Ne yapayim simdi ben...

N0ra

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
72
7
18
Kocaeli
Merhabalar ablalarim kardeslerim , benim 2 yildir bir iliskim var.
22 yasindayim . Ve ilk hersey ruyaydi da uyaniyorum mub, uyandim da mi haberim yok bilemiyorum. Cok rica ediyorum tecrubelerinizin ve mantiginizin dogrultusunda bana vereceginiz en ufak nasihat benim gelecegim olacaktir.
Simdi gelelim mevzuya bu bahsettigim benim sevgilim, ilk 1 sene acaip asik acaip sevgi dolu suprizli fedakar ilgili benimle her sekilde gorusmek icin her firsati degerlendiren biriydi. Ama son zamanlarda degisikti. En ufak sekilde tartisinca sinirlenir tel kapatir suratima. Benim dediklerimi bile dogru duzgun anlamiyor.
Hep aksi algiliyor. Koc burcu erkegi ve nefret ettim koc burcu bir erkege daha tovbe.!
Evlilige dogru gidiyoruz. Daha bisey yok ciddiyiz. Seviyoruz oda oyle 2 gun ayri kalinca hemen ozluyo. Ayrilinca da o siniri 1bucuk gun sonunda gecip ozluyo ediyo guzel. Ama cok fedakarlik yaptim. Elimden geleni yaptim. Evet ani cikismalarim var cart curt ama banada ters dusunceleri var. Sahiplenme gucu normal bir erkekten daha fazla alingan, kit dusunceli. Bi yere gidelim dersin eeeeh o yol cekilir mi. Hep bu sekil . ama benim hayalimde boyle biri yok. Git gide yoruyo beni uzuluyorum. Bi an silip atasim geliyo sonrasinda bunlar icin vazgecilir mi diyorum pisman olmiyim bide diyorum. Napicagimi sasirdim. Kalabalik sevmez. Bisey yapmaktan hoslanmaz ayri sehirlerdeyiz. Yani ayda 1 geliyo tek bahanesi işi , yoruluyormuss... Hayat derdine dusmus. Vs vs.. Ama bu kdr olmaz ilgisizligini hissediyorum ne yapicam..
Uzuluyorum cok yoruldumm gercekten yoruldummm diyorumki bi an birak gitsin bi dahakine istedigin sekilde elbet bulursun. Evlilik bu oyuncak degil sonucta.. Anilar vat cart curt uzulmekte aci cekmeyede takatim yok. Aslinda iyi biri agzimdan bi istedgm bsy cksn alir . bi seyler yapmaya calisir ama iste beni bitiren o huylari o inadi .. Tek istedigim duzelmesi bu tarz yasayanlar varsa nolur bisey desin. Yada boyle biri ile evlendm pismanim diyen varsa lutfen allah rizasi icin bakin gurbete gidicem ilerde ailemi birakip gidicem . acilar cekmek istemiyorum.. Lutfen ne yapayim ne edeyim bana bilgi verin simdide teli kapatti yemek yemis uykusu varms soguk knusuyo agirlik cokmus konusmak istyrm dye cok usteliyorum tamam konusmak isteyen sensin konus diyo bide bnde kirildm neyse kpt o zmn dedim hadi bay dedi kapatti. Bu insanlik mi ya. Bumu yani.. Bencilligi biktirdi.. Lutfen yardim edin lutfen basinizida agrittim hakkinizi helal edin..simdiden allah razi olsun

Yazınızı biraz düzenlerseniz cevap almanız daha kolay olur. Paragraf yok gözümü çok yordu

nazlı erkeklerden biri daha.. bildigim bir kac koc erkegide boyledir ..ve bencil insanla dengesiz adamla hayat gecmez tamam iyi huyları var ama belliki eksi yonleri daha fazlaki seni boyle dusunmeye itmiş

Kafanızda soru işaretleri olan ilişkiden ne kadar hayır gelir bilemem.
Ve kimse değişmez... Kafanıza göre biriyle huzurlu bir sevgi yaşamak daha doğru. Yolun başındasınız mutsuzluğa sürüklenmeyin.

