Malesef ayrıldık. Ve hep beni suçluyo anlayışsızmışım diye aksine istediğim tek şey sevgi ilgi benim sevene zor gelir mi bu ??? allah rızası için söyleyin ya ilk aşkıyım bide.. dün bana olmuyo anlaşamıyoruz dedi. dedmki peki evlenince uzermıydın dedm evet ben neysem oyum dedi aglayarak gururdan.. bende defol git şmdi dedim istemyrm asla yazıklar olsun verdiğim bütün emeklerim gittii.. aslında üzüntü değilde bilmiyorum yine bi kötüyüm.. bende arardım hep artık aramicam bittiğini görsün.. tek istedğim anlasın benm değerimi ilgimi.. bu mumkun mu? gelsin bana istiyorum gelsinki ne açayım telini ne yüz vereyim yaptıklarını çeksin..
Belki de sogumustu, cnku bu tavirlarin bu saygisizlklarin baska aciklamasi gelmiyor aklima, sizi arayacak buna eminim ama guvenmeyn, cnku yalnz kaldigi icin arayacak ama bunalinca yine kacacak. O oyle biriyse madem, sizde ona bende boyleym anlayissizim deyin.
Seven insana sevgisini gostermek zor gelmez kendimizi kandiriyoruz hep, baslarda yapmissa zoruna gtmemisse smdi de gtmemeli, ama dnlemeye bile tahammulu kalmamis.
Siz kesinlkle aramayn derim ben, hatta bence hic barismayn bile.