajlar davasının şeklini değiştirir. Bebeğini senden alamazlar sakın korkma çünkü o bebek baba ona bakamaz! Ki öyle bir adamda baba olamaz. Ailenin yanından ayrılma ve dava aç o adama boşan. Kendini toparlarsa düzeltirse zamanla bilemem ama bu adamdan şuan hayır yok çok üzüldüm gerçekten yazık!

malesef fevri verilen bir karardı o kadar pişman oldumki maillerle ispat edilebilirmi sonuçta şifremi bildiği için girip bütün mailleri silmiş fakat ben ekran görüntülerini çekmiştim tarihli olarak duruyolar

Benide düşündüren tek şey bebeğim ama öyle sorunlu bir babanın yanında büyümesindense babasını hiç bilmesin daha iyi evladını görmek istemiyormuş

artık oğluşum ve ben başbaşa bir sürece başladık hayırlısıyla bi boşanabilirsek birbirimize sımsıkı sarılıp hayatımıza bakıcaz =)

malesef fevri verilen bir karardı o kadar pişman oldumki maillerle ispat edilebilirmi sonuçta şifremi bildiği için girip bütün mailleri silmiş fakat ben ekran görüntülerini çekmiştim tarihli olarak duruyolar

Çok iyi yapmışsın lütfen onları bir yere kaydet ve kaybetme. Avukatına verirsin zorlu bir süreç olacak ama gerçekten kurtulacaksın. Lütfen ayrıl hamile bir kadına karısına el kaldıran adamdan ne sana hayır gelir ne de çocuğuna!

babanı tebrik ediyorum...gelip seni almış..ilk gidişin belki o kişiyi yeterşnce tanıyamadığındandı...bundan sonrakine daha iyi karar ver bence

babanı tebrik ediyorum...gelip seni almış..ilk gidişin belki o kişiyi yeterşnce tanıyamadığındandı...bundan sonrakine daha iyi karar ver bence
Allah'ın izniyle bir boşanalımda başka birşey istemiyorum doya doya ilk hamileliğimi yaşamayadım bile günlerce ağlamaktan üzülmekten10 kilo kaybettim 28 haftada Rabbim tez zamanda aydınlığa ermeyi nasip etsin bana ve oğluma=)

Allah yavrunuzun ve sizin yardımcınız olsun. Sağlıkla kucagınıza alın inşallah

Aminn sizde sağlıkla kucağınıza alın kuzucuğunuzu =)

Hata bir kere yapılırsa ne güzeldir.. Tecrübe olur..
Otogardan dönülüp bir daha yapılırsa, pek sevimli olmaz...
Hele hele baba evine sığınıp bir daha yapılırsa "Bebeğim var ona üzülüyorum" minvalinde bahanelerle, sonuçları çok acıklı olabilir..
siz bilirsiniz..

Şimdi görüyorumki daha biz boşanmadan arkadaşlık sitelerine üye olmuş böyle bir adam benim evladımamı babalık yapıcak babamlara tekrar ihanet etmeye hiç mi hiç niyetim yok çok büyük bir hataydı yaptığım anlıyorumki şimdi zerre deymezmiş ne bir damla göz yaşıma nede çektiğim sıkıntılara nede aileme yaşattıklarına hemen koşmuş başkalarıyla arkadaşlık sitelerinde konuşmaya

Sana koca olmayi beceremiyen adamin bebegine baba olmayi becerebilecegini mi dusunuyorsun?
Kesinlikle hayatımdan çıkmalı Şimdi görüyorumki daha biz boşanmadan arkadaşlık sitelerine üye olmuş böyle bir adam benim evladımamı babalık yapıcak babamlara tekrar ihanet etmeye hiç mi hiç niyetim yok çok büyük bir hataydı yaptığım anlıyorumki şimdi zerre deymezmiş ne bir damla göz yaşıma nede çektiğim sıkıntılara nede aileme yaşattıklarına hemen koşmuş başkalarıyla arkadaşlık sitelerinde konuşmaya haketmedim bunların hiçbirini inşallah Allah gnlünden geçeni ona verir

Ne olur o adama dönüp o masum yavruyu harcamayın benim bile içim sızladı o melek o babanın elinde büyürse diye..Sakın sakın affetmeyin böyle bir ruh hastasını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…