canım o adamdan bir cacık olmaz bunlar hep bitecek ilişkilerin son demleri sen ona mecbur değilsin o senin etrafında dönsün birkaç gün hiçbirşey yazma aramalarına cevap verme sensiz bırak isterse dünyanın en güzel iltifatını yazsın cevap verme meraklansın sensizliği anlasın baktın istediğin tepkileri veriyor mu devam et vermiyorsa da pat diye bırak ortada kalsın dımdızlak bu kadar mı değersizsin kendini yıpratıyorsun şu odun parçasıyla

Huylu huyundan vazgemez AMA karşına çıkcak diğer erkekte mükemmel olmıcak farklı bişey çıkacak bunu değerlendirmesini de sana karşı şimdiye kadar (+ ve -) lerini bir araya getirerek toplıcan çıkaracan hangisi ağır basıyorsa yola öyle devam edecen ....

Kardeşimden örnek vereyim kendi de has koç burcu erkeğidir sevgili konusunda çok dengesizdir,başta çok sever onu elde etmek için her şeyi yapar valla... Çıkmaya başladılar diyelim hediye cart curt bunları bizden gizli alır verir sevgisini belli eder,sevgilisine kendini acındırır 'Hayat böyle yorucu şöyle yorucu,sıkılıyorum,bunalıyorum' (yazışmalarını okumuştum gizlice) ama normalde çok güler,şakacıdır... Sonra aradan zaman geçer bizim aşık başka biriyle konuşur diğerini başından atmak için elinden geleni yapar ama gerçekten çok dengesizler koç burçları

Benim esimde koc erkegi anlattıgın huylar hepsi mevcut....
Hic bulaşma cidden esim beni cok yoruyor bazen coook ..

'bunlar yuzunden ayrilinmaz' demissin de, bu seyler ilerde insani oyle bi mutsuz ediyo ki, seni simdiden etmeye baslamis ayrica.. iyi dusun.. bencil insan her gecen gun daha cekilmez olabilir.. ayni sekilde kaprisli insan da oyle.. sonu gelmez cunku triplerin..

Ben Başak burcuyum ve eski sevgilim koç burcuydu, dediginiz gibi basta el ustunde tutuyordu beni ilk 1 yil falan, sonradan degisti cok terslesti, hatta sevgili olmayalm sadece gezelm dedi ( kabul etmedm tabii ), sinemaya gtmezdk, bi etknlk yoktu, ogrenciydk paramz da yoktu ama tersligi cok koyuyordu, kufur ederek kovmasindan tokatina kadar, bildigin cehennem azabi cektirmisti bana, defalarca da aldatmisti ve gulerek yuzume anlatmisti bnlari, niye yapmisim blmiyorum ama ben hep alttan alirdim, ayrilsak da ben ilk adimi atardim, geregnden fazla fedakarlk yaptm, maddi manevi, 1 yil da boyle gecti.

Sonradan yetti dedm ben resti cektm, ne zaman bunu yaptm aklim basima geldi dedi, duzeldi, gozlerimin icine bakiyordu, el ustunde tutuyordu, hayatini bana gore planlamisti, 5 yil surmustu iliskimiz, aileler ogrenmisti artik, evlilik teklif etmisti, yuzuk bile bakmstm, okul bitince sehirler ayrildiktan sonra ona olan tahammulumun bittigini farkettm cnku beni cok yipratmisti.

Evlilige dogru gidiyoruz ama ben napiyorum diyordum, emin olamiyordum, eskisi gibi hevesim yoktu, sogudumu anliyordum ama o kadar zamandan sonra, bi yola grdkten sonra ayrilamam diyordum.

Ama birine karsi tahammul bitiyorsa geri donusu yok malesef, o sogukluk girdi mi eskisi gibi olmuyor, cnku unuttm desen de kirginliklar derinde bir yerde kaliyor, aldatilmalar, tokatlar, kovulmalar. Çok ugrastm emek verdm ama bi gun benm oldugum sehire ziyarete geldi, sehirden gittikten sonra baktm ki 3 gun olmus aramamisim, o da anlamisti aramamisti, bitti dedm ona, cok uzuldu ama ben dogru karari verdigimi hssetmistm.

