Ne yapayim simdi ben...

Belki de sogumustu, cnku bu tavirlarin bu saygisizlklarin baska aciklamasi gelmiyor aklima, sizi arayacak buna eminim ama guvenmeyn, cnku yalnz kaldigi icin arayacak ama bunalinca yine kacacak. O oyle biriyse madem, sizde ona bende boyleym anlayissizim deyin.
Seven insana sevgisini gostermek zor gelmez kendimizi kandiriyoruz hep, baslarda yapmissa zoruna gtmemisse smdi de gtmemeli, ama dnlemeye bile tahammulu kalmamis.
Siz kesinlkle aramayn derim ben, hatta bence hic barismayn bile.

Anlayacagna adin gibi emin ol, erkekler hep boyledir, bunalinca kacar, yalniz kalinca tekrar donmek ister ama tekrar bunalir, kesinlkle pisman olacak ama bu duzelecegi anlamina gelmez, guvenmeyn eskisi gibi.

Anlayacagna adin gibi emin ol, erkekler hep boyledir, bunalinca kacar, yalniz kalinca tekrar donmek ister ama tekrar bunalir, kesinlkle pisman olacak ama bu duzelecegi anlamina gelmez, guvenmeyn eskisi gibi.
Evet çoooook fazla haklısınız. Ben yok düşünmüyorum asla... O benim kıymetimi anlıcak anlasın.. tek onu istiyorum.. Alışırım ben, o kdr zor günler geçirdim ki zamanında bununda üstesinden gelirim.. Ya ama allaha havale edyrm onu gerçekten ben haketmedim.. verdiği sözler vaadler hepsi yalan.. Nefret etmek istemiyorum ama hep içimde nefreti olacak.. Yaptığı çok ağrıma gitti.. İnşallah sürünür..

Çok saygısız bir insanmış. Hiç üzülmeyin. Hani derler ya Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz diye. Çok doğru bir söz. Önünüze bakın siz. Dilerim karşınıza sizi çok sevecek ve çok önemseyecek birisi çıkar

Umarım anlar. Ve bak bence bu ayrılık süresince polemiğe girme.
Bir şekilde konuşma başlar ve seni suçlu göstermeye çalışır.
O yüzden tartışma yaratmasına izin verme.
Sadece bekle.
Bir de sen de düşün biraz. İleriyi, kendini. Kafanı dinlendir biraz.
Ve inan sana değer veriyorsa aşılır bunlar bunu unutma.
Sadece zamana bırak canım ve kendini üzme, dinlen.

Evlenince bundan daha iyi olmayacak cart curt işte..

Tesekkurler.. Dediginiz gibi yapiyorum suan beklemedeyim inanon aci bile cekmiyorum. Niye cekmiyorum diye korkuyorum. Acisi sonradan mi cikicak diye.. Hayatim monoton heyecanli neseli degil ama kotu de degil. Nötr hersey.. Allah belkide bana dayanma gucunu veriyo.. Boyle erkeklerin cahi cehenneme allahindan bulsunlar. Hersey ruya gibiydi simdi uyandim ruyadan. Madem yapamicakti niye 2 senemi harcadi serefsiz

Eger bir iliski seni yoruyorsa bitirme zamani gelmis demektir.

Evlenince toptan değusio bunlar.. gurbet mii ..ben şaptım sen yapma...

Evet canım Allah büyük. Benim de başıma geldi ama ben çok zor atlattım.
İlk hafta nefes bile alamadım bildiğin şok yaşadım. 10 ay geçti, artık canım yanmıyor, sadece kırgınlıklar var içimde.
Her şey geçiyor merak etme. Ama acıyı yaşamaktan korkma, içinde kalmasın.
Mutluluklar da bizim için, acılarda, o yüzden korkma.
2 senem gitti deyip üzme kendini hayatta her şey tecrübe.
Hakkında hayırlısı olsun canım.

Tesekkur ederim canim peki donmek istedimi hic? Yazdimi aradi mi

Aslında, aklından "bırakayım daha iyisini elbet bulurum" diye bir cümle geçebiliyorsa, bu bile başlı başına bi işarettir. Kimileri kabullenmese de.

Tesekkur ederim canim peki donmek istedimi hic? Yazdimi aradi mi
Yok canım o bencillikleri arasında boğulmuştu.
Bir de ben numaramı falan her şeyi değiştirdim, ama aradığını sanmıyorum, kendini haklı görmekten arayamamıştır.
Sizde bir hareket var mı, o günden sonra?

Daha yok bi belirti bakalim.. Bugun aksam biraz kotu oldum aklima geldi.. İste anilar ve ozlem biraz da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…