Sana sunu soylim, onunla gorustugun sure icinde anlamiyorsn, illa ayrilin demiyorum bu cok ciddi bi karar, hayatini yonlendirmek istemem ama bi sure gorusmeyip ciddi ciddi dusuneblrsn, bu hakki kendine tani, kafani dnle iyice dusun, ne kadar tahammulun kaldi, 10 yil 20 yil sonra da yaninda ayni huylari olan kisiyi mi istiyorsn, cnku karsindaki insan seni yorup tahammülünü bitiriyorsa o kisiyle evlilik zor olur. Iyi dusun derim ben.

Son düzenleme:
Bu ara bende 19 yasindaydm onunla tanistgmda, 24 yasima kadar da surdu, universiteyi brlkte okumustk vs, anilar yasanmislklar emekler bnlar beni hep zorlamisti, ayrilamamistm ama biten biseyi ne kadar zorlayablrsn ki, smdi 1 yili gecti bile ayrilali ve pisman deglm, cnku yormustu beni, hatta uzerine baskasiyla da tanistim, cok sevdm o kisiyi, yani unutamam yeni biriyle tanisamam bnlari dusunme, sadece o kisiyle olablr msn bnlari dusun.

Yol yakinken bitir derim, evlendikten sonra dayanilmaz bir hal alir bu tipler.
Ailenden de uzak olacaksin sonunu goremedim ben sahsen.

Yol yakinken bitir vs demeye gerek yok adam biseyleri bitirmis ki. Tripler,tlf kapatmalar bunlat ayrılık ruzgarlari canim. Yani bitorsem mi diye dertlenme adam zaten kafasinda bitirmek uzere

En başında da bu tutumu sergilese tamam derdik, ama en başında farklı şimdi çok farklı.
Ya ciddi olduğunuzu senin onun avucunda olduğunu düşündüğünden rahat ya da bencil.
Ya bir de ilk başlardaki ilgi sürmeyebilir bu bir bakımda normal gibi geliyor ama olay bencilliğe dönüşüyorsa normal değil.
Özledim gel halsizim git demek bencillikten başka bir şey değil.

Bir de beni anlamıyor demişsin, dinlemiyor anlamıyorsa zaten bu sorun çözülmez.
Misal sana geç karşısına anlat diyeceğim ama anlamaz.
Bir de şunu düşün sen ondan gerçekten vazgeçmeyi göze aldıysan demek ki sende öyle çok bağlı değilsin.
Ve biriyle evlenmek için evlenmeyi düşünme, ileride bu sorunlar daha da büyüyebilir.

Sen son kez konuş derim, son kez elinden geldiği kadar içini, sorunlarınızı anlat. Hala düzelmiyorsa mutsuzsan ara ver, bunu ona söyle, gerçekten sana değer veriyorsa bir şeyleri yoluna sokmaya çalışacaktır.

Malesef ayrıldık. Ve hep beni suçluyo anlayışsızmışım diye aksine istediğim tek şey sevgi ilgi benim sevene zor gelir mi bu ??? allah rızası için söyleyin ya ilk aşkıyım bide.. dün bana olmuyo anlaşamıyoruz dedi. dedmki peki evlenince uzermıydın dedm evet ben neysem oyum dedi aglayarak gururdan.. bende defol git şmdi dedim istemyrm asla yazıklar olsun verdiğim bütün emeklerim gittii.. aslında üzüntü değilde bilmiyorum yine bi kötüyüm.. bende arardım hep artık aramicam bittiğini görsün.. tek istedğim anlasın benm değerimi ilgimi.. bu mumkun mu? gelsin bana istiyorum gelsinki ne açayım telini ne yüz vereyim yaptıklarını çeksin..

Ayrıldım.. Dinlemedi ben bişey söylerken derdimi anlatrken aldı eline gitarını şarkı söyledi bağırdım saygısızsın dedm. öyle başladı herşey... Tek dileğim benm bi suçum olmadığı gerçekten dank etsn sevdiğimden ilgi beklediğimden böyle yaptığımı o yalnız kaldığında anlasın istